65

Анонимен

преди 12 години

стига с този расизъм , нима останалите българи не дължат на Топлофикациите милиони или на ВИК дръжествата ,защото не могат да ги изключат , познавам хора които в елитните квеартали на софия си поставяха байпаси на елктромерите и се включваха нелегалнио във водопровода и не защото нямат пари . Правил ли е някой сметка колко са задълженията на *** и колко на останалите българи да не говориме за междуфирмените задължения

64

Палазов

преди 12 години

До 64: Хубава Яна на гърци, турци и сърбе не давам!

63

Анонимен

преди 12 години

siderov raboti v cirka kato kloun ama nikoi ne moje da go poznae ot grima.super dolen shut. Volen e dolen i e bolen....

62

Анонимен

преди 12 години

ДО КОГА ЩЕ СТОИШ В РАЗКРАЧЕНО СЪСТОЯНИЕ,ХЕМ БЕЗУСЛОВНО ПОДКРЕПЯШ ГЕРБ,ХЕМ ГИ КРИТИКУВАШ И СЕ ПРАВИШ НА ОПОЗИЦИЯ,ТОВА ЗАБОЛЯВАНЕ СЕ КАЗВА РАЗДВОЕНИЕ НА ЛИЧНОСТА,НЕ ТИ ЛИ СТАНАХА МНОГО ЗАБОЛЯВАНИЯТА!!!

61

55

преди 12 години

Na tozi yaketo mu e ot Turkiyeto

60

Анонимен

преди 12 години

До 59 не съм този към когото отправяш въпросите си ,но да те попитам ако след 20 години един младеж от Гърция поиска дъщеря ти ,какво ще направиш , атой може да се окаже от тези продадени от *** на гръцки бездетни сенмейства деца и по нищо няма да се различава от останалите

59

Анонимен

преди 12 години

СИДЕРОВ Е ***!!!

58

Анонимен

преди 12 години

az sym Za ciganizaciqta :)

57

valeri

преди 12 години

До 42 - С какво е по опасен, че ви казва истината? Че от години ви казва истината за *** докъде ще ни докарат и никой не иска да чуе. След *** ще дойде проблемът с турците. От години ви показва как в кърджалийски села българи не могат и хляб да си купят ако не си поискат на турски. Сещате ли се за друга дъжава да има новини на някакъв майчин език? Къде по света има граждани които не говорят езика на страната в която са родени?

56

анонимна

преди 12 години

ЗА ЕДНО Е ПРАВ ,ЧЕ ИЛИЯ ИЛИЕВ ОТ ДРОМ Е ГОЛЯМ МАФИЮТ КАК МОЖЕ НИКОЙ ДА НЕ ПРОВИРЯВА ТОЗИ НИТО ОТ НАП ТОЯ ДА ИМА ТОЛКОВА КЪЩИ И ЕДНАТА ДА ИМА 50 СТАИ И СКЪПИ АВТОМОБИЛИ ОТКЪДЕ ТЕЗИ ПАРИ И ЗАЩО ГЕРБ ГО ИЗДИГА .АКО ИСКАТЕ ДА ВИДИТЕ ПРОВИРЕТЕ В ИНТЕРНЕТ ИСТИНАТА.

55

до 54

преди 12 години

Ти си поредният "толерантен" поддръжник на мултикултурните общества и ще квичиш най-много един ден като ти опре ножа до кокала. Освен че хора като теб са страхливи, са и с претенции за цивилизовани люде. Много интересно, ти какво предлагаш като решение на проблема с ***? Искаш да ги образоваш ли? Искаш един ден да станат равни на българите? Да се женят за синовете и дъщерите ти? Искаш внуците ти да не приличат на теб? Извадете си главата от *** и бъдете честни поне пред себе си!

54

Anonimen

преди 12 години

стига сте се занимавали с *** , идват избори и макар да не са парламентарни а само общински ,те до голяма степен ще определят живота във всяко комкретнио населено място , отваряйте си добре ушите и очите , за да не ви прецакат отново , защото обикновенно сами си го правиме

53

Долу ромчето Сидер

преди 12 години

Етническия *** Сидер, след като 6 години лежа в парламента, без да предложи каквото и да е срещу *** привилегии, сега се е сетил предизборно ...ИСКА ДА ВИ ИЗМАМИ ПАК И ДА ВИ ОБЕРЕ ГЛАСОВЕТЕСлед което ОТНОВО ще лежи в парламентаНо даже и сега Сидер НЕ ПРЕДЛАГА :- възтановяване на спрените детски на 570 000 бели деца, чрез т.н. Подоходен праг от 350 лв бруто- спиране на детските и майчинствата за малолетните и непълолетни *** деца, които раждат деца- обвързване на получаваните помощи с трудовия стаж- детски и помощи да се плащат само до 3-то дете ( или 3-то раждане )Тоест ... Сидеров пак НИЩО НЕ ПРЕДЛАГА

52

Анонимен

преди 12 години

Сидеров действително е шизофреник. В парламента подкрепя изцяло и безусловно мародерите на българския народ - ГЕРБ, а на митингите говори за техните престъпления - и това ако не е класическа шизофрения, на.

51

До 28

преди 12 години

Искам специално да ти кажа ,че и кога си мислиш ,че Доган не управлява --пак управлява ! За 2 или 5 години малко трудно ще му унищожиш позициите в случая ГЕРБ злоупотребяват като говорят как Доган бил натикан единствено при тях в миша дупка... А докато тикат Доган в дупката фнарода кьде го натикаха ? Протестите колкото бяха Протестите колкото бяха за ради случая в Катуница толкова бяха и заради цьрвулския ни живот -- и при другите беше лошо ама сега с какво е по хубаво говоря за БИТА ?

50

до Палазов

преди 12 години

И сърбите искаха албанците вън от святата им държава, и сега албанците си имат Косово.Глупав човек си Палазов, и не бива да ти се позволява да изказваш мнение. Обиждаш святата ни държава като смъкваш нивото.

49

Палазов

преди 12 години

Абе, как да напиша всичко, което искам, в един коментар? Има ли начин да избегна тези 500 знака ограничение?

48

Анонимен

преди 12 години

Пак щели да ги "интегрират" с десетки милиони Евро на европейския данъкоплатец (бг и чужди). Поредната схема за източване на средства. От стотина милиона най-много 0,1% да стигнат до ***, останалите ще бъдат отклонени в разни посоки. Аз съм на 27 и то добре квалифициран. Всяко лято съм на трудовата борса и никой не се е засилил да ме интегрира. Дори като безработен се самоосигурявам. Демек внасям в държавата от това, което съм изработил, а ощетявам и родителите си. Аз съм просто извадка.

47

Stas

преди 12 години

До 43/долу герб-пълни глупости пишеш, че само *** извършвали престъпления и не си плащали. Най-долните и гнусни престъпления не са извършвани от роми/има статистика/ Наглите роми ли са? Бугаристанеца никга няма да разбере причините за дереджето му и затова винаги ще гледа Европа през крива макарон.

46

Пурко

преди 12 години

Това съм го чувал още преди поне 2г. от ВМРО, Сидеров както винаги преписва от другите. След 2г. сън се сети за ***. Ако за едно е прав Илия Илиев, то е че от 2г. Сидеров е милионер!