60

до 60 добг от бг

преди 12 години

Моля да не стават повторение пишете по друг начин инициалите си Иначе всички сме българи,но ако всички си пишем с бг

59

Анонимен

преди 12 години

61 много добре и на място казано :)

58

бг

преди 12 години

Вярата е единственият път. Само с вяра ще изпепелим мюсюлманите, индуистите, будистите и другите еретици, които сега тормозят света. Само християнските ценности ще ни избавят от тях, за да може да влезем в Христовото Царство!

57

хайде бе, Томасе,

преди 12 години

спиш ли още, отиде пак божието реноме заради двама от неговите ***

56

до 55

преди 12 години

те пък щото ревностните католиците и другите там от хилядите религиозни разклонения не дивеят по лейди Гарга със свинската пържола в коситехайде моля ти се недей критикува чак толкоз нещастната младеж на нашето съвремие, ще отмине и тоя кич с чалгарите

55

онбашията

преди 12 години

супер новина, не ми пука за религиозните назадничави маймуни

54

kir

преди 12 години

Факт е, че тези от "СВЕТАТА" инквизиция са най-големите човеколюбци.Престъпници които никога не са били съдени, защото са най-големите гъзари и за тях законите на държавата не са важели.Тъй като те са били божият глас на земята и затова само бог е можело да ги съди (т.е. никой).Изтезавали са до смърт и са колили както им е угодно, без никой нищо да им каже.

53

Анонимен

преди 12 години

Не ви трябва Господ на вас, слушайте Азис, издържайте *** и се мислете за европейци!

52

az

преди 12 години

Пълно е с *** като тея... вярвящи ***...

51

Анонимен

преди 12 години

Всяко религиозно общество е вид секта.Само дето някой са по-големи.

50

бг

преди 12 години

Понеже чета коментарите и има еднотипни. Ще кажа,че религия е едно,а вяра е съвсем друго!Точно християнската вяра е основа на добрия морал,основа на пр. американската конституция,на това да рзграничи доброто от злото,чрез 10 Божи Заповеди!Ние хората обаче можем да ис интерпретираме нещата по всякакъв начин,както ни е удобно,а това не значи,че е правилно

49

Ристо до 20

преди 12 години

казвам ти, друг говори чрез твоите уста, но няма да го разумееш

48

Анонимен

преди 12 години

Ама това са пълни глупости.Никъде в библията не пише да не се грижиш за здравето си.Все едно да скоча от 20-тия етаж и да съм се молил да оцелея.. Госпосд не е виновен че хората са безумни..

47

.

преди 12 години

do 44 : разликата е,че Църквата не те кара да си оставиш детето да умре без да го закараш на лекар...Църквата не те кара да й препишеш цялата си собственост....не те залъгва и не се възползва от твоята слабост,само и само да ти вземе и последната пара...Естествено темата е много спорна и могат да се кажат много неща,но за мене Господ вика всеки човек при себе си,трябва обаче да имаш очи и уши,да видиш и чуеш....Не съм съгласен със всичко проповядвано от Църквата,но вярвам в Господ...

46

Анонимен

преди 12 години

Къде е сега Томасчо да обяснява как бог всъщност бил милостив, справедлив...Аз викам на тия фанатици да им се донесе малко бутилирана вода от африкански кладенец, да видим дали бог ще ги излекува от дизентерията.

45

ejjjj 44-ti

преди 12 години

да се смея ли,или да плача..казваш "вяра в нещо недоказано съществуване"!!!!!!!!!!Само не ми казвай,че ако ти кажат-"Това е Господ "-в плът и кръв и ти ще повярваш?????????Хайде стига глуповати изказвания!!!Вярата е в сърцето и душата ,Господ е навсякъде!!!КОйто иска да вярва,но по-добре човек да вярва,отколкото не!

44

Анонимен

преди 12 години

янките са най-долната пасмина на цялата планета!!!!

43

Една-женка

преди 12 години

до 28 ,нека се фраскат ,поне няма да се разболеят от жлезиста хиперплазия на ендометриума и да умрат млади и безплодни..

42

до 4

преди 12 години

С какво по-точно някоя секта се различава от която и да е религия.Всички "възпитават" във вяра в нещо с недоказано съществуване.Ако основа секта и напиша книга-кодекс и накарам няколко милиона *** да се кланят и страхуват от нещо, което не съществува - кажи ми тогава.. с какво е по-различен католицизъм, православие, ислям, хиндуизъм или някоя местна африканска вяра... Всички са средство за контрол и подтискат въображението и жаждата за знание.Ако ме питаш - направо са си ВРЕДНИ.

41

God

преди 12 години

Къде са сега теолозите, за да ми обяснят поради що не действа молитвата? Много е лесно някой възрастен изведнъж да реши да не се лекува (както правят и сциентолозите) или да бъде вегетарианец, след като вече е с изградена имунна система и нормално развит организъм. Защо подлагат децата си на това? Сигурен съм, че тези *** пият аспирин при най-малкото главоболие, но "лекуват "детето си с молитва. Религиозни ***! Заслужават да ги заразят с ебола и да ги лекуват и тях с молитви!