14

Анонимен

преди 12 години

Целта е да се намали населението на Земята. Като се "ореже" отвсякъде по-малко, та нещата ще се нормализират..Тия малоумщини не са случайни..

13

Анонимен

преди 12 години

Заглавието е подвеждащо, реално проверката на място в базата данни е в пъти по-сигурна от някаква пластмасова карта.

12

Грузинец

преди 12 години

Паричната единица ЛАРИ е въведена през 1995 г. и замества временно използваните купони, които от своя страна заместват руската рубла използвана в Грузия преди 1993 г.1 лари е приблизително = 1 левсредната заплата в Грузия е около 160 лари

11

Nikolla

преди 12 години

Представете си колко време,нерви и пари се спестяват така само от липса на загубени шофьорски книжки!За другите плюсове да не говорим.

10

Иван Стоянов

преди 12 години

Карат без да са длъжни да ги носят, а не без книжки !

9

Инструктора

преди 12 години

Електронната проверка е много по сигурна от това полицая да се звери в някоя омърляна книжка на физически носител - ще му излязат и всички нарушения, така че тоя на който не му е чист косъма ще си носи винаги книжката за да се размине онлайн проверката !

8

До номер 1

преди 12 години

Рай бе 15 кинта ама и да взимаш 100 кинта заплата хич няма да ти е рай ...

7

Анонимен

преди 12 години

6, това наистина би било улеснение за хората. С един поглед теглиш пари от банкомата или плащаш стока в магазина, в движение хващат престъпниците и т.н. :-)

6

Анонимен

преди 12 години

Щеше да бъде истинска революция ако не трябваше да носят и лични карти и ги индетифицираха по отпечатък на пръста или по ириса на окото :-) Дори с една камера с висока резолюция биха могли да проверяват в движение по ириса на окото всеки шофьор :-)

5

Dublin 2-2

преди 12 години

V Irlandia mozes da ne si nosis knizkata v teb/ostanalite dokum-zastr,puten danuk-triabva/.Ako iskat da ti proveriat knikata-davat ti pismo -v 7 dneven srok da ja predstavis v policiata po mestoziveene.

4

Анонимен

преди 12 години

Ами защо да ги носят при положение, че само с една кратка проверка полицая може да установи дали има или няма книжка. Хората за 15 минути лична карта вадят що да не минат на електронни книжки.

3

Анонимен

преди 12 години

Ами и аз не знам защо ти трябва книжка като могат да те проверят в системата на момента дори и тук в България?! Дори сега е по-лесно да излъжеш полицай като имаш изтекъл акт обаче си излъгал че талона си си го изгубил и на следващата проверка си показваш валидна книжка ако не те проверят по станцията дали нямаш някакви провинения!

2

Nobody

преди 12 години

Джигитите ще стават джедаи.

1

32

преди 12 години

туй колко е 15 кинта?лелле начи е *** рая там :D :D :D