39

Българан

преди 12 години

34! Протестите не са нито срещу турците, нито срещу ***! Протестите са срещу властта която позволява един местен дерибей, в случая *** да заплашва и да убива хората безнаказано! Ако не бяха агитките и протестите дали ще ше да се случи нещо? А за Плевенлиев това било криминален случай, абе направо пътно - транспортно произшествие! Пълен ***!

38

Българан

преди 12 години

Били гневни българите?! Глупости я питайте Плевенлиев: "Срещам се с хиляди хора. Те не се интересуват толкова много от темата за Катуница. Хората искат да стиснат ръката, ..Интересуват се дали ще бъде продължена посоката, дали това, което свършихме 2 години, е базата, която ние искаме да надградим. Питат за земеделие, за работни места, за доходи, за перспектива на региона", коментира бившият строителен министър.."

37

БАЧКАТОР

преди 12 години

В интерес на истината 34-и турчин не е влязъл в чужда къща да убива баби за 5 лева или за 2 кокошки както го правят ***. Работят, плащат данъци и имат един кусур -ДПС мафията ама нейсе. ДПС пък се покриха някъде . Над 80 % от престъпленията в БГ ги правят ***.

36

Анонимен

преди 12 години

POPRAVKA NA 35 DA SE CHETE ***.......B. R.

35

ISTINA

преди 12 години

DUBRE CHE BIAHA ZIZANITE ZA DA SE SABUDITE TRIABVA DA STE IM BLAGODARNI

34

Анонимен

преди 12 години

Според мен протестите не трябва да са насочени срещу турците, защото турците са много по-възпитани, образовани хора от ***. Ако *** почнат да се образоват и с тях ще се разбираме, ама уви - те нямат желание, пък насила хубост не става...

33

:)

преди 12 години

"Pazi se ot gneva na turpelivia" be kazal nqkoi

32

tejak

преди 12 години

4ud se za6to o6te gi nari4at malcinstvo kato te ve4e sa mnozinstvo

31

tejak

преди 12 години

4ud se za6to o6te gi nari4at malcinstvo kato te ve4e sa mnozinstvo

30

Охранител

преди 12 години

Мога да кажа, съвсем спокойно, че българските медии, които реално не са български, защото и те са купени от разни "инвеститори" си гледат само печалбата и изобщо не им пука за гордите българи, т.е. те нямат нищо общо с българите и българия, така че не се сърдете на Бенатова...тая дори и фамилията и не е българска...какво очаквахте?...се чудя...още...

29

Мето

преди 12 години

България е държава на доста повече от официално тиражираните 1300 години. Много повече от други държави и такива без държави. Българина е оцелял до сега въпреки грандиозните усилия на външни врагове и вътрешни предатели. И сега ще оцелее. Но винаги е търсил сметка на виновните за това. И сега ще я потърси. Всички ще получат заслуженото.

28

Охранител

преди 12 години

Защо българите са гневни е ясно за всеки средно интелигентен човек!А защо тази новина не е в листата на топновините на Днес.бг?Ей това не е много ясно...или и днес.бг са като БТВ...?! Обслужващи временно намиращите се във властта...ха да видим кои ще са временно поддържани след изборите...ей това е много интересно.БЪЛГАРИ, ГЛАСУВАЙТЕ...този път...ГЛАСУВАЙТЕ!!!Няма значение за кого...но гласовете да са български, а не на етнически някакви си...КУПЕНИ,колкото и купени да има,българските са важни!

27

Анонимен

преди 12 години

ще гласувам задължително иначе Герн и СИК ще спеелят!неискам хора свързани с охранителния ,,бизнес,, да са във властта!Никога повече мутра на премиерския пост!

26

Охранител

преди 12 години

А защо тази новина не е в листата на топновините на Днес.бг???

25

Анонимен

преди 12 години

Да ви кажа под секрет,и журналистите на бай Тошо,бяха ПО-ДОБРИ!Жалко,но така е!

24

Охранител, до 20:

преди 12 години

До 20: И си толкова елементарен, че не четеш дори докрай, всичко, което е против властта го приемате, че е срещу вашата БОЙКА, както сам си написал...ЕЛЕМЕНТАРНИК такъв...пиша по принцип за цялостното управление на държавата от 1989 година и до момента...бе фундаментални КРЕТЕНО...и не съм казал и една дума срещу твоята Бойка...ако той види как си се изказал, ще ти врътне *** на 360 градуса, ако разбере въобще какво си казал... :)))

23

До 5

преди 12 години

Етнически българин,е човекът,който ежедневно чете ПРОСТОТИИТЕ на етническите журналисти!

22

Охранител, до 20

преди 12 години

До 20: Когато аз съм пил само марково уиски, не съм си давал парите за глупости и съм бил извън страната, ти все още сигурно си ходил под масата, а може и да не си бил роден...даже...

21

Охранител, до 20

преди 12 години

До 20: Ти още ли не си разбрал, че си фундаментален ***???

20

ЗА "ОХРАНИТЕЛ&q

преди 12 години

.....ГА ПИЕШЕ ЕВТИНОТО ....УЙСКИ-МЕНТЕ, МАЙ НЕ БЕШЕ ТОЛКОВА ГНЕВЕН...ХА,ХА,УХА,ААА....!КОМАЙ ТИ СПРЕХА ПИЯЧКАТА ,БАКЕ.....ИЛИ ТИ ТРЪШНАХА КЕПЕНЦИТЕ НА ФАБРИКАТА...???!ДАЕ....А, ТОЯ БОЙКА ,ДАЕ...А..........КАК МОЖА ДА ВИ РАЗВАЛИ ДАЛАВЕРАТА.....ХА,ХАААА..!