693

varna

преди 12 години

Бойкооо, Бойко кой ще гласува сега за вас бе шут такъв. След инцидента защо не остроумничиш всяка вечер по новините по няколко пъти, а се криеш като най-голенмия мишок. Нали беше мъжкар бе, нали с това си спечели поста.. А сега какво ще правим а?

692

Иван

преди 12 години

Не е истина!Толкова тъпо и нагло изказване дори ББ не би направил.И този се напъва да е президент.Ще станеш президент-ама друг път.

691

българка

преди 12 години

Нека да премахнем веднъж завинаги "планът ран-ът"! Просто държавата е длъжна да поеме в друг курс - за доброто на всички! Сега е момента Бойко да покаже до колко е патриот и родолюбец. Иначе отива там където всички останали управлявали досега! " Тука е България"!!!

690

Анонимен

преди 12 години

Имах желание да проследявам случващото се в Катуница, но разбрах, че нищо добро не излиза, след като се стигна до масови безредици! Замислете се какво се случва - има една трагедия, а всички стават да протестират, но всеки протестира за каквото се сети!

689

uha

преди 12 години

...и после с гнусливост същите хора бързо си мият ръката...да не ги прехване бацила на герберщината

688

Анонимен

преди 12 години

г-н Плевнелиев ние се интересуваме от Катуница,това ще рече ,че не сме хора ли.От такива,които не се интересуват сме на дъното,ние сме народ интересуваме се от всичко в родината ни

687

Анонимен

преди 12 години

Кой би си помислил ,че този ***/Плевнелиев/ще стане ПРИЗИДЕНТ на Р БЪЛГАРИЯ!?!???!??!!!?Пази БОЖЕ от .............................".МАГИСТРАЛЧИЦИ"

686

Анонимен

преди 12 години

Хората се интересуват от Катуница, защото е ярък пример за политическо бездействие.Във всеки край на България се вихри поне една подобна история.Плевнелиев се среща с хора, които в ежедневието си са изолирани иковомически от ***.Нямат допирни тички с тях.Страдат бедните българи.*** са хитри, не посягат на закриляните от закона българи.

685

боцман

преди 12 години

до/682/Покрйи си главата с пепел/ако искаш и с друго/???!!!МИШОК би ли обяснил ,кога и по какъв повод ТОВА НЕКОМПЕТЕНТНО" ПРАВИТЕЛСТВО"е било НАЦИОНАЛНО ОТГОВОРНО??????????????????Зомбита .................Върнете се в реалността!!!!!!!!!!

684

666

преди 12 години

Greshno iskazvane, G-n Kandidat Prezident!

683

Анонимен

преди 12 години

Кандидат президент ,които не се интересува дали хората ги грабят или две деца са загинали. Това ли е новия морал. А интересува ли се как хората ще си платят новите сметки за парно и ток или дали ще имат работа.

682

ха-ха-ха

преди 12 години

Е кво да те питат, те на тия сбирки са само малко останалите герберасти :). За останалата огромна част ти не си никой и няма да бъдеш. За ***, като тебе, даже не си струва амортизацията на клавиатурата :)))

681

ta0mi

преди 12 години

Този човек е изкукал. Две деца загинаха, а той се кефи на вечните блюдолизци,дето тръгнали да му стискат ръката. Дали не му я и целуват? Гадост!

680

Щирлиц

преди 12 години

Ако това недоазумение от снимката стане президент за което изключително много се съмнявам . Трябва да има протести дапъти по-големи отколкото в момента текът . Трябва да се блокират градове села . Животът да се парализира за да си отиде цялата тая пасмина насаждаща само мизерия омраза и страх у хората . Да гласуваме за СТЕФАН СОЛАКОВ

679

Анонимен

преди 12 години

Не се интерсуваме от нищо друго, само от Плевнелиев!

678

Цинично е..

преди 12 години

Този пак не си е пил хапчето. Цинизъм и вулгарност на преяла мутра на фона на нещастието постигнало семействата на пострадалите.

677

Анонимен

преди 12 години

Аз се интересувам да му стисна главата с менгеме :)

676

Поета

преди 12 години

Е, зависи с какво свързва Катуница. Аз мисля първо за загиналите без вина момчета.После за това как хората показаха своята тъга и състрадание. Това е .

675

човек

преди 12 години

този какво пие , или пафка тайно мериджейн ? а може би е на нещо магистрално ?

674

котис

преди 12 години

Дано не си продължат посоката ; че ще си умрем от глад .