105

plovdiv

преди 12 години

ciderov e gei

104

Долу СИДЕР

преди 12 години

ВЕЧЕ 6-ТА ГОДИНА ЛЕЖИ И СМЪРДИ В ПАРЛАМЕНТА ТОЗИ НЕГОДНИК СИДЕРОВНИТО ЕДИН ПЪТ НЕ НИ Е ЗАЩИТИЛВРЕМЕ Е ДА МУ БИЕМ ШУТА

103

ХАСАН

преди 12 години

Виновни са обикновените българи - за това,че винаги гледат на нещата с двоен аршин.Ако някой *** успее да направи да кажем салто всички българи ще го "нахранят" добре и ще кажат "*** работа",но ако го направи българин ще е най голямото постижение.Виновни са си и самите *** - за това,че каквото и да е направил,каквото и да е постигнал винаги живее с мисълта,че е *** и всички го мразят.

102

дфд

преди 12 години

обичайте ли смрадливите мързеливи престъпни ***,българи! по същия начин както обичате висшите престъпни смрадлви мутри по властите най-горе!! и едните,и другите са в комбина-за да ви кръвопият,***!! търпете по христиЕнската..давайте-а вий сте дали-и другото дупе!!я какви са "лицата" в публичното пространство-вижте се какво представлявате!Ч!

101

ХАСАН

преди 12 години

Виновни са правителствата в последните 20 години - за това,че винаги са "замазвали" етническия модел в България.Виновни са полицията,съдът,прокуратурата - за това,че нокога не са си вършили работата както трябва и законите се прилагат според това колко пари имаш.Виновни са медиите - за това,че създали един медиен образ на *** и в никакъв случай не се показват онези от тях,които учат,работят,плащат си сметките и пр.

100

Анонимен

преди 12 години

Има ли доказателства че приетата в"Пирогов" ромка е била бита? Ако е била пияна и е падала по тротоарите ?

99

Razz

преди 12 години

ВОЛЕН ПРЕЗИДЕНТ !!!!

98

Razz

преди 12 години

" Българите и ромите винаги са се обичали и разбирали "TROLOLOLOL

97

РЕАЛИСТ

преди 12 години

офтопик: Ако проблемът не е етнически, защо *** по селата крадат само от българите (отг.: не е защото имат повече)? Защо *** по селата убиват български баби и дядовци за 20 лв. (отг.: не е защото няма *** баби и дядовци с по 20 лв.)....

96

Хемингуей

преди 12 години

Каква е разликата между кубинския РОМ и българския ром?Ами кубинския ОТЛЕЖАВА 20 години а българския трябва да излежава 20 години в централния

95

Анонимен

преди 12 години

"българите и ромите винаги са се обичали" Малийй любов ли бе да я опишеш, както се изразява поетът.

94

поля

преди 12 години

Волен не е плащал 20 години за да ни се качат на главата ***. Много им се иска на ромите всичко по старому, но е време да живеят по българските закони, да си плащат сметките и да раждат за да обичат децата си, а не като заплата

93

За затвора

преди 12 години

Направете подарък на затворниците в софийския. Пратете им тази принцеса. Знаете ли как ще й се зарадват. Като излязат ще гласуват.Ще я правят почетен паун.

92

zeddd

преди 12 години

Къв е тоя? ДРОМ ли е ГНОМ ли е да не се обажда. Една *** била набита. Колко българи са били бити от ***?Събуди се народееееее!

91

redhead

преди 12 години

Така е 95 .. РОМ-а е за пиене!!!!!

90

Анонимен

преди 12 години

И двамата сте за затвора,***

89

Дисис

преди 12 години

Bravo, 95 Meн, точно така !!!!

88

Мен

преди 12 години

Най важното е винаги да си стоите по махалите. И да не излизате оттам. Там правете каквото искате, но не излизайте. Живейте си в мизерията, гледайте си чаветата и най-важното - не излизайте оттам. Аз *** не обичам. Мога да ги търпя ако работят, плащат си сметките и се държат като нормални хора. Тогава не правя разлика между тях и останалите. И стига с тия "роми". Кой я измисли тая дума ?

87

Аз

преди 12 години

*** проблем нямат - ти се крадат и убиват както до сега. Ромката кой й счупи главата - най-вероятно пияният ром у тях. Най-лесно е да кажем, че българите са виновни - то в тази държава те по призумция са виновни. Двама *** има дето могат да четат и пишат и те в политиката. Другите и имената си немогат да напишат без правописна грешка (въобще ако могат да пишат). Така е - докато им плащаме тока, водата, издръжките и гледаме децата им в домовете - ТАКА ЩЕ Е.

86

И него арестувайте

преди 12 години

Аз пък искам и Болния и този *** на снимката да арестуват. Двете страни нна една и съща монета са !