250

Анонимен

преди 12 години

Единствената заслуга на МВР е, че в гетата са се въоръжили, а българите все повече проумяват, че срещу тях се осъществява държавна репресия.

249

Анонимен

преди 12 години

До 251Чети коментарите по-надолу! Иначе парламентарната група на ГЕРБ се е разграничила от премиера. Смех! С какви хора се е обградил "бащицата"!

248

до 252

преди 12 години

Ти как го проумя това?!

247

АМИ , ХОДИ В СЛОВЕНИ

преди 12 години

....НЕРДЕ ЯМБОЛ---НЕРДЕ СТАМУЛ --НЕРДЕ ЛЮБЛЯНА.....КЪВ ТИ Е ПРОБЛЕМА?!КЪВ СИ ...КЬОРАВ , КЬОПАВ ...ИЛИ НЕКАДЪРЕН??!МАЙ Е ПОСЛЕДНОТО.....ХА,ХА,ХАААА....ОТ ТВОЙТО СЕЛО--ПО-ДОБРО , НЕМА....!!

246

Анонимен

преди 12 години

Нямаше жертви???? А Ангел Петров и Павел Толев живи ли са? Може би този Вучков дори и не е чувал за тези имена, такива лица не са съществували! А на платените ***, дето пишат тука за 'правилни действия на полицията', да се замислят добре ли щеше да им е на мястото на бащата на Ангел?! И щяха ли тогава да дрънкат такива глупости?

245

Анонимен

преди 12 години

през 1989 протестите бяха къде къде по- големи.Хората спяха по площадите и какво стана ?Партията майка БКП успя да изработи всички нас и 20 г да режисира разграбването на държавата.Сега ситуацията е аналогична. Виждайки неминуемия крах на изборите, отново се прилага същия сценарии , целта на който е спад на доверието в ГЕРБ, ниска избирателна активност,и отново на власт червената олигархия заедно с Доган избрани от твърдите си гласоподаватели.Дано този път хората го проумеят

244

!!!

преди 12 години

Hora v facebook sa iztrili edni ot nai-golqmite grupi za protestite. Dnes ne vijdam i "Vsichki kam Katunica... " trqbva da se napravi nova grupa.

243

до 246

преди 12 години

Продължавай да пишеш, за да допълня профила ти.

242

до 244

преди 12 години

е като закона трябва да се спазва от всички, защо МВР седеше и гледаше ултрасите как палят къщите? Това се нарича отказ от изпълнение на служебно задължение. В закона за МВР не е посочено, че действията на полицията могат да бъдат отложени обратното, там се казва, че при установяване на нарушения трябва, да се действа веднага!..или само така си цапкаш по клавиатурата, да дразниш хората?

241

аман

преди 12 години

неграмотници като 244 ще викат за поредните *** най-горе,има си хас..ей ги ЛУМПЕНпролетариатите като теб..по дупките мишкуват и току изтропат публично ! какви запетаи къде слагаш бе??? за такива като теб трябва не само забрана за писане,но и за гласуване и за изказ! *** вместо да се изкаже като човек грамотно! баста!

240

до 246

преди 12 години

Колкото повече знам за теб, толкова повече у мен се надига желание да дой да "те прегърна".

239

ЗА ПРЕСТЪПНИЦИТЕ...

преди 12 години

.... ИМА СЪД!КАТО СИ ТАКЪВ ПАТРИОТ...ЗАЩО НЕ СЕ ВДИГНАХТЕ ПРОТИВ МАКСИМ СТАВИСКИ ...ГДЕТО ЗАТРИ ДВЕ СЕМЕЙСТВА ???!!ЗАЩОТО Е РУСНАК ЛИ...???!ЗАЩОТО РУСКИЯ *** Е ПО-СЛАДЪК ,ЛИ...???!!*** ,КОМУНИСТИЧЕСКИ ......."ПАТРИОТИ"-- НЕЩАСТНИ, ***....!!!!!!!

238

ти си лумпена!

преди 12 години

2409-ti ,а *** пролетариата 89-90г. ?? аааа,когато е много народ-тогава не е лумпенпролетариат..когато е по-малко-НО ПАК СПРАВЕДЛИВО надигнал се..тогаз е ***-пролетариат! аз пък ще ти река че е малко и са малко тия ***-пролетариати в БГ!! защото БГ е не просто ПОИСЛЕДНА,а много последна със съдрани потури,наакано дупе че и натакована!!къде си ти..че тая мизерия седи така от 22г.?? доволен си от власт,от строй,,от стандарт?135 евро "стандарт"..от дълги години!!530евро Словения!алоУУУ??

237

САМО ГЕРБ , БЪЛГАРИ.

преди 12 години

ПОЛИЦИЯТА , ТОЗИ ПЪТ МИ ХАРЕСА!ДЕЙСТВАХА , АБСОЛЮТНО АДЕКВАТНО И РАЗУМНО!ЕВАЛЛА ,НА ЦЕЦО!ЗАКОНА , ТРЯБВА ДА СЕ СПАЗВА ОТ ВСИЧКИ В БЪЛГАРИЯ!АБСОЛЮТНО!!!!!!

236

Анонимен

преди 12 години

е щом двама млади българи не са жертви,за някои хора,то какво да говорим повече...едните лакеи ,бездействат при отправяне на заплахи за убийство,другите ще спукат някого от бой...браво браво,Е СЕГА ЩЕ ГЛАСУВАМ ЗА ДОГАН,та да ликвидира вас ***,щото турчата не търпят *** и зурнаджии на минала власт!

235

до 240

преди 12 години

Върви в махалата, там цари мирът, от който имаш нужда. Сега и жандармерията го осигурява ...

234

писна ми

преди 12 години

какво да кажем колеги, предлагам какво трябва да се каже и направи- да го направим довечера на познатите ни вече места и часове. както казвам- напред и нагоре

233

ЗА 233...

преди 12 години

..МОИТЕ ДЕЦА , НЕ ХОДЯТ ПО УЛИЦИТЕ ....ДА СЕ ИЗЖИВЯВАТ ,КАТО ***-ПРОЛЕТАРИАТ!МОИТЕ ДЕЦА, СЕ УЧАТ , РАБОТЯТ И СЕ БОРЯТ С ЖИВОТА КАТО ВСИЧКИ ЧЕСТНИ БЪЛГАРИ!НИЕ --НЯМАМЕ НУЖДА ОТ РЕВОЛЮЦИИ!ИМАМЕ НУЖДА ОТ МИР И СПОКОЙСТВИЕ ...И ЗНАЕМ КАК ДА СИ ГО ОСИГУРИМ!

232

Анонимен

преди 12 години

Реакцията на полицията беше абсолютно навременна и адекватна. Според мен, те успяха да съхранят обществения ред без да заемат явна страна в проблема и така трябва да бъде.

231

Ми

преди 12 години

МВР издържа това изпитание.