23

az

преди 12 години

Имам таблет за 500лв - на малкия пръст не може да стъпи дори на първия iPad, въпреки че на хартия е с подобни параметри. За качество на корпуса да не говорим. Недей така :)SolidWorks за таблет - абе, гений, за всеки влак си има пътници. Ако на теб ти се налага да ползваш SolidWorks, не значи, че за всеки човек е жизненоважно да ползва тоя продукт (а ти купи ли си програмата или я взе от замунда?). Аре носи си 17" лаптоп, за да четеш книга, да гледаш филм или просто да браузваш навсякъде :)

22

Виртуален Палячо

преди 12 години

Не знам пичове, аз още си цъкам с телфончето модел преди 5 години.. пиша смси и мога да се обаждам на мама, вкъщи си имам ПС което използвам за работа.. не виждам какъв е смисъла да си нося навсякъде работата и да се претоварвам излишно с touch screen и подобни глезотийки. гейсбук или скайпето са ми за комуникация не за парадиране... Не че нямам възможност да си купя android телефонче ама за мен си е излишно усложняване на живота. Е да.. не съм фешън ама съм щастлив :)

21

до 17

преди 12 години

Осънаваш ли, че за да се прехласваш толкова много на ипадите трябва да са ти доста ниски стандартите и изискванията? Няма продукт на епъл който да не е поне 30% надценен. Има далече по качествени и алуминиеви таблети от ипад на по приемливи цени, но за съжаление и те са също толкова неизползваеми... А тия "приложения" няма да ги коментирам - обади ми се като направят Solidworks за таблет - критериите ви за вършене на работа с пц-та са доста ниски явно, ама то е нормално, не сте професионалисти.

20

Mickey

преди 12 години

Всъщност в статията липсва основното от тази "новина"ЧЕ АКЦИИТЕ НА ЕПЪЛ СЕ СРИВАТ(сигурно случайно не е преведено)Замазването е че като дойдел АйФон 5 щели пак да се върнат!Ама Епъл никога НЕ СА ОБЯВЯВАЛИ ЧЕ ЩЕ ПУСКАТ ТАКЪВ ТЕЛЕФОН нито пък дата !Ама сичкото *** само си измисля модели, форми, големини на екрана(наближава 2012 а зомбитата са още на 3.5"), спецификации та дори дата на пускане ! После сами си ги оборват и после пак отново!По-голяма психиатрия едва ли ще срещнете някъде:):):)

19

Mickey

преди 12 години

Съгласен с 17iPhart и неговия огромен успех, ще остане в историята с това, как един БЕЗКРУПУЛЕН ментърджия с подходящ гнусен "маркетинг" включващ обилно раздаване на куфарчета и акции, на посходящи "експерти" и *** (от тройната цена на продукта), убеди природонаселението че ТОЧНО ТОВА лъскаво НЕДОНОСЧЕ му е жизнето необходимо! И с това че създаде много фанатичноистеричи фенове! Таблета по-принцип не е дорасъл още да замени който и да е продукт от тази сфера! А НАЙМАЛКО пък iPhart-а

18

до 17

преди 12 години

Прав си има "таблети" по 500 лв но на тях само името им е таблет.1.iPad не е надценет.Друг е въпроса че в БГ цената му е до небето.В САЩ цената му е 500 долара или 700 лева но насреща получаваш нещо наистина качествено.Само му виж изработката стъкло и алуминий, а на тези "таблети" по 500 лева само пластмаса.2.iPad притежава невероятни качества, може да се ползва по толкова различни начини(забавление,игри,работа).3.App Store при толкова приложения игри просто има по нещо за всеки

17

до 4

преди 12 години

Ами прав си, ама при положение, че има и таблети по 500 лева, на които можеш да си гледаш информацията, тогава защо да даваш 1500 лева за ипад, който за друго така или инъче не става? Защото ипад-а е надценен 50% и произведен от експлоатирани хора, които се самоубиват заради ниските си заплати? Защото оня дърт педевенко Джобс харчи милиарди да убеждава хората, че ако да си купуват надценените му дрънкулки са много хип и готини?

16

Анонимен

преди 12 години

В тази криза за резервни части се вижда дългата ръка на ГЕРБ...БСП да сформира кризисен щаб веднага!:-)

15

-

преди 12 години

android forever, win Mobile 6.5 forever!ама iOS Rulez :)

14

Инкогнито

преди 12 години

До 13: Хахахахахахаха

13

Нее

преди 12 години

Win Mobile 6.5 forever!

12

galaxian

преди 12 години

android forever

11

:)

преди 12 години

Балъците са на свършване :) А всички знаем, че няма ли балъци, изчезват и тарикатите :)

10

Анонимен

преди 12 години

Ами като се има предвид, че и Амазон се вклчват?!?

9

Любомирчо

преди 12 години

М чудесно поредната джаджа за да можете съвсем да спрете да живеете истинският живот а да имате само виртуален. М да и аз се питам дали с лаптоп не мога да свърша същото вместо с таблета.

8

Анонимен

преди 12 години

Хайде, хайде, понеже не съм фен на *** на епъл и съм лузър, който не може да си ги позволи - доста хитра логика. А може би съм пауър юзър, който работи с професионални приложения, които и след 50 години няма да вървят на *** на епъл, а може би имам core i5 таблет от асус, който струва двойно, но за разлика от тия играчки върши сериозна работа, може би се занимавам с дизайн и архитектура и у нас имам цяла ферма за рендване, ама едва ли. Просто вие сте готини понеже харесвате ***!

7

ъх

преди 12 години

да се пишеш прав. Като има една камара лаптопи на пазара, които са с процесори от по 1 и малко, или с твърди дискове от 16 ГБ ? И те ли са от миналия век? Айде със здраве.

6

ъх

преди 12 години

3, кисело е, кисело е гроздето. И аз не мога да си го позволя, та за това се лангъркам още с айпода. А смислени програми има, не се безпокой. Най-елементарната такава за отваряне на pdf файлове е истинско удоволствие, когато искаш да прочетеш нещо набързо и то без да чакаш досадното зареждане на компютърната ОС. Да не говорим за най-важната програма - Сафари. А това за спецификациите "от преди 10години". Ярък пример за безсилие и използване на каквито и да било аргументи само и само

5

Смех

преди 12 години

До N3: Колко *** трябва да си за да напишеш подобен коментар? Аз имам комп, няколко лаптопа + таблет. И никога не коментирам избора на другите. Колкото и да ти обяснявам, че всички ми вършат работа в зависимост от ситуацията едва ли ще ме разбереш защото е видно, че си лузър който едва ли може да си позволи да си купи и лаптоп.

4

Здравко

преди 12 години

Това, че даден човек не вижда за какво на него би му вършил работа един таблет вместо лаптоп или настолен компютър не значи, че от него няма полза! Ако погледнеш колко хиляди неща замества. На пример колко е удобно да носиш медицинската документация на един пациент на лаптоп или да я погледнеш на екрана на един таблет? И да не говорим за България, но нашият пазар е толкова малък, че ако разчитаха на нас нищо нямаше да се произвежда:)