130

БЪЛГАРИ

преди 12 години

Защо никои не говори за *** които са били в микробуса . ТЕ СА СЪУЧАСНИЦИ - ПРЕСТЪПНО БЕЗДЕИСТВИЕ . ТЕ НЕ СА ПОЛОЖИЛИ УСИЛИЯ ДА СПРАТ ТОЗИ ПОБЪРКАН ВОДАЧ НА МПС . Коментарът на Боико Борисов беше - И БЪЛГАРИ СА ГАЗИЛИ БЪЛГАРИ И НИКОИ НИЩО НЕ КАЗВА . Моят коментар е : НО НИКОИ НОРМАЛЕН ВОДАЧ НА МПС НЕ НАТИСКА ГАЗТА КОГАТО ПРЕД НЕГО ИЗЧЕЗВА ЕДИН ОТ ПЕШЕХОДЦИТЕ . НАЛИ ИМА АКЦИЯ ЗА ЗАЩИТА НА ПЕШЕХОДЦИТЕ . НЕ ИКАМ ДА ПОЛИТИЗИРАМ НО ЩЕ КАЖА САМО ЧЕ ВЯРВАХ В БОИКО .

129

DEDO NASKO

преди 12 години

do nomer 111 ZA6TO DA SRINEM DJAMIITE ?AKO DEISTVAME TAKA , TOVA 6TE bADE OGROMNA PROVOKATSIA TOGAVA I TURTSITE 6TE VLIZAT V IGRATA , A TOVA 6TE bADE KO6MAR ZA NAS bULGARITE TURTSITE SA DObRI I RAbOTLIVI hORA , IMAM SI KOM6II TURTSI

128

кorleone

преди 12 години

Обединени около бедата ни,колко истини се казват и като си представи човек,че нашите управници са избирани благодарение на гласовете на *** ме хваща срам.Това означава,че сме *** държава,***...щом е така ще се държим като такива,на *** по ***,а на барон-Слънце му пожелавам *** избори,*** късмет... и да внимават да не яхнат нещо друго а не вълната...

127

Краимир

преди 12 години

Че той Саркозито им го каза - само нашите дупедавци си мълчат и търпят. Алооо събудете се бе ТИКВИ. Пускайте Армийката и Жандармерията в гетата - за респект. На кого му пука какво ще кажат от Европа? Вас Ви избира Българския НАРОД - може и да не ви пука ама на нас ни пука. Европа на мен не ми трябва - трябва ми спокойствие за което ви плащаме, но което ни липва.

126

Анонимен

преди 12 години

ПРОТЕСТ е провокатор. Админа защо не го трие, а трие линковете с внуците на Кирил Рашков!?

125

Диана

преди 12 години

Всеки ден ходя на работа - вече 20 години - палат нямам. Тоя мазен *** от къде ги събра. Като погледнеш за помощи все ***, тока им плащаме, водата им плащаме, помощи им даваме и защо?!!! Да може моето дете - БЪЛГАРЧЕ да стои гладно и да пита ще имам ли днес възможност да му дам пари за нещо по-вече от мазна баничка. Моите данъци - в *** джоб. От франция ги изхвърлиха - ами да скачат в океана и толкова (нищо че ще го замърсят - ще го изчистим после). ДОЛУ КИРОВЦИТЕ!!!

124

ПРОТЕСТ

преди 12 години

ПРОТЕСТЪТ Е ЗА ИЗГОНВАНЕТО НА ***-*** ОТ БЪЛГАРИЯ! НЯКОИ ТУК МАЙ НАПРАВИХА ЗАВОЙ И СЕГА ЗАЩИТАВАТ ***? КОЕТО И ПРАВИТЕЛСТВО ДА ДОЙДЕ,ПРОБЛЕМЪТ СИ ОСТАВА. ПРОБЛЕМ ВИНАГИ ЩЕ ИМА ДОКАТО ИМА И ЕДИН *** В БЪЛГАРИЯ! *** ВЪН ОТ БЕГЕ!!!

123

Цар калоян

преди 12 години

Виденов. Всеки ден се организират протестни шествия в множество големи градове на страната. Бързината, с която се организират хората, свидетелства, че просто на народа му е писнало от *** на родината. Писнало му е години наред да се труди, за да изхрани *** население, когато родителите му живеят с мизерни пенсии. Писнало му е да заделя от храната си, за да плати сметките за ток, парно и вода на ***. Писнало му е да изнасилват, бият и убиват децата му, да крадат и опустошават имотите му, при това безнаказано. Капката преля и чашата на народния гняв е готова да се излее. Бойко би направил всичко възможно да се задържи на поста си. Ако медииният и силовитя натискт от МВР не подействат, ще пожертва цар Киро и имотите му, после ще дойде редът на Миролюба Бенатова, ако и това не засити хората, ще се започне със смяна на министри. Ще използва всички мръсни номера, силови мерки и медиина манипулация, която може. Дори и с президента, дето толкова се мразеха се обединяват, защото не искат да изпуснат кокала. Докато накрая не остане само той със шепа поддръжници. Толкова много иска да се задържи на власт. Не толкова заради парите, колкото заради огромното му его. Цяла България е жертва на това его. От нас зависи дали ще се примирим за пореден път да се отнасят с нас като с рая и роби, или ще се надигнем и ще излеем цялата чаша на гнева. Докато не го направим, ще продължават да ни мачкат, малтретират и прогонват от родината ни. Крайно време е да се надигнем и политиците да се страхуват от народа, защото само тогава ще започнат да вършат работа, а не както е сега, да ходят да чоплят семки на футболен мач докато държавата гори. Нека се надигнем и да дадем България на българите! Да го направим за децата ни, за да живеят тук! За родителите ни, които не могат да избягат от страната! Да го направим и за нас самите, за да не се чувстваме гонени и подтиснати в собствената ни страна! България над всичко!

122

зле до 125

преди 12 години

Напълно съм съгласен с теб. Всичките *** барони са покровителствани от различните правителства, защото снясят пари и лесни избиратели. Докато има продажници в парламента ще има беззаконие по улиците. Протестите трябва да са срещу парламента, а не срещу група ***.

121

Предложение

преди 12 години

Властите да влезат в Столипиново --да се проверяват адресните регистрации ,да се проверяват законността на построиките ,да се постави под сьмнение за корупция законността на построиките , да се спре продажбата на наркотици ,да се разследват,,службите,, работещи в ,,гетото,, да се спре с вноса на стоки от Турция да се премахнат импровизираните пазари на територията на Столипиново , да се проверят ,,самотните маики,,всички които пребивават незаконно да бьдат вьрнати от кьдето са дошли.

120

korleone

преди 12 години

Чочоолу,Чочоолу с умиление си спомняме за теб! И защо винаги когато се появи проблем около *** винаги си спомняме за теб,може би защото беше пич и ти трепериха в правителството,де такъв българин да се намери сега.Кой от всичките тия ***!Какво щяла да каже Европа!Ами че ние 22 години се гърчим и чакаме какво ще кажат ония дето с полиция гони *** от държавата си а на нас дири сметка.Да го духа Европа,тук са Балканите...

119

Милен до 121

преди 12 години

Напълно съм съгласен с теб! Трябва да сринем политическата власт, която толкова нагло позволява това да се случва. Да заплашваш с убийство, да убиеш дори и да те пазят ченгетата. това не съм вярвал, че може да се случи, чак до там не съм смятал, че сме безправова държава. Долу всички политици и този мутренски и безобразно мафиотски манталитет на управление. ДОЛУ ЦЯЛАТА ДЪРЖАВА! ТОВА Е НАГЛОСТ И НЕВИЖДАНО БЕЗОБРАЗИЕ. ДОЛУ ВСИЧКИ ПОЛИТИЦИ, ДО ЕДИН. те всички са покровителствали Киро, ДОЛУ ДО ЕДИН!

118

Анонимен

преди 12 години

Да се възстанови ГУСВ и КЕЧ

117

Анонимен

преди 12 години

Това съобщи БНТ в емисията си. Според телевизията той е на сигурно и охранявано място.От пресцентъра на МВР дъобщиха за БЛИЦ, че по-късно през деня ще съобщят повече подробности по случая.

116

Анонимен

преди 12 години

"ДА СРИНЕМ ДО ОСНОВИ *** ДЖАМИИ!"На протеста, подобни провокации трябва незабавно да се елиминират.Протестът не е срещу Айше и Асан от маалата, а срещу политичаската олигархия, която покривителства Кирил Рашков!

115

Милен

преди 12 години

Гледахте ли сутринта интервюто с този човек? Ако сте го гледали, как да не намразиш гадния *** Киро. Не трябва да спираме, докато тоя не го утрепеме лично. Писна ми на мене "силните на деня" да бъдат ей такива престъпници с пари, като тоя *** и държавата не само да не им търси сметка за нищо, ами и да ги пази, все едно са национално богатство, вместо да го задържат и искат сметка защо заплашва със смърт и убива. Позор за Борисов, Цветанов, прокуратура и цялата държава. Позор и срам!

114

от възмотен

преди 12 години

БЪЛГАРИ АКО СЕГА СЕ СПРЕМ С СТАЧКИТЕ ТОВА ЗНАЧИ ЧЕ ТЕ СА ПО СИЛНИ ОТ НАС И ЩЕ ПРОДАЛЖАВАТ ДА КРЪДЪТ УБИВАТ И ДА ВЗЕМАТ ПОМОЩИ НА НАШИЯ ГРЪБ

113

Анонимен

преди 12 години

Когато управляваха ДЕМОКРАТИТЕ у нас 1997-2001 г нямаше подобни проблеми,*** си работеха спокойно и нямаше етническа вражда!Заплатите скачаха с 10% два пъти в годината,имаше 13-та и частична 14-та заплата!И да ме заринете с минуси,това е ИСТИНАТА!

112

Анонимен

преди 12 години

Нека някой, който може да направи група във Фейзбук : "Как да се ограничи *** популация" или нещо подобно! После да я популязира във форумите. "Меко" предложение : 1. Да не се дават детски на родили до 16 години! Старите *** насилват момиченца да раждат, за да им вземат детските.

111

до 111

преди 12 години

Профан, стегни се малко.Не говорим за джамии, а за ***.Явно е, че ти не правиш разлика.