43

Анонимен

преди 12 години

Боцко, Боцко,Ти ако мислиш, че в Китай ема комунизъм????!!!!!!Там има тотален капитализъм в икономиката и порлитическа диктатура!!Както Испания при Франко, Чили при Пиночет!!!

42

Сер ЕМадж Ун

преди 12 години

Тея Китай ще ги вкара в правия път!Като ги завладее Китайската Червена Армия ще се оправят!Щото Китайската Червена Армия е 300 млн. и не като Хитлериския Вермахт!

41

Баце Боцко

преди 12 години

"тази глупост наречена комунизъм" направи Китай първа икономика в света. Само да не забравяме, че китайците ходеха с наколенки в СССР да се учат на "комунизъм" и ако Дън Сяопин не беше показал "руски палец" на Горби, сега можеха и те да са на нашия хал - ни риба, ни рак. Хайде да си предствам също така, че след Горбачов и Елцин не беше дошъл Путин, а Борис Немцов, напр. - сигурно Русия щеше да е 51 щат на САЩ с името Ходорковск... :LOL:

40

Анонимен

преди 12 години

Руснаците са деградирали от алкохола тотално!Тоя предател какво честване му направиха в Лондон !!!!Естествено е, защото запада получи от него на тепсия всичко кавто даже не смееше да мечтае!!И вместо отдавна да е разсрелян , като предател, тоя дава акъли!!То и Путин/какво ли значи на руски това име/ е от престъпната предателска КГБ, която трябваше да пази СССР, така го опази, че се скапа напълно!!А бе алкохолендери!И как се възхищават на оная провалената шпионка, дето я хванаха в САЩ и

39

Хипер велик

преди 12 години

Никога в историята една Имрелия не се е срутвала без нито една битка!Е тоя хубавец направи точно това срути Съветската империя без нито един изстрел!Ама закопал бил комунизма!Ей!!Комунизма е едно , империята е съвсем друго!СССР и Варавския договор можеха да продължат и без ковуноидите!!Или е много сложно за разбиране това съждение?!?!!?За по простите Жокер:Та нима САЩ се разпада и НАТО се разпуска, когато в САЩ демократите сменят републиканците!Комуноидите са само една партия!

38

Велик

преди 12 години

Това е най-великия човек на света той спаси света от тази глупост наречена комунизъм , затова кумунетата го мразят сега щяха да имат привилегии да живеят в разкош и да лъжат народа че всички били равни. Браво на Горбачов.

37

Чичо

преди 12 години

Ето този продаде за дъвки и бонбонки страната си! И най-долнопробното в целия цирк се оказа водещата роля на Раиса, а не на този гном и на партията зад него! Един белязан *** преобърна живота на стотици милиони, разруши десетки държави и подари на ненаситните евреи богатствата на цяла Източна Европа и половин Азия! Комплексиран ***! Президентът на най-голямата военна сила тогава да се радва, че смъртният му враг го потупва покровителствено по лекьосаното кубе! Срам и позор до гроб!

36

До ЧЕ

преди 12 години

Некадърник, тази дума "Кумунисти ", така ли се пише, НЕГРАМОТНИКО?

35

хаха

преди 12 години

Този *** още ли е жив-*** гаден!!!

34

ЧЕ

преди 12 години

Кумунисти интернационалисти оше ли сте живи. Горби спаси милиони ЖИВОТИ които вие бяхте готови да жертвате за да лентяйсвате вьрху народа слайнаната идеология.

33

Анонимен

преди 12 години

ДАМГОСАН от БОГА!Продажна ***.

32

Анонимен

преди 12 години

ТОЗИ НЕЩАСТЕН КОМПЛЕКСАР ОТ СНИМКАТА, НЯМА ЛИ ВЕЧЕ ДА ЗАМЪЛЧИ ЕДИН ПЪТ ЗА ВИНАГИ! КОГА ЩЕ ГО КОПАЕМ И ДА ЗАБРАВИ СВЕТА, ЧЕ ГО Е ИМАЛО! НЕЩАСТНЕН ***, УНИЩОЖИ ВСИЧКО СТРОЕНО ДЪЛГО ВРЕМЕ ОТ ОГРОМЕН БРОЙ ХОРА САМО И САМО, ЗА ДА ИЗПЪКНЕ! ТАКЪВ МАЗЕН, ГАДЕН И ГНУСЕН *** Е, ЧЕ НАПРАВО МЕ ОТВРЪЩАВА!ПОЖЕЛАВАМ МУ, ДА ИЗЧЕЗНЕ ОТ ЛИЦЕТО НА ЗЕМЯТА КАТО КУЧЕ БЕЗ ИСТОРИЯ И ДА МРЕ В МЪКИ!

31

ДА БЕ ДА

преди 12 години

Горбачов направи така реформите ,че разруши социалистическият блок.И то остави блока , ми разруши идеите за правда и растеж в страните от източна европа.Предаде власта на капиталистите, които заграбиха благата на страните си и унищожиха "всичко свято".По-голям предател няма в световната политика от Горбачов- дал *** си под наем на Сащ.

30

въпрос

преди 12 години

Този защо напусна държавата си, че не помня вече, много време мина? Нали от любов към народа си и към свободата се разчекна на 3?

29

акуд

преди 12 години

кажи им го Горбачов

28

Анонимен

преди 12 години

Човека с белега, който предаде системата и наруши баланса в целия свят! Резултата е на лице и ние сърбаме попарата, а Горби продължава да ръси мозък! Просто не си нужен!

27

жаго

преди 12 години

те и децата на Хушчо са в САЩ, нищо че беше обявил края им, с чукане на обувка ......Интересно как некой не отиде яв Корея, я в Куба . В България кто гледам доста *** тъжат - да отидат в Корея и Куба, да погладуват малко, да поработят ангарийка отново .... бързо забравиха какво е развит социализъм . В Германия бях скоро , пълно с рускинчета ***, хвърлят лъстиви погледи, чакат някой да ги измъкне от губернията

26

Този човек

преди 12 години

си имаше мечта - властимащият да си раздаде властта , богатият да си раздаде богатството , умният - умът . И я постигна , но само за себе си . Другото е актьорско майсторство от рода : " Нима и досега не смятаме народа за ***, пита той. " ... Иначе , по улиците не ходи - били го ритали ...

25

киркор

преди 12 години

"Меченный волк", казват ртуснаците. Точно такъв им се изсипа на главите, събори каквото можа, а сега акъл дава от Америка!

24

Анонимен

преди 12 години

тоа *** още ли е жив