405

ДО 397

преди 12 години

Кунева кога е била безпартийна? Винаги е играла съвсем безсъвестно - винаги е била пета колона на комунистите.

404

до 409

преди 12 години

Психо бегай от тук! Политиката е за нормални хора, а не за ненормалници твърдящи обратното / за справка виж к`во ломоти по темата Ку-Кунева при Венета/ и второ: коя и каква точно система / има ли въобще понятие какво е това/ е победила? Кунева воюва /победила тя! :))/ с несъществуващи врагове в главата си! пп! Системата може да се промени, да се ремонтира, да се пренареди, да се смени ... ама да се победи !?!?!?

403

ахил

преди 12 години

Според Кунева ,всеки ,който се изкаже против нея -в интернет --му било плащано!!!Как ми се иска това да е вярно ---и някой да ми плаща за това ,че имам мнение!!!Те не бяха ли с Борисов в едно правителство---или ме лъже паметта:)))

402

Кунева е Президента!

преди 12 години

Кунева ще спечели изборите, а ГЕРБерастите отиват в политическото бунище на историята!ГЕРБерастите много добре знаят, че точно победата на Кунева ще ги изхвърли от политическата сцена, и затова са концентрирали атаките си срещу нея! Който и друг да спечели, ГЕРБерастите имат някакъв шанс да останат, но не и ако спечели Кунева!

401

мунева-пръмова

преди 12 години

Веднъж подлъга хората да гласуват за нея и после се оттегли,за да влязат троянските коне.Номера с подмяната на вота го е научила от нейния гуру симо ментата.Той подмами избирателите с мотото:само ние можем да спрем бсп,а после направи коалиция с тях и заедно крадоха.Такива да не ми разпъват лакардии за морал в политиката.

400

ПСИХО

преди 12 години

Победих системата!

399

ИЛИЯН

преди 12 години

СЛЕДВАЩИЯТ ПРЕЗРЯН НА БЬЛГАРИЯ ЩЕ БЬДЕ МЕГЛЕНА КУНЕВА

398

ИЛИЯН

преди 12 години

СЛЕДВАЩИЯТ ПРЕЗИДЕНТ НА БЬЛГАРИЯ ЩЕ БЬДЕ МЕГЛЕНА КУНЕВА

397

Анонимен

преди 12 години

az pak se izsrah taia sutrin...

396

безпартиен

преди 12 години

коментар 402 е до 397

395

безпартиен

преди 12 години

... всички гадове които ни държат гладни и които се возят в скъпи автомобили ...---------------------------------------------------------------------------Практик инженер и в настоящето практикуващ икономист съм. Ако гладуваш, не си интелигентен за какъвто се имаш а некадърник с претенции, мързеливец за когото има срамна и престижна работа, но чието пипе не става за нищо. Учтиво моля, не призоваваи хората да гласуват за тази празнодумка. И още,никой никого не държи /предполагам не си в затвор

394

Няма никакъв шанс

преди 12 години

М.Кунева е отминал спомен от близкото и нерадостно комунистическо минало на 'тройната' коалиция и царя. Няма никакъв шанс. За нея ще гласуват само някои комунисти, защото НДСВ вече изчезна...

393

Питагор

преди 12 години

Защо мислите,че тая не става, а Росен става?Защо мислите,че тая е кукла на конци,а Росен не е?Защо мислите,че тая не защитава интересите на България,а Росен ги защитава?Аз пък не искам плазмодии като Росен да ми е президент.Е нека минат изборите и ще видим кой ще е президента.Мислите ли,че послушно пинчерче,ще бъде независим президент?

392

Гражданин

преди 12 години

В последните коментари са се активизирали и "изходили" по въпроса са Гърбави недоразумения. каквато 'партията", такива и драскачите! коефициента на интелигентност на Кунева е равен на сумата от интелигентността на всичките ви вождове!На всички нормални хора (без облъчените Тиквовисти) Честит Празник!!!

391

Митю Пищовя

преди 12 години

Мигленчеее,ща поря с любовната писалкъъъъъ,щя поря кат рибяя,ща обичам ,ще поливам с ускита,мискитъъ,те плющя у дажакузитууу,макузитууу

390

Само МИГЛЕНА КУНЕВА

преди 12 години

Аз и всички мои познати /които никога не сме били членове на партии/ които са възмутени от действията на миналите и сегащното правителство ще гласуваме за Миглена Кунева - на нас ни трябва безпартиен президент да натири всички гадове които ни държат гладни и които се возят в скъпи автомобили с гардове в трета глуха - народе опомни се и ако си честен гласувай по съвест за Миглена Кунева !!!

389

1

преди 12 години

става, ама за друго...

388

Мукавей

преди 12 години

До 391- Гюро, не задавай отговори...

387

Мукавей

преди 12 години

Тая май наистина се взема на сериозно.Искам да ми е дружинна ръководителка,но президент-никога!Дано да не хване случайно рибата в мътните води на българското блато...

386

Clasher

преди 12 години

I fought the law and I won !