50

Анонимен

преди 12 години

ДО 51:ОХООООООООООООО ХАХАААААААААААААА АЙДЕ ЕДИНИЯ Е ТУКА ХАХ А КЪДЕ Е ОНЗИ ДЕТО ЩЕШЕ ДА ОБЕДИНЯВА СЛАВЯНСТВОТО ХАХА ПЪЛНО С ЛУНАТИЦИ МИ КАТО ИСКАШ ПРИСЪЕДИНЯВАМЕ КЪМ РУСИЯ *** ТАМ ДА ЖИВЕЕШ БЕ!! НИЕ НЕЩЕМ С ТЕЗИ МИРИЗЛАЦИ ДА СЕ ОБЕДИНЯВАМЕ ТИ ТРЯБВА ИЛИ ДА СИ ПСИХИЧНО БОЛЕН ИЛИ ДА СИ МЕГА *** ТА ДА ИСКАШ ОБЕДИНЯВАНЕ С БЕДНАТА РУСИЯ.... ТИ КВО СИ МИСЛИШ ВЕ ЧЕ ТАМ Е ЛУКС ЛИ ХАХА АВЕ ШМАТ ТАМ Е ПО ЗЛЕ ОТКОЛКОТО ТУКА ВЕ...... ИСКАЛ ПРИСЪЕДИНЯВАНЕ КЪМ ЯПОНИЯ НЕЩЕШ ЛИ ПРИСЪЕДИНЯВАНЕ БЕ?

49

kk

преди 12 години

Предлагам незабавно референдум за присъединяване към Руската федерация. Писна ми да сме морски свинчета за евросъюза. Писна ми от европейски кризи. Писна ми от *** политици - дупедавци на Брюксел. Писна ми от европейски забрани и от африкански заплати. Писна ми от сринатото самочувствие да принадлежиш към една раздробена политическа формация, като ЕС, която няма общи цели и се самоизяжда в полза на Германия, Англия и Франция. Помнете как беше, като зад нашия гръб стояха ракетите на СССР.

48

хахахаха

преди 12 години

Литва ,Латвия ,Естония-понемчени славяни....нещо като помаци на севера....!!!

47

Klizmatronik

преди 12 години

България с ударни темпове върви към границата 2,2 млн. д. (българи) ай ай ай

46

Анонимен

преди 12 години

ЗАБРАВИХ ДА ПОПИТАМ НЕЩО СЪЩО........ А КЪДЕ БЯХА РУСНАЦИТЕ ПО ВРЕМЕТО НА МОНГОЛСКАТА ИМПЕРИЯ? ОПССССССССССС ЗАБРАВИХ ТОГАВА ОЩЕ Е НЯМАЛО РУСКА НАЦИЯ ХАХАХАХА СМЕШНИЦИ........... ВЕЛИКИ БИЛИ ХАХАХАХА

45

Анонимен

преди 12 години

Демокрация, какво да правим. Нали всички сме за избори? Или някой са против изборите когато губят.

44

Анонимен

преди 12 години

*** ТЯ РУСИЯ ГОЛЯМА ИМПЕРИЯ БЕЕЕЕЕЕЕЕЕ ЧАК И МОНГОЛСКАТА ИМПЕРИЯ БЛЕДНЕЕ ПРЕД ВЕЛИКАТА РУСКА ИМПЕРИЯ ХАААААААХААААААААА КЪДЕ ЩЕ СЕ СРАВНЯВАТЕ С ТЕЗИ МОНГОЛЦИ Я......... (МАКАР ЧЕ СА НАЙ ГОЛЯМАТА ИМПЕРИЯ В ИСТОРИЯТА НА ЧОВЕЧЕСТВОТО) НАЛИ ТАКА ВЕ РУСОФИЛЧЕТА?............... ХАХАХАХАХАХА ПО ГОЛЯМ ВИЦ НЕ БЯХ ЧУВАЛ СКОРО ЧЕ РУСИЯ БИЛИ ВЕЛИКИ ХАХАХАХА ТВА И КЪЦИ НЕ ГИ РАЗКАЗВАШЕ ТАКИВА ГРУБИ ШЕГИ SHITTTTTTTTTTTTT ХАХА

43

Патриот

преди 12 години

Евала на латвийците сега имат шанс да се освободят от ес и нато ,да взимаме пример от тях!

42

Анонимен

преди 12 години

БРЕХХХХХХХХХХХ ТЕЗИ РУСНАЦИ БЕЕЕЕЕЕЕЕ *** МНОГО ВЕЛИКИ БИЛИ БЕ!!!! СПЕЧЕЛИЛИ ИЗБОРИТЕ В ЛАТВИЯ!!!! Е ТОВА Е ПОКАЗАТЕЛ ЗА ВЕЛИЧИЕ ХАХАХАХАХА

41

Марти

преди 12 години

до 38Не става въпрос за новите желаещи,а за всички които жевеят на територията на Латвия,Литва и Естония.В Литва правилата са още по затегнати,даже имената трябва да са литовски,та Виктор Андреев,примерно,става Викторс Андреевс.Всеки който не иска да се казва по литовски ,губи граждански права.Което не е ника лоша идея за България,нали?Ама нашите дУпетати нямат интерес от това.На тях ин трябва неграмотна *** която да гласува за кИбапчета,на никой не му пука дали знае Български...

40

до 36

преди 12 години

Ами защото тук основните избиратели на всички партии говорят *** ,опссс.ромски де,хаха...И на една определена партия ,която ужким всички не харесват,пък с която тайно работят,говорят основно турски.Та това с теста е неприемливо за нашите политици,защото на тях им трябват предимно неграмотни избиратели.

39

$

преди 12 години

През 2013 година възраждат наново съюза.С малки изключения- Украйна и някои прибалтийски републики. Може и Латвия да е в новия съюз. Явно разбраха, че само сплотени ще бъдат силни.Това ще бъде икономически, а не идеологически съюз.

38

Анонимен

преди 12 години

..... ХАХАХХАХАХХАХАХАХ НЕМОА СА ЗАПРА РУСИЯ Е ВЕЛИКА ВЕ ХАХАХААХАХАХАХАХАХАХА *** ТЯ НЕВЕРОЯТНА БЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ ХАХА....АЗ ЛАПАМ ***!!

37

TPE3BEH

преди 12 години

Ето как руснаците асимилират народи....

36

така

преди 12 години

36 - става въпрос за нови желаещи да ъбдат граждани. Тези, които вече са такива, трудно може да им се отнемат права. Виж новите могат да се пращат за зелен хайвер спокойно.

35

Анонимен

преди 12 години

Защото над България е надвиснала турската сянка. Влязът ли в ЕС край с държавицата ни. Минимум един милион юруци ще се заселят върху пустите плодородни български земи, а работници ще се наемат срещу тест по турски език.

34

Анонимен

преди 12 години

2 години по-късно беше приета разпоредба, че жителите на страната, които се провалят на тест по латвийски език 3 пъти поред, не получават латвийско гражданство и нямат право да гласуват и да пътуват свободно в ЕСзащо не въведем този тест и ние

33

Любомирчо

преди 12 години

Финландия е била васална държава на Руската империя и автономия със собствено управление и много привилегии.

32

Анонимен

преди 12 години

По- добре да сме зависими от Русия отколкото от Турция. Трети вариант няма. Газ и петрол от САЩ няма да дойде.

31

darcas_real

преди 12 години

До г-н ХАХАХААХА - не знам дали Русия е велика, или не, но ни е хванала здраво за топките от 1878 г и още не ни е пуснала - газ, петрол, въглища, стомана - от там внасяме всичко. Зависими сме от руския петрол и газ и 20 г от началото на прехода не можем да се отскубнем от прегръдката на мечката.