119

Анонимен

преди 12 години

20% от населението работи, другите са пенсионери, деца и знаете какви. Как ще се реши това незнам

118

ХАХ

преди 12 години

АЙДЕ ТУРЦИТЕ ПОНЕ СА РАБОТЛИВИ,ОБИЧАТ СИ РОДИНАТА И ТЕ ПЛАЩАТ ДАНЪЦИ,И ТЕ СА КАТО НАС.АМА ТИА *** НИТО РАБОТЯТ,НИТО ПЛАЩАТ НЕЩО,НИТО УВАЖАВАТ СТРАНАТА.ПЪЛНИ ***...ПРОСТО НЯМАМ ДУМИ

117

аз

преди 12 години

ЕВРОПАТА ЩЕ СИ ХАПЕ *** АМА ВЕЧЕ Е КЪСНО

116

do 114

преди 12 години

Библията, както и всички останали религии са написани за манипулация на масите !!! Какво искаш да ни кажеш с този пасаж- цял живот да работиме за да изхранваме *** ли ? Едните да лежат. другите да работят и да хранят лежащите. Ако храниме *** ще отидем в рая ли ? Я ВЛЕЗ В ЧАС !!!

115

!!!

преди 12 години

Де Брайвеик,де.

114

мале

преди 12 години

БРАТЯ БЪЛГАРИ ПРАВЕТЕ ДЕЦА!ТОВА Е СПАСЕНИЕТО,НАПУК НА ВСИЧКИ *** ПРАВЕТЕ ДЕЦА,ИМАМЕ ТАКАВА ХУБАВА СТРАНА,ЗАЩО ЩЕ Я ОСТАВЯМЕ НА ***,РАНО ИЛИ КЪСНО БЪЛГАРИЯ ЩЕ СЕ ОПРАВИ.НО ТОВА Е СПАСЕНИЕТО-ПРАВЕТЕ ДЕЦА НАПУК НА ТИЯ ***!!!

113

Габи

преди 12 години

Тези *** братовчеди само в БГ се въдят като зайци. През XVII век турците са докарали у нас няколкостоин ***, от тях повечето от египетски поризход, а останалите - от Индия. За 3 века те станаха няколкостоин хиляди - според различни автори между 400 и 600 хил.човека. Особено се размножиха по времето на социализма, когато много от тях работеха, и през последните 15-ина години, когато вземаха детските добавки и с такива за 5 деца си я караха като Симеончо. Факт е, че във водещите в икономическо отношение страни Германия, Франция, Белгия, Холандия и скандинавските страни, никой няма да ги пусне да се циганчосват като в БГ. Това е една от основните причини заедно с прогнилото и корумпирано правосъдие и корумпирания среден и висш чиновнически апарат да гледаме Шенген през крив макарон. Защото от Шенген на практика ще спечелят престъпниците, мафиотизираните държавни чиновници и съдебна система и ***. За другите остава средният пръст.

112

Митко

преди 12 години

Много тъжно. Берлин е втория турски град след Истанбул, в Лондон не можеш да се разминеш от индийци, пакистанци и араби, Париж е пълен с ***....

111

Геле

преди 12 години

Въпрос с повишена трудност - ако българската полиция разчисти Централна гара от *** , колко правозащитни организации ще й се изсипят на главата? 1,5,10?

110

Свет

преди 12 години

ТИ БЕ ***,НЕ СИ СЕ НАУЧИЛ ДА ПИШЕШ А ИНАЧЕ И СЕ ЗАКАНВАШ!!!АЙДЕ ХОДИ СИ ПУСНИ ЕДНО МААНЕ ДА СЕ УСПОКОИШ!ЧЕТИ БАААААВНИЧКО ЗА ДА ГО РАЗБЕРЕШАЙДЕ........ЗНАЕШ СИ

109

Свет

преди 12 години

Колкото и да се плюем и разсъждаваме над темата,истината е една и болезнена!*** ЩЕ ИМА ДОКАТО ИМА КОЙ ДА ИМ ПЛАЩА ПОМОЩИ И ДА ГИ ТОЛЕРИРА!А хайде да не коментираме имиграцията в Немско.....там като си имигрант и си 999-та дупка на кавала.И СИ ОСТАВАШ НА ТОВА НИВО ДОРИ И 50 години да живееш там.

108

abv..

преди 12 години

SKORO SHTE STANETE MALCISTVO V SOPSTVENATASI DRZAVA GOSPODA BULGARI I AKO SLYSATE SHTE VI PYSNEM NOVITE NA BULGARSKI EZIK :

107

Анонимен

преди 12 години

Да върнат на България всички глоби които платихме на западняците заради ромите,или Балканите да им залепят процес във Хага за дискриминация и неспазване на човешките права.

106

Анонимен

преди 12 години

"Изданието коментира, че тези хора не правят никакви усилия да се интегрират, образоват и работят." ахахахахааа Верно?! Не може да бъде!!!!

105

Анонимен

преди 12 години

Да са им честити ! Дано да успеят да ги интегрират , обаче твърде вероятно ми се струва обратното !

104

аааа

преди 12 години

даваите до 500 ком...бати хората само да има нещо за *** или турци и др... щесе избите да пишете,,,оправете си държавата крадлива пак тогава гледаите хората вие нали само за това ставате .очевидно е че се чудите какво да правите по циал ден само коментари по саитовете.хахахаха

103

AYYYYYYYYYYY

преди 12 години

По време на 2 световна,запада изгони тия роми на Балканите,после границите се отвориха и те се върнаха в къщи...Да ги интегрират какво чакат,те са техни граждани,ние Балканите роми не произвеждаме

102

до гурбетчия 108

преди 12 години

Ето тук е разликата помежду ни,аз никога не съм бил на издръжка от държавата в която съм като теб,а може би имам повече стаж от твоя. И за разлика от теб нямам нищо против и сънародниците ми да имат възможността да си опитат късмета си навън. Някък по-благородно е.

101

Мюмюн Али

преди 12 години

Яз имаам питнаасе чавета а жената е па трудна и че одим да отклонаваме средства от коомшийските градини от нема що да ядем. Они имаа ногу оти копаа кат амави ипо цел ден с мотиката а я си пием мастиката у кръчмарката.

100

Анонимен

преди 12 години

34. Тогава Царят ще каже на ония, които са от дясната Му страна: дойдете вие, благословените на Отца Ми, наследете царството, приготвено вам от създание мира; 35. защото гладен бях, и Ми дадохте да ям; жаден бях, и Ме напоихте; странник бях, и Ме прибрахте; 36. гол бях, и Ме облякохте; болен бях, и Ме посетихте; в тъмница бях, и Ме споходихте. 37. Тогава праведниците ще Му отговорят и кажат: Господи, кога Те видяхме гладен, и нахранихме, или жаден, и напоихме? 38. Кога Те видяхме странник, и прибрахме, или гол, и облякохме? 39. Кога Те видяхме болен, или в тъмница, и Те споходихме? 40. А Царят ще им отговори и каже: истина ви казвам: доколкото сте сторили това на едного от тия Мои най-малки братя, Мене сте го сторили. 41. Тогава ще каже и на ония, които са от лява страна: идете от Мене, проклети, в огън вечний, приготвен за дявола и неговите ангели; 42. защото гладен бях, и не Ми дадохте да ям; жаден бях, и не Ме напоихте; 43. странник бях, и не Ме прибрахте; гол бях, и не Ме облякохте; болен и в тъмница, и не Ме споходихте. 44. Тогава и те ще Му отговорят и кажат: Господи, кога Те видяхме гладен, или жаден, или странник, или гол, или болен, или в тъмница, и не Ти послужихме? 45. Тогава ще им отговори и каже: истина ви казвам: доколкото не сте сторили това на едного от тия най-малките, и Мене не сте го сторили. 46. И тия ще отидат във вечна мъка, а праведниците в живот вечен. Евангелие от Матей, гл. 25