16

saki

преди 12 години

Перуката и Сливенското Емфие в съюз с ловешкото джудже и *** тенесист с ланците ще турят за тренер Едномъдия на танцова група от татуирани професионални мъжки кючекчийки.А честито.

15

Анонимен

преди 12 години

Пак много му дадоха ...

14

иво

преди 12 години

любо пенев държи на дисциплината и е принципен човек, така че е добър избор за треньор

13

Предложение

преди 12 години

Абе що не вземат Сър Алекс за месец-два ... после поне за 10 години Юнайтед ще отпадне от лигата.

12

отвратителници

преди 12 години

Сега освен цялата рода на перуката ще напълним националния и с родата на Костадинов,*** и останалите нещастници от ръководството.

11

ссс

преди 12 години

Матеус не е свикнал май да играе на голяма трудност. Тук не е само да водиш отбора пияници. Трябва и да се разправяш с разни сельовци с вратовръзки. Според мен не е за него тази работа.

10

нека си стои

преди 12 години

Щом го махат , сигурно е кадърен и професионалист. На стадо *** кадърния е трън в очите !!!

9

Отдавнашен

преди 12 години

Какво има да се каже ... честито на новия национален селекционер Любослав Пенев. Той ще е следващия който ще събира играчите от известните футболни клубове: "Син сити", "Найт Флайт", "Биад" и "Планет". Дето се вика с кола се обикалят за 15 минути ... няма да му е трудно. Кучетата ще си лаят, керванът ще си върви ... все в батака.

8

Егати наглеца

преди 12 години

Доколкото си спомниме наглеца Михайлов каза,че докато той е вожд на аборигените от БФС,Матеус(професионалния фустогонец),ще е треньор на националите.Та сега ще се разкара ли престъпника с перуката и наглата му клика гнусляри или ще трябва да ги гоним с камъни.

7

Реалити

преди 12 години

Треньор трябва да е Димитър Пенев, Аспарух Никодимов, Стефан Грозданов или Георги Василев...Това са читавите треньори в България, но явно на някого не са удобни и слагат *** и Пульо....

6

гражданка

преди 12 години

Българската футболна мафия не харесва някой като Лотар Матеус да им се бърка в далаверите и да им пречи.То това тяхното не е футбол , а някаква жалка смехория!!!!!

5

до 2

преди 12 години

ха ха много си прав :-)

4

gotin

преди 12 години

Шуробаджанащина в комбинация с безпределна наглост. Не стига, че ще уреждат синчето на Пената, ами и да не го пипат 4 години. Заради подобни неща, във футбола остават връзкарите, а кадърните специалисти настрани. Големи пари се въртят, а Чичовото, ако някои не знаят, има да изплаща кредит за над 1 млн. лева. Футболът при нас е само бизнес. То и по света е така, но там основно е спорт, а след това бизнес. Вече националния не го гледам, е*ал съм го в г*за. Гледам Premiership и ми е кеф.

3

Анонимен

преди 12 години

Далаверите на Перуката и Сливенския ***,и напъните им да сложат за национален треньор Чичовото са толкова долни и гнусни,че чак ми се повръща оттях...И е повече от сигурно че,в отбора ще са бетонирани племенника на Лечков,сина и зетя на Михайлов,някой баджанак на Пенев,на Лечков жена му може да стане пресаташе на отбора,знае ли човек..

2

астронафт

преди 12 години

на крива ракета космосът й пречи. ако ще моуриньо, гуардиола и съра заедна да се фанат да ръководят тая пасмина националчетата ни, пак на същото дередже ще бъдем

1

фергюсън

преди 12 години

ДАНО И МАЧЪТ ЗА ЦЕЛИЯТ НАЦ. ОТБОР ДА Е ПОСЛЕДЕН !!!! ДА ЗАКРИВАТ ТАЗИ МАФИОТСКАОРГАНИЗАЦИЯ-БФС!!! ВЗАМАТ МИЛИОНИ ПАРИ ЗА ТОЗ ДЕ ДУХА ,И ИЗЛАГАТ БЪЛГАРИЯ ПРЕД ЦЕЛИЯТ СВЯТ!!!!