213

afgan

преди 12 години

малко е на баба ви фръчилото...60 000 души за 6 милионна държава са много,при това сички си чешат ташаците,само дето мислят как да преебът някого !

212

dw

преди 12 години

Прегледът на щатното разписание на работещите в българската полиция и свързаните с нея служби разкрива доста факти за пилеене на средствата на данъкоплатците. Оказва се, че в МВР над 1 000 души се занимават с телекомуникации. Това е щат, сравним единствено с този на най-големите телекомуникационни компании в България. Те обаче обслужват милиони клиенти. В случая същият брой хора извършват свързочни услуги за около 58 000 души, колкото е щатът на МВР.От времената на комунизма последната бройка остава почти непроменена и непропорционално голяма за страна като България. По данни на МВР униформените полицаи са над 30 000 души. Във Финландия, която е три пъти по-голяма по площ и съпоставима по население с България, вътрешният ред и границите се охраняват от 8 000 униформени служители.

211

Анонимен

преди 12 години

на полицияята и правосъдието се крепи държавата,но когато си вършат работата, а именно: да слидят да се спазва реда и законността,а не това, което правят нашите и заради което не ни приемат в ЕС- корупция, престъпност и протекцията им от полиция и съди някоя и друга кокошкарска "акция" за показте едни глоби за кучешките *** не искат да си събират, та друго ли?а иначе гласуват ли зани, гласиват ли....

210

Милиционер

преди 12 години

Малко ми е, те за к'ъв ме мислат, някви си 5 процента!

209

Aide stiga veshe....

преди 12 години

DO KOGA V EVROPEISKIA SAIUS SHTE SI ZATVARIAT OCHITE, ZA TOVA KOETO SE VARSHI TUK !!!!!

208

Nobody

преди 12 години

На 5 процента скок на даренията ще са доволни, не на заплатите.

207

Анонимен

преди 12 години

Точно в Армията понесе най-големите съкращения , а полицията си седи все толкоз от Времето на Тодор Живков.

206

запасняк

преди 12 години

Държава която се крепи на полиция, не е държава.Стожер на държавноста в системата за сигуност е армията.Някой да знае в НАТО за полицията ни?Не!

205

Анонимен

преди 12 години

Виждам отвращение от някакво бъдещо увеличение на заплатите на простите полицаи.Но при критична ситоация всеки ги търси и в този момент те трябва да действат на секундата и безгрешно. А ако започнат да мислят дълго като професори ако има с какво ко праим.

204

до 206

преди 12 години

Кои полицаи имаш предвид, може би тези от Созопол, които пушеха докато се дави дете, тези които се крият зад храстите да те глобят или тези, които участват в изборите не като охранители, а като страна в процеса.Моля, уточни се.

203

Анонимен

преди 12 години

Няма разлика между полицай и престъпник. Едните просто са нарочени за такива за лошите.

202

аз

преди 12 години

Още ли?тогава първо вдигнете на служителите на спешна помощ които спасяват живот със 107% а на полицайте със 5%те и без това са най добре,дори държавата им плаща осигуровките а медицинските служители си ги плащат сами-на куде отиваме незнам

201

Анонимен

преди 12 години

Тати каза ,че ще ми купи колело ама друг път!

200

Анонимен

преди 12 години

Не хулете полицаите , винаги могат да ви потрябват и да ви бъдат полезни ! Между другото , не очаквайте добронамерено отношение от тях , ако вие сте зле настроени срещу им или явно показвате тофа ! Стара аксиома , неподлежаща на обяснение , просто действаща !

199

аз

преди 12 години

Съкращение на 1/2. Повишаване на квалификацията им. Ето ви заплати.

198

Анонимен

преди 12 години

От всичко на свта най-мразя полицияй , само като го видя ми се повръща , хора рекетеьори и *** удобни на всяка една власт. Наблюдавалите сте всякакви революции , арабски напоследък - армията винаги заема позицията на народа. А полицията на диктаторите. Боко е долен полицай и дикатор...

197

случаен

преди 12 години

имам чуството , че голяма част от плюещите полицията са " правени от бащите си със обратната стграна на *** ?".......искам да кажа , че не съм полицай и не защитавам никого , защото всяка професия в България си търси правата , но идват избори и някой започнаха да разцепват народа......пр. на мен много несириозно ми звучи примерно , след две години да ми вдигнат заплатата...а до тогава....инфлацията ще ги е изяла тези проценти не по две , а по пет......

196

Анонимен

преди 12 години

Трай коньо за за зелена трева -*** кой ще се върже вече на тия 5 % след почти 2 г. , а за след още толкова да се надаме на 10 ..............Баламите умряха преди доста време господа ! Да сте живи и здрави , ама търсете другаде араби с жълти бради !

195

Хе-хе

преди 12 години

198 коментара за новина,която излезе преди няколко дни, и в която се говори евентуално за някакво увеличение от 5% през 2013г.Всичко е Мара втасала,само къде не се е из...ла.Някои хора работа нямат.

194

Анонимен

преди 12 години

Трябва да Армия да плаши враговете на народа. А полицията е най-големия враг на народа.