80

Анонимен

преди 12 години

3500 паунда Хахаха вярно, че сме задръстени, ама чак толко, айде стига!

79

до 81

преди 12 години

Да ти кажа , че турците са известни с особенните си сексуални обичай, така че ако трябва да се оприличат на нещо, то това ще бъде една месеста част от маймунското тяло!

78

Анонимен

преди 12 години

81Нещо ти има! Щом сме маймуни що говориш с нас, вкарай в някой турски сайт и си говори с тях!?

77

Vek

преди 12 години

абе каква Гърция, каква България нищо не става изобщо в тия геогравки ширини, на кой му пука за тях! Който може да идва в Западна Европа тук е истината, аз съм в Англия и дойдохме много колеги от курса след като завършихме в БГ, тук заплатата ни е около 3500 паунда и знаеш какво точно вършиш, не си губете времето! Каква Гърция, България, Турция и какви са тези глупави спорове тука?

76

хаха

преди 12 години

*** искат оставката на Трайчо дет си трайка , а тази година туристическия сезон бележи ръстеж с над 10 % .

75

ДО 76

преди 12 години

ТАЯ ЕВРОПА ВИ *** *****ТА,ТАКА ЧЕ СТИГА СИ СЕ ПЛЮМЧИЛ "ЕВРОПЕЕЦО"!!!!!!!!

74

хаха

преди 12 години

Абе кво стана, Боко и Дянков уж бяха скапали Бг пък румънци и гърци се надпреварват да си местят бизнеса в Бг , защото данъците тук са в пъти по - ниски от тамошните.

73

до ТЕОХАРИС

преди 12 години

ТЕОХАРЧЕ ГЛУХАРЧЕ,ТИ СИ НАУЧЕН ДА ЯДЕШ ТРЕВА ,В БЪЛГАРИЯ САМО ОВЦЕТЕ Я ПАСАТ ,СТРАХУВАМ СЕ ЧЕ СЛЕД 2 ГОДИНИ НЯМА ДА ИМА КАКВО ДА ПАСАТ ОВЦЕТЕ НИ ОТ ВАС! Я ВЗЕМЕТЕ ОПИТАЙТЕ ДА ЯДЕТЕ ВОДОРАСЛИ ЧЕ В ГЪРЦИЯ СА БОЛ .ТАКА ЧЕ ДА ЗНАЕШ БЪЛГАРИНА И ДА НЯМА КАКВО ДА ЯДЕ ТРЕВА НЕ ПАСЕ ,НЕ РЕВЕ КАТО ВАС ,НЯМА БЕЗПЛАТЕН ОБЯД ТЕОХАРЧЕ КЪДЕТО СТЕ ГО ЯЛИ И ПИЛИ СЕГА Е ВРЕМЕ ДА ГО ПОВРЪЩАТЕ!!!!! ДОБЪР АПЕТИТ!!!!!!!!!!!!!!

72

до пуйчето-ястреб,тю

преди 12 години

ние езици знаме,и затова сме в европата и по света-ТИ *** пловдивски научи език,за да видиш света

71

Анонимен

преди 12 години

Абе не се шашкайте от Гърците и те са едни бройки,запознах се с някои от тях ,те си мислят че всички сме прости като *** които им работят за 300 евро ,но като видяха че тук данъчните са по опасни от техните и не им минават номерата,навързо се отказаха да местят бизнеса си ,пък то и един бизнес ,домати и чушки,но тук субсидиите не са като при тях изкарваш 1 евро и ти дават 10 ,така че едва ли ще рискуват и то със този свит пазар..

70

niki

преди 12 години

ТУРЦИТЕ СА ГНУСНИ АЗИАТЦИ А ГЪРЦИТЕ СА МЪРЗЕЛИВИ ХОМОСЕКСУАЛИСТИ.ДАЙ НА БЪЛГАРИНА ДОСТОЙНА ЗАПЛАТА И ВИЖ ЗА КАКВА РАБОТА СТАВА НА ВЪПРОС.ЧЕ ЩЕ ИСКА ДА *** ЖЕНА ТИ Е ДРУГ ВЪПРОС.

69

до Turkey

преди 12 години

ти си трай,ваште помакини и *** най-напред минаха под гръцкия ***,топан неден

68

Анонимен

преди 12 години

то не ни е*ха сърби,турци ,италианци ,а сега и гърци-давайте,има още место в бъргарската п*а...трайте си и им бачкайте без пари ...

67

Анонимен

преди 12 години

ми къде е Тиквун да ни пази...

66

gft

преди 12 години

@53ами това е народо психологията ни, за съжаление, ако не си разбрал. "не е важно на мен да ми е добре, а не вуте да му е зле".това е една от причините да сме на тоя хал.

65

зара

преди 12 години

Гърците си мислят че в България ще продължават като преди с цеховете на ишлиме много се лъжат.Хората се промениха и византийските им номера от 90 - те години няма как да се повторят пак,но нали самочувствието им е още до тавана си вЕрват, че българите само тях чакаме.Като си спомня как ни се смееха когато копувахме от техните магазини хранителни стоки и вещи за бита от първа необходимост през лукановата зима,разбирам защо най-добре се смее последния..а гърците ги чака тепърва мноооого плач!

64

ВЕЛИЧКО ХРАЧКАТА

преди 12 години

Ние от Съндански сме много *** и гърчолята ще ни прекарат като всички други

63

Петров

преди 12 години

То не бяха турци да изкупуват земеделска земя в България. Не бяха англичани да изкупуват къщите ни. После сръбски, македонски и румънски преприемачи "предпочитаха" България. Сега гръцки фирми се "юрват" насам ... След тази масирана "инвазия" би трябвало да няма места за нас, българите. А, то места бол ....!

62

do teoxaris

преди 12 години

ej golem si ov4ar dano da dojdete da burkate beton v bg ta da sa razporite ot rabota

61

Анонимен

преди 12 години

еи Чалгария не ми казвайте че *** ще е по-добре от Гърция никога нчма да стане запомнете го дори и левски да се върне