5

Freedom People

преди 12 години

До кога ще търпим финансовия геноцит на комунистите от БКП-БСП-ГЕРБ ! 90%От редовите граждани са готови да линчуват политическата вихрушка и техните поставени лица-олигархията.Подобно на Трайков!Подобно на Кадафи- само че няма водачи-няма демокрация- няма свободна мисъл няма свободни медии има голяма манипулация и чалга пропаганда!Когато Гърция фалира и ЕС се разпадне- къде отиваме- 100Евро заплати който държавата и частните заптиета на Цецо Крадецо-Боко Тиквата- *** Петкоф-запалката с международното разследване срещу него-И това се нарича министър на МВР ! А олигархията не плащат на работниците за да има повече за черната каса и личната сметка !Кога ще дойде повратна точка на търпимост и ще бъдат пометени заедно с манипулативните им медии собственост на пристъпници -корумпирани олигарси- заедно с корумпираните магистрати от Приморско и цяла България и банковите сметки в чужди банки на тяхно име и на трети лица!Срам за ЕС- Срам за България! Да се въведе закон за Анти монопол в медиите -свободни медии- и собственици на медиите да са хора които не са корумпирани или свързани с ДС -ВКР-Политбюро -Ахмед Боздуган и други

4

За цар

преди 12 години

Четвърти мандат? Градът не е цъфнал и вързал, при Зеленогорски. Два мандата бива, но четвърти? Та той, Зеленогорски, дал-взел и толкова. Трябва свежа кръв, с нови идеи и цели. Па направете го и Цар на България, незаменимият Зеленогорски.... Поредната политическа глупост!

3

стоян

преди 12 години

за всички които следят политическата система в Б-я отдавна е ясно едно,а то е, че ВСИЧКИ МИЛИЦИОНЕРИ СА КОМУНИСТИ,НАЧЕЛО С ВИНЕТУ. Не може да си носиш партийната кнжка в джоба и да не си от червената гмеж.

2

психо

преди 12 години

добавен от: Илияна преди 25 минутиИма само една истинска, достойна и отговорна кандидатура на тези президентски избори и това е Волен Сидеров. Аз ще гласувам за Волен Сидеров и знам, че няма да сбъркам.хахахахахаха ти от коя психиатрична клиника си

1

Илияна

преди 12 години

Има само една истинска, достойна и отговорна кандидатура на тези президентски избори и това е Волен Сидеров. Аз ще гласувам за Волен Сидеров и знам, че няма да сбъркам.