191

За Витков!

преди 12 години

Казвате "ми то със същата сила ще се кандидатират Трифонов,Азис и т.н." Ами не е така хорецата като Славчо Трифов имат трибуната да казват истината, но я казват само когато им е удобно и когато имат облага. Оплюват този кайто не им е изгоден и за когото са им платили. Докато Светльо си е Светльо и заедно с Венци са най-обекновени недоволени хора като нас и да трябва да се докаже ,че всеки може да изпалнява тази "представителна" длъжност. По-добре един неоцапан от политиката музикант!

190

прогледнал

преди 12 години

Абе на тоя му е платено да измъква гласове както и на другите *** и селяндурки като него , лъжат хората, дай им шоу, това може да даде ама всичко си има край!

189

Обективно....

преди 12 години

Обективно погледнато, както казва дедо Симо, това момче има шанс само ако стигне до балотаж срещу Плявналиев. Тогава куцо и сакато ще гласува против ГЕРБ ( дори не против Плявналиев). Проблемът на Светльо е там, че в близките 100-200 години няма да стигне до балотаж.

188

Анонимен

преди 12 години

На тези избори този път ще гласувам.....Светльо Витков Президент...заради планът на г-н Ран и шайката, който е малко известен на народа, гласуван 90-та година с пълно мнозинство и ръкопляскания, най-стриктно изпълняваният документ до ден днешен ....Светльо Витков Президент!

187

до felofan i kafeto

преди 12 години

Преди да давате квалификации господa се замислете за Вас самите що за стока сте комунистчета гнусни ....Светльо Витков Президент!

186

Ivo

преди 12 години

Кеф!Ще си размърдам дебелия *** и този път ще гласувам!

185

Анонимен

преди 12 години

Чалгаджийте са твърдо против Светльо - няма да спечели.

184

DGD

преди 12 години

Цялата власт произтича от народа. И никога не се връща към него.Животът е като представление в него най-често най-лошите измежду хората заемат най-добрите места.Политиците умеят да говорят дълго без да кажат нищо, служейки си с много лъжи, които представят за истина.Обещават ли ви да превърнат мечтите ви в действителност, очаквайте да превърнат действителността ви в мечта.В Индия никой не знае броя на свещените крави, а у нас броят на свещените ***.По-добре е да паднеш на лешоядите, отколкото на политици. Първите ядат мъртвите, а вторите живите.За да те изберат, не е важно кой си, а кой брои гласовете.Ако сте решили да биете дузпата на политиците, побързайте преди да Ви скрият топката.Отначало ли е нищо - и нататък нищо.Всичко само се изменя и нищо не се губи.Усмихвайте се... Утре ще бъде по-зле. Докогато това е истина,това ще е истината!

183

velofan

преди 12 години

Този да кандидатства за 4-ти км, ще влезе със СИГУРНОСТ...

182

Анонимен

преди 12 години

не гласуваъте за Светлъо ако не го харесвате , просто гласуваите против гадната система и натрапените ни кандидати

181

кафето

преди 12 години

тоя *** каде се е кандидатирал и той не знае закакво

180

аспент

преди 12 години

То е ясно ще се гласува за Светльо.А на останалите: Да ви *** майкитеееееееееее,да ви *** *** майките...........

179

Анонимен

преди 12 години

Ето например един гашник и селски хитрец, дето си прави реклама да му върви търговията. А балъците зяпат и му се кефят как бил едва ли не "подходящ" за президент. Егати простоията. Той трупа пачки и би ви се изсмял в муцуните, пък вие се ловете на тия евтини номера.

178

До 180

преди 12 години

То е ясно, че *** нямат свършване. Ама пък не знаех, че и в лудницата ви дават интернет.

177

пурулентa slavova

преди 12 години

Моята рода е мобилизирана.Нека всеки обясни на своите хора що за човек е Светльо и да гласуват за него.Напреш тракийци - нашто знаме е месаля!

176

***

преди 12 години

Бе, психиатър ли си, за психиатър ли си, трудно е да се каже.

175

психиатър

преди 12 години

Тоя с "кандидатурата" си какво иска да преброи? Най-вероятно преброяване на ***. От които той е първият.

174

Parcuc

преди 12 години

Мислех да не гласувам изобщо за тази *** политиците обаче сега като видях тази новина мисля да ударя едно рамо на Боли ме Г*ъ)З^А

173

Айтос

преди 12 години

Давайте,момчета,много сме, които ще гласуваме за вас!Трябва да се поразбуди българският дух!

172

Анонимен

преди 12 години

Гласувам за него понеже е чел и "Карлсон, който живее на покрива".