40

Генади

преди 12 години

Кой е Плевнелиев? Едно време е получавал пари от това да праща българи в чужбина, да ги прави гастарбайтери. Ако стане президент с една ръка ще прати всички кадърни хора извън граница. Стига сме се заблуждавали! Този човек няма политическо виждане. Национално отговорна политика се прави от политици, не от бизнесмени-милионери. Само патриот може да поведе тая държава. Ще се окаже, че това е Волен Сидеров. Пет години му следя развитието, единствения мислещ политик.

39

Илияна

преди 12 години

Има само една истинска, достойна и отговорна кандидатура на тези президентски избори и това е Волен Сидеров. Аз ще гласувам за Волен Сидеров и знам, че няма да сбъркам.

38

До 33

преди 12 години

След като всички комунисти са отвратителни крадци и дори не допускаш,че може да има и различни,защо ги подкрепяш.

37

До 35,leketo

преди 12 години

Защо да не стане,като не е ***.

36

Да,но

преди 12 години

Кво се гневиш, ***, ***, кво от това, и той е българинГневи се на дебелата министърка, ето - Новата министърка....Лиляна Павлова (Георгиева) Павлова е дъщеря на проф. Павел Георгиев Павлов - зам. ректора на ВСУ "Черноризец Храбър"! Тя не се води Николова и тази данъчна декларация от 2010 г. мисля, че не е нейната?! Ето кой е баща и: vfu.bg/rakovodstvo/ Роден е през 1945 г. в гр. София. Завършил е висше образование и е защитил аспирантура в Московския енергетичен институт. Хабилитирал се като ст. н.с. втора степен през 1983 г. и впоследствие като редовен доцент в УНСС -София(Публична администрация). От 1998 г. е ръководител катедра "Публична администрация" във ВСУ "Черноризец Храбър", от 1999 г. е професор във ВСУ, а от началото на 2000 г. и зам. ректор на ВСУ. vfu.bg/katedra_administraciya_i_upravlenie/ В правителството на Жан Виденов е бил главен съветник и зам. н-к отдел в Министерски съвет. Доколкото знам, бил е в ресора на тогавашния вицепрезидент и министър на строителството и благоустройството Дончо Конакчиев, който в момента е професор във ВСУ "Черноризец Храбър" към факултета по "Администрация и управление"! vfu.bg/katedra_administraciya_i_upravlenie/prepodavateli.html Естествено е дъщерята на проф. Павел Павлов да завърши бакалавърска степен по МИО в УНСС при тати, после магистърска степен във ВСУ "Черноризец Храбър" пак при тати... След магистратурата си по "Публична администрация и евроинтеграция" в катедрата по "Публична администрация" на тати, тя стана хонорован асистент и записа докторантура по икономика , но май в УНСС или пак при тати?! Майка и е рускиня и е дългогодишен работник в Българска национална телевизия - преди Батето, по време на Батето и след Батето! Останалото в професионалната и кариера го пише след статията! 2002 2009 г. Началник отдел в дирекция "Национален фонд", Министерство на финансите (Финансово управление, контрол и сертификация на средствата от ЕС)2002 г. Експерт в дирекция "Национален фонд", Министерство на финансите1999 2002 г. Експерт в Координационно звено по ИСПА, Министерство на регионалното развитие и благоустройството1999 г. Експерт по международни проекти, Институт за следдипломна квалификация към УНСС1998 1999 г. Офис мениджър, програма ФАР, Темпус проект "СМЕ-03051-97 Национален академичен център по мениджмънт и капиталови пазари"1997 1999 г. Финансов мениджър, програма ФАР BG 9315 "Програма за обучение на мениджъри"Всичко е плод на "усилията" и връзките на мама, тати и на влиятелните им приятели

35

до: leketo

преди 12 години

ама той ли ще е? ти откъде знаеш?

34

leketo

преди 12 години

КО СТАНА СЕГА .*** ПРЕЗИДЕНТ ЩЕ СТАВА. *** И ДЪРЖАВАТА.

33

е па да

преди 12 години

Не бе дели на 1

32

До 30

преди 12 години

Мило дете,комунистите никога не са спирали да крадат..И бате ти Бойко е комунист с партийна книжка,и Плевнелиев е комсомолски секретар ,и Лилето Павлова е комунистка трето поколение...Лозунгите са за овчари като тебе дето викат ура докато онези си лапат паричките.

31

Анонимен

преди 12 години

130 килограмова ***-майка по случай 130 годишнина на министерството:)

30

До 30

преди 12 години

Да Бат' Бойко краде сам ! Умножава по 1 ( едно ) !!!

29

AHMET

преди 12 години

на комунистите не им харесва защото не могат да крадат...е сори....бате бойко не дава..

28

бау

преди 12 години

Няма как да се коментира нещо, което е нищо. Нека си останат платените герберописачи, тъкмо така ще се радват само на плюсове и ще са още по-убедени в крайната победа.

27

недоволен и бесен

преди 12 години

ДА ГО ДУХАТ ВСИЧКИ ПОЛИТИЦИ,УПРАВНИЦИ И ЧИНОВНИЦИ!!!

26

Анонимен

преди 12 години

никой от герб май не е чел учебник по икономика или какъвто и да е учебник.дори дянков не е прихванал нищо докато е чистел централата на световната банка.герб трябваше да намали ддс примерно на 18% за 2 години и така бизнеса не само да премине кризата но и да дръпне напред.през това време можеше да използва резерва за да напълни бюджета.след това да обложи новите по-големи печалби със старите данъци и с тези постъпления да строи.а те строиха с резерва и сега няма с какво да побутнат бизнеса.

25

Баш майстора

преди 12 години

На тази ханъма ще й е трудно да направи дори първа копка. Май много-много зор не си е давала.

24

roko

преди 12 години

dase varne stani6ef

23

Анонимен

преди 12 години

По-малоумно правителство не сме имали никога

22

Анонимен

преди 12 години

Още колко безумства трябва да изтърпим?

21

NIE OT BSP

преди 12 години

DRUGARI NA SLEDVA6TITE IZBORI ZA PREZIDENT 6TE SMACHKAME GERB