108

Андрю

преди 12 години

Светът е мирен? Не, просто след разпадането на СССР балансът се промени, НАТО се превърна в световен терорист, заграбващ държави, унищожаващ народи. А САЩ с трилионите си външен дълг ижовотът си на кредит е практически фаллирал. Това са фактите.

107

до Андрю

преди 12 години

Бате смени дилъра .. сериозно.Кви световни войни?Погледни малко история - света никога не е бил по-мирен, сигурен и с желание за прогрес.Да не би по времето на студената война когато двете ядрени супер сили са имали около половин милион атомни бомби и безкрайни количества био и химическо оръжие нещата да са били по сигурни?Хах Не вярвам САЩ да се гътне ама вие си вярвайте то всеки има право.САЩ е с 200 "обиколки" пред повечето страни кефи ви или не факт си е.Незнам за тях но виж ние можем..

106

Андрю

преди 12 години

Въпросът е, че държавите от Шанхайската клоалиция, ако бъдат нападнати, могат да се справят с НАТО и с конвенциунално оръжие, но НАТО ще прибегнат до използване на оръжия за масово поразяване, тогава вече ще стане мазало.

105

Андрю

преди 12 години

Практически хамериканците вече са във фалит, само война може да ги измъкне от тресавището, тези *** няма да си фалират мирно и кротко за жалост. Ще създадат много проблеми на човечеството преди да умрът.

104

Андрю

преди 12 години

Братко, лоши времена идват. Нещата отиват към Трета световна, алчността на Запада, нейните навици да покоряват и експлоатират народи, в ядрената ера ще доведе до опасни неща за цялото човечество. Лошото е, че съдбата на света е в ръцете на банда луди обирджии и убийци.

103

!!!

преди 12 години

Змията когато умира най-много хапе. Ще гътне проклетата трибуквена змия САЩ,но и много народ ще изпояде преди това.

102

До 90

преди 12 години

Дегретат, колко ти плащат, за да пишеш психарии по форумите, поне "натуфците" дават ли ти безплатно хероина?

101

До 90

преди 12 години

Войната въобще не е като да се боцкаш с хероин и под влиянието на дрогата да пишеш налудничеви постове в нета.

100

До 90

преди 12 години

Ами айде върви. Бас ловя, че през жалкият си живот барут не си помирисвал. Въобще не знаеш какво е войната, ако нещо стане ти първи ще получиш разрез на сърцето от страх, гаранция 100%.

99

До либийските деца

преди 12 години

Нашите бомби носят мир и демокрация, не се плашете, то е нещо като заря.

98

До 98

преди 12 години

И какво предлагаш? Русия да почне ядрена война в името на мира л Либия ли? Подобни казуси като "воюваме за мир", "бомбиме за да спасим" ие подобни взаимноизключващи се фрази са характерни за едни други.

97

До 97

преди 12 години

Какво общо има Путин с разрушаването на една суверенна държава и безнаказаното избиване на мирни жители от въздуха?

96

Анонимен

преди 12 години

до 94: Защо, нещо от това, което казах, не ти харесва ли? Русия гласува "въздържал се" по резолюцията за Либия, а преди две седмици признаха ПНС за законен представител на Либия. Какво повече искаш? *** се сърди на Путин и Медведев ако нещо не ти харесва.

95

Ястреб

преди 12 години

Ей, либийци - ние ви бомбардираме, но да знаете, че е за ваше добро, ей! Да не да си помислите, че има някакъв лош замисъл!

94

Анонимен

преди 12 години

По прекрасно от Нато няма - организираха комбинирани бомбардировки с кланета в Либия в името на защита на либийците. Нахално и цинично.

93

До 91

преди 12 години

Искам да отидеш на психиатър, защото набрижава и Пъълвият учебен ден и децата трябва да са в безопасност, когато отиват и се връщат от училище.

92

Анонимен

преди 12 години

nai dobre da si jiveem v mir i da se 6ipkame po mejdu si

91

Анонимен

преди 12 години

Във Виетнам американците са убивали на всеки един военен виетнамец - по трима цивилни. Във Виетрак и във Виетганистан, американците утрепват на всеки един военен - по четирима цивилни. В Югославия при бомбардировките, на всеки един убит военен се падат по пет цивилни. В Пакистан, при бомбардиране с безпилотни самолети, квотата е вече един убит военен към десет убити цивилни. Сигурно така е и в Либия. --------------- Трябваше това да го кажете на Кадафи преди 6 месеца

90

Анонимен

преди 12 години

1. Русия нямаше нищо против бомбардировките 2. Путин призна правителството на бунтовниците Какво повече искате?

89

нов световен ред

преди 12 години

русия е в катарзис и сега е момента да бъде довършена - след сирия и иран, руското петролно ембарго над европа ще се срине и последният коз на крепостниците ще падне. на ред са Сирия и Иран!