318

Цветно

преди 12 години

Значи поне една от конспирациите ще се окаже вярна. Идеята датира от десетилетия превръщането на всеки континент в държава, за да може по-лесно да бъде контролирано простолюдието.

317

Andreshko

преди 12 години

Ideiata ne e losha no nie triabva da si seopravim sami a tova niama da stane ... vsichki znaem zashto ..-:(:(:(

316

Бай Иван

преди 12 години

защо си мислите че като ни управляват други държави ще е по-добре, те имат мнение за България като за страна от 3-тия свят, ще ни използват и ще ни оставят да се оправяме както си можем (както е в момента)

315

PPP

преди 12 години

Аз съм с 2 ръце ЗА!!! Видя се, че няма да стане по този начин с Бойкови, милиционерски и мутренски подходи при нас. Ама няма да има лапачка тогава за господа депутатите и прочее дебелогъзи твари... LOL

314

Анонимен

преди 12 години

Да кажа и аз нещо ново :DКакви опити да се спаси еврозоната ви гонят не ми е ясно. Развитието на света винаги е било в ръцете на "народа". Но в времето на "етническо равенство", и опити "да се помири света" всички "народи" станаха ***. Хората отдавна нямат абсолютно никква сила. Полицейските и военните сили, като процент от населението са най-много от когато и да било, и се увеличават. Вижте Англия и "бунтовете" им. Където ви каже овчаря - там ще вървите и ще се надявате да е за добро.

313

ff

преди 12 години

Ами като гледам оправията в България си мисля, че това е една добра алтернатива (поне за нас българите). Други да ни управляват и друг, по-мощен, електорат да определя границите на изборните ни малоумия. Не съм сигурен дали това е добре за развитите страни в ЕС - Франция, Германия, Великобритания...Но за нас съм сигурен. За България е добре. Те ни хранят, те ни финансират строителството на пътищата, нека и те да ни управляват и контролират в по-голяма степен!

312

Germaneca

преди 12 години

германците ще превземат европа не със сила а със икономика

311

Хайдрих

преди 12 години

Искаме си ФЮРЕРА !!!

310

Анонимен

преди 12 години

kakvo oe6t be na koi ezik 6te se razbirame? tova da ne e amerika, kadeto vseki govori pone malko angliiski. nie dialektite v BG ne razbirame, a nemzite gi marzi da u4at dr. ezik, kakto i italianzite, ispanzite. za mene tova e edna utopia, za6toto stranite v eu sa6testvuvat dalgo vreme kato takiva, a amerika e saselena ot emigranti ot kol i vaze i o6te ot na4aloto e triabvalo taka da se organizirat. typi pravitelstva i neobmislenost na ne6tata. praviat si experimenti s narodite.

309

Анонимен

преди 12 години

ЕС ще се разпадне последния отчаян опит да спасят еврото САЩ и ЕВРОЗОНАТА ФАЛИТ Китай новия световен император Обама кукла на конци на Путин

308

Маке

преди 12 години

Комунизъм,ама нема да ви обичат кат руснаците -да ви строят АЕЦ-ове,да ви дават петрол без пари,а ще им робувате и ще им чистите кенефите и ще им асимилирате ***...Отредили са ви ролята на бактериийте в червата на хората....

307

$

преди 12 години

Значи правят нов СССР. Съюз на суверенните републики. И кво, пак комунизъм?

306

Маке

преди 12 години

Защо 6-7 милиона??*** в Европа са 12 милиона,като ги заселят всичките в *** ,ще станете 20 милиона!!!

305

до 306

преди 12 години

Германия този път ще завладее Европа без война. Разбраха немците, че насила хубост не става с оръжие, но с икономически похвати може. Нали това е целта и не само на Германия. Но не може да се отрече, че точно това е страната, която "налива" много повече средства в ЕС отколкото взема. Без Германия ЕС просто е невъзможен.

304

до 303

преди 12 години

Прав си. Например Гърция, с тоя огромен външен дълг, е длъжница най-вече на европейски банки. Осъществи ли се ОЕЩ, дългът става вътрешен, а останалата част вече ще е грижа на цяла Европа /поне на тия от еврозонота/. Гърците ще спечелят от това. А такива като БГ, които не са с евро, ще се окажем в положение на привилегировани страни, но извън новата държава.Е, разбира се това са догатки и ОЕЩ не може да стане за два дни. Ако въобще ако стане.

303

шф

преди 12 години

че ние с нашите 6-7 милиона никога няма да имаме президент хахахахаха или премиер или друг ***.ВИНАГИ ПРЕЗИДЕНТИТЕ ЩЕ СА ГЕРМАНЕЦ ИЛИ ФРАНЦУЗИН .НИЩО ПРАВЕТЕ ЩАТИ ,ЧЕ БАЯ СЕ НАСРАХМЕ С ТОЗИ *** БОРИСОФ...ОБЕДИНЕНИ МАСОНСКИ ЩАТИ.

302

Анонимен

преди 12 години

Германия този път ще завладее Европа без война. Разбраха немците, че насила хубост не става с оръжие, но с икономически похвати може.

301

Анонимен

преди 12 години

Абе тапаци ***, тука става въпрос за еврозоната и за спасяването на еврото бе нас и в шенген не ни щат, ама така е като четете само заглавието и почвата да хвърляте ***.

300

sss

преди 12 години

Вълкът козината си мени, нрава никога...Та Германия и Франция са най-големите националисти. Как си я представяте тази работа? Голямата риба изяжда малката. Само да припомня НИЕ СМЕ ДЪРЖАВА ПРЕДИ ФРАНЦИЯ И ГЕРМАНИЯ !!!!!!!

299

dalcho

преди 12 години

Дали тази идея няма да се окаже много силно подкрепена от всичките слаби в съюза? Логично е някак. Всичките на които им е омръзнала националната политика - псевдо състезание между псевдо конкуренти са потенциален поддръжник на тази идея. Цялото Средиземноморие на Европа е готов клиент, не мисля че някой е останал утопично влюбен в националните състезатели при всички нас (да, и ние сме там). Не харесвам национата държава - нейната "задача" е ограничена по дефиниция.