41

От 36 до 40

преди 12 години

Аз чета много и с това устройство се родих. А моя Kindle отдавна се е изплатил, защото имам достъп до книги, които още не са преведени на български. За няколко долара (10-на лева с курсовата разлика от VISA дебитна карта) мога да си взема автор от 2010 година. Аз лично гъзари с Киндле не съм видял. Много повече са обаче тези, с 5 инчови телефони, цъкат като невидели игри. Не знам колко е удобно да се играе така, моя телефон е Нокия с фенерче, от най-евтините.

40

ъх

преди 12 години

Ай стига сте говорили смешки бе, селяци. Епъл крадяли технологии, ами ще крадата ами. Вие за неща като индустриален шпионаж и прочие чували ли сте. Балъци. Дори и във Формула 1 се шпионират, навсякъде го има това. Стига сте живяли в приказките, че само едно време соц държавите са крадяли.

39

до 36

преди 12 години

че и с черно бял екран освен това, пълен бълвоч, ако трябва да сме точни с кафеникаво-кафяв, айде да не цитирам един от по-долу какво биха направили някои от гъзария

38

до 36

преди 12 години

Мен повече ме кефят хората, които си слагат по една слушалка в транспорта и културно си слушат музика, а не ми се разтягат с някви смотани Киндъли, за да ми се показват колко са четящи, четящите хора имат интелигентни физиономии, Киндъл не е условие за такава, смешно е като някоя мутра си отвори Киндъл, не знам как изглеждаш и колко акъл имаш, но това нещо не става за _истинско_ четене според мен, четенето иска концентрация с тея буквички най-много да сложиш очила, нищо повече

37

Споко

преди 12 години

Телефонът е за да звъни, няма да се телепортирате с него, я :D

36

до 34

преди 12 години

то пък Ейпъл щото не са крали..гледай филма "Пиратите от Силиконовата долина" и ще ти светне как Джобс е натрупал паричките.

35

до 31

преди 12 години

Аз също съм *** с Kindle и си го чета в метрото , та какво искаш да ми кажеш? Че нямаш 300 лв да си купиш? Или, че интересите ти стигат само до Планета ТВ? Да те светна, защото явно не знаеш предназначението на устройството: Kindle e направен само и единствено за ЧЕТЕНЕ на книги.

34

Ива

преди 12 години

Защо живееш в заблуда, че хората купуват iPhone заради цента?!Има ред брой други причини и "гъзарията" не е сред тях!!!Но все пак тъжен е факта, че смяташ цената на телефона си като доказателство за социялния си статус!

33

Анонимен

преди 12 години

До 30Пак зомбирани фенове ня ябълката !----------------------------И да те оставим да ръсиш глупости и неверни неща на воля..... Не, не!Андроида трябва да отиде там където му е мястото в историята, като най-крадящата платформа.... Ми то бесепе и депесе по-малко са откраднали отколкото андройд...цял свят ги съди.....за патенти. Нагли краДЦИ!

32

Vladd

преди 12 години

какво е това iPhone, за което всички пишете тука?

31

do:26

преди 12 години

МЕРСИ , точно за такива като теб говорех ! Тоест щом другите го купуват , дай и аз да не остана по назад , А ? ХАХАХАХ ох , детенце само ако занеше какъв РОБ си...

30

Анонимен

преди 12 години

Аз пък гледам оня ден някъв *** в транспорта с Kindle, за кво се гъзари с джаджата като прилича на офффчар, ако успее да събере повече пари сигурно ще си купи мерцедес кабрио с номер OF4AR отдолу, селяните прости, дшли сте ни на гости, ако ще да си сложите по 100 златни ланеца и по 5 Киндъла да носите в чантата, ако не се държите културно не представлявате нищо

29

Анонимен

преди 12 години

Пак зомбирани фенове ня ябълката ! Вече има доста по-скъпи телефони и доста по-евтини ,които го превъзхождат още преди излизането му ,но конете с капаци са си захапали нагризаната ябълка и си преживят и предъвкват заучените фрази !!! Абе *** смотани ! В БГ ,вече е пълно с хора ,които могат всеки месец да си купят далеч по-скъпи неща от един телефон ,а вие само плякате глупости от рода на : "гроздето било кисело" ,"млякото било вкиснато " ... Аре скрийте се някъде заедно и си показвайте...

28

Анонимен

преди 12 години

аз пък вчера кат се натрясках с ракия в кръчмата си забравих моя iPhone 7ако някой го намери моля да ми го върне.търсете Асан в кметсвото на село Горно Надолнище.

27

до 24

преди 12 години

нещастна кифло, по-добре ръфляк от колкото анонимен предмет, характерен за робите по рождение.

26

Анонимен

преди 12 години

Андроид-а е с Linux kernel, докато IOS e с FreeBSD. Който разбира поне малко от тези работи е наясно какво искам да кажа. И още нещо. Защо след като Андроид е толкова добър а Iphone са такива ***, от Андроид не се спряха да копират от IOS?

25

Анонимен

преди 12 години

Това, че някакви чикидж*и купили си андроид в България, и хулещи айфона, не значи, че половината свят не си е купил айфон! Англичаните гледат на андройда като полезно изкопаемо.... щото имат само айфон и блякбърита! Андройд е лоша инвестиция, като лошия мат'риал в БГ!

24

Ананас

преди 12 години

Кaк можем да познаем айфона на ББ?Ябълката не е нахапана...

23

Анонимен

преди 12 години

@ръфляк - самото име което си избрал обяснява злобата ти.

22

Анонимен

преди 12 години

Видях го тоя Android - пълен с бъгове. Сори, ама нокиа е най-шир употреб телефон, щото масата хора си обича долнобробните и евтини стоки. Това, че повече хора карат голфове от мерцедеси, не значи че първите са по-хубави