27

Аз

преди 13 години

Мизерията ие състояние на духа,оттам и на икономиката и политиката.

26

мера според мера

преди 13 години

ДО17 На теб ако ти стигат парите на 80% от българите не им стигат и живеят ден за ден.Знаеш ли че ако се върнат гурбетчиите от чужбина каква ще е безработицата в България???? А това че нямало какво да си купиш не съм съгласян народа беше сит и облечен Първата ракия пиеше със салата а останалите със суха луканка Ходеше на почивка две седмици за 25 лв А сега едно спане е 80 лв Да не би да получавам 10000лв заплата Освен това работа имаше за всеки и живота беше спокоен и сигурен.

25

Анонимен

преди 13 години

По времето на соца не си заключвахме къщите.Ами нямаше кражби по домовете,защото в домовете нямаше нищо.Баща ми купи цветен телевизор рубин в дървена кутия и това беше единствения цветен телевизор на улицата-съседите дойдоха да гледат.Имахме и един транзистор веф,на който татко слушаше радио Свободна Европа и аз много се притеснявах да не му се случи нещо неприятно,защото беше забранено.

24

С.М.

преди 13 години

Като чета коментарите и почвам да си мисля, че единственото спасение е емиграция.

23

Анонимен

преди 13 години

Е то ако вие не разбирате от соц.,кой?Много сте нагли!

22

Анонимен

преди 13 години

До 25 Най-успешните бяха преди есента на 1944 г.

21

до Безочиее

преди 13 години

А кои са най-успешните 4 г. ?

20

Аз

преди 13 години

До 11. Да беше стотинки.Вярно.И заплатата беше стотинки.А свободата ти нищо не струваше, защото ти беше роб и нямаше такав и всички бяхме.Запотения розов чичко ти решаваше съдбата както му хареса до най-интимните подробности.А ти благодареше, иначе няма живот, иначе даже и на 3 смени във фабриката не може да работиш.Децата ти не може да учат ,защото са по-умни от неговите ,а жена ти по- хубавка и трябва да е негова.Не си ли възвърна нещичко в промития мозък.

19

Анонимен

преди 13 години

Мачкай, Серго. Да изринем мутрите на бунището при Моню и ***.

18

Аз

преди 13 години

А не е ли все едно какво е причинил този първобитен грубиян на комунистите,цесекарите и т.н.?Не е ли най -важното как това се отразява на вашия живот и просперитет.?

17

ВВ

преди 13 години

НЯМА ПО НАГЛИ ХОРА ОТ МРЪСНАТА ЧЕРВЕНА КРАДЛИВА ПАСМИНА ....КОЛКО ВРЕМЕ ТРЯБВА ДА МИНЕ , И ДА ДОЙДЕ ВРЕМЕТО ХИЧ ДА ВИ НЯМА ...

16

еретик

преди 13 години

Поставянето по много различни поводи на равенство между БСП/БКП и ГЕРБ е новият продукт на червената идеологическа доктрина за промиване на мозъци. Основавайки се на популярното "всички си маскари", червените пропагандатори не се опитват да наклонят везната към себе си - нещо което вече им става все по трудно. Те се опитват да намалят електоралните гласове на противника, едновременно с други подобни "мероприятия", като създаване на марионетни кандидати издигнати от инициативни комитети

15

do Бати Серго

преди 13 години

Бати Серго , на ГЕРБ може и да не вярваме, но на теб ИЗОБЩО !!! Остани в историята с нищо !

14

до дан

преди 13 години

А тя сега понеже Калнина с известната си диплома не иска да ти вземе нивата,или тоя малумен договор според който след две години ще платиш 3000лв за паспорт на апартамент,все едно в америка ще заминава.Разлика няма,дали ще те градат те,или сегашните.Аз разлика не виждам.Социализма не е лошо нещо,стига да ума кой да умее да го управлява.най мощната икономика в света не е ДЕМОКРАТИЧНА държава!!

13

дан

преди 13 години

до 11...пропуснах да кажа, че да сръвняваш цени е добре, но сравни ги на фона на заплатите...да ти кажа - проблема е, че тогава нямаше какво да купиш и ти стигаха парите, а сега магазините пълни и се блазниш, затова не ти стигат...незнам за теб, но на мен не ми се мизества като преди 89-та

12

Безочиее

преди 13 години

Във всяка една нормална държава, ако си бил на власт 4 години, за които да твърдиш, че са били най-успешните през последните 20 години, а да изгубиш изборите катастофално и оше да сив политиката, означва само 2 неща или си уникално безочлив или неможеш да престанеш да крадеш. Това е за Станишев, Жан поне имаше достойнство !!

11

дан

преди 13 години

до 11...според статистиката да, но в действителност много НЕ...незнам колко години си живял преди 89г, но май не са много...като ти вземат нивата, къщата и наебат жена ти и дъщеря ти, тогава ще говориш

10

скептик

преди 13 години

Наскоро гледах по телевизията откриването на паметника на Тошо в Правец там бяха и ловджията и пожарникаря или както пее Фреди " Шоуто трябва да продължи. "

9

до дан

преди 13 години

Само дето до преди 89-та,според статистика на Европа,в България се живее по добре от колкото в 31 страни то Континента.Те затова и го забраниха тоя лош социализъм,за да плащаш по 1,10 за хлаб,по 250 лв за парно,2,60 бензин.Беше много лошо като всичко беше стотинки истински ужас!!!!

8

Аз

преди 13 години

Даже със Жанчо през 97-*** не бяхме по- зле, защото имахме надежда,че ще намерим други да ни ръководят и ще тръгнем нагоре.Тези сега пак ще купят ромите и аутсайдерите, отхвърлени от обществото,каквито са те и ще подминем мизерията в Африка,за да станем мерило по тъпотия.нищета и глупост.