216

Анонимен

преди 13 години

Е, ако Станишев можеше и той щеше да реже..., ама за това трябва ум и работа!А по време на своя мандат последните 2 години Станишко се кри като лисица. Сега на *** лентите им пречат. Не гледайте в лентите, другари! Вижте пред лентите направеното, построено за ползу роду! Но щом ревете , значи България върви към добро!!!

215

!

преди 13 години

Дразни ви, че нещо свястно се прави в тази държава, нали? В едно подредено общество няма да можете да гепите безпардонно и да се дуете със селска комплексарщина! Злобейте си, не пречите!

214

leonsio

преди 13 години

"ГЕРБ ще продължи борбата с контрабандата и сивата икономика, ще продължи да следва политиката на намаляване на дефицита. Реформата в здравеопазването, промени в Наказателния кодекс, свързани с въвеждането на митническото дознание, както и приемането на бюджета за 2012 г. са сред приоритетите на управляващите." Ще продължи.... ще продължи..... ще продължи.... с какво- с ЛЪЖИ! "Лъжи ме, лъжецо, лъжи..." задъхано крещяла принцесата седейки върху носа на Пинокио!!!

213

разгневена

преди 13 години

Към 231.Просташко и дебелашко е да намесвате по-странните от вас хора.Те не Ви пречат да сте вулгарен, нали.Какво точно Ви стори Дим Дуков.Според мен е много симпатичен и възпитан ,а кого обича си лично негова работа.Поне мен не ме касае.Комплекси ли имате?

212

към 234

преди 13 години

Всичко е закономерно.Какъвто народът ,такъв и управникът.Стара максима.Дебелокожи глигани са се втурнали към властта с оголени бивни ровейки през бунището.

211

гражданка

преди 13 години

Към 220.Оставете жената да си пържи мекички на охраната.K'во я нападате горката.Тя ето показва модел на поведение.

210

Народе?

преди 13 години

Да гласуваш за ГЕРБ през 2011 г. е все едно да гласуваш за БСП през 1997 г. След тотален управленски резил на всички равнища, при това само за 2 години, да искаш още да крадеш във властта, да държиш и гризеш кокала, е твърде нагло и малоумно! Но те са си такива, мутрокомунягите нямат срам, морал и съвест.

209

Анонимен

преди 13 години

"ГЕРБ ще продължи борбата с контрабандата" И как точно ще се борят сами със себе си?!

208

Анонимен

преди 13 години

ГЕРБ са съвременните *** в БГ, като се започне от мяукащият Дянков и се стигне да мъркащият Младенов! За Боко, Цоко и Дим Дуков няма да пиша!

207

Германец

преди 13 години

Никога не лъжат толкова, колкото по време на война, след лов и преди избори (Ото фон Бисмарк). Господа управляващи, бяхте избрани за да се справите с престъпността и корупцията. Гласувахте бюджет от над 1млрд. лева на МВР. И какво постигнахте с това? няколко показни ПР акции, без съществено значение, но за сметка на това отлично филмирани. Оставихте на заден план теми като наука, образование, здравеопазване, култура и социална политика. А сега ни обещавате да градите Б-я. Приятно ГРАБЕНЕ.

206

Бай Колю

преди 13 години

Добре бе студенте, щом според теб няма разлика, кои вълци ще ни глозгат, защо трябва да търпим простащината и полицейщината на гербавите?! Хайде, нека и другите да са като тях! Ама поне не се излагат като кифладжии, да говорят глупости от сутрин до вечер и не ни надничат в чаршафите! Само това да ни е печалбата, стига! Така че, да се махат милиционерите!

205

До 224

преди 13 години

Значи смяташ,че ББ е най-доброто в България?Ей заради такова мислене сме на тоя хал.Извикахме Симеончо,той ни доведе Бойко и ние все им верваме.Ходи с ръце в джобовете,държи се просташки и снизходително,*** ръкопляскат без да виждат,че с всеки изминал ден положението се влошава.И ще ми говорят,че нямал алтернатива.

204

Безработен Студент

преди 13 години

Много ми е итересно като така от всичко разбирате, според вас в тази ширеща се по света криза, кои от вече до болка познатите ни "герои" сини и червени до костите щеше да ни оправи. Всички сме обеднели и обезверени, но който и да бе на власт - пари нямаше да има за народа сега. Защо ли? Ами от къде като е крадено от всяко правителство а пари от Европата има само за пътища. Ако не са Герб ще са други вълци, но вярвате ли или не, пак няма да сме по-богати.

203

leonsio

преди 13 години

"Преживяхме три вота на недоверие, които затвърдиха решимостта ни да продължим напред, защото ние влязохме в управлението с ясното съзнание, че само когато сме единни, ще успеем" Преживяхте ги, защото сами си ги гласувахте с едни други по/о/бъркани. Той и народа се беше пообъркал, но всяко чудо за три дни. Вие че не сте единни, то е ясно! Единният народ ще ви го докаже след 2 месеца! До скоро... за един последен валс...

202

До 222

преди 13 години

Ако искаш да обиждаш родителите си,знаеш им телефона.

201

Даниел

преди 13 години

Добре бе и аз искам тая държава да се оправи. Но само да стоим и да пишем коментари от сорта : "Тия не стават асвалт ли ще ядем". Предния мандат писахте същото само че не беше за асвалт. Недейте само да плюете споделете вашето мнение за по - добра алтернатива от герб. Защото аз просто не я виждам. И ако продължаваме да гледаме така скептично на нешата никога няма да се оправиме.

200

От къде бе готин?

преди 13 години

Шефът на ПГ на управляващите Краси Велчев е поредния интересен екземпляр от ГЕРБ. Съсед бил в Банкя на Бойко Борисов, с когото се запознават на тенис кортовете през 1998 г.Това ми звучи познато. Цецко си назначи семейна приятелка за шев на ВАС , Боко уреди футболния си авер Вучката на работа в летището, а за Калинка и Румяна Желева не ми се говори въобще. Разликата само е , че г-н Велчев си има частен самолет!!!! От къде бе готин? Някое контарабандно каналче ли захапа ?

199

Анонимен

преди 13 години

Ама вие май не разбирате от дума!Я си лягайте бързо, червени ***!

198

Анонимен

преди 13 години

Шоуто "управление на ГЕРБ" продължава:)

197

zzz

преди 13 години

Патосът на безличните послушници на Борисов е кух и смехотворен. И как се лъжат за доверието! Надявам се да видят истинската картина на изборите наесен. "Грабим България" ще ги отведе на полагащото се място за безличници и партийни послушници. А Цецка Цачева във в-к "Телеграф" - една от слугинските и просташки медии на Борисов има наглостта да говори за морал и възпитание! Направо да не повярваш! Медиите отвсякъде ни облъчват с ГЕРБ. Да внимават да не ни пренагреят!