11

Ликвидационен съвет

преди 13 години

Стефан Софиянски?????Стига бе! Този разсипник?Писна ми от сините. Сините наред с БСП са най-големите разсипници на Държавата. Крадци, това са те...крадци и грабители!

10

aaa

преди 13 години

vse taq kakvo ste reshat, ste zagubqt.sigurno zatova tolkova se karat, na obre4eniete samo 4estta im ostava

9

сс

преди 13 години

Софиянски е крадлив комунист, и кандидатите по градове са му същите

8

valko cervenkov

преди 13 години

sinite fasisti,starite revansisti v edno garne..

7

справедлив

преди 13 години

За първи път от повече от 10 години има единна кандидатура за десен президент на България, похвали се Марков и добави, че това е сериозно обединение.___________________________________________________________Мислиш си ,че имате

6

Даола

преди 13 години

Дано българският народ най-сетне разбере, че всички тези кандидати са *** и просто да си остане вкъщи в изборния ден - това ще е ясно послание към Европа.Ще бъде страхотен прецедент в самоубийствения хаос, който цари в България от 21 години.

5

Анонимен

преди 13 години

"похвали се Марков и добави, че това е сериозно обединение"Кое ти е обединението?Прегорели ***, като Бакъра, Фъфлещия или Софиянски?Това ли е силата, та те отблъскват хората щом им чуят само имената.

4

брадваро

преди 13 години

два ***:))

3

Анонимен

преди 13 години

Костов има много партии сигурно си мисли ще направя 100 партии ще гинаправя сини и пак ще съм на власт он 100 партии всяка като вземе 1% и ето 100 %

2

Боклуците се карат

преди 13 години

Тези нещастници се подкрепят -- кой стои зад Софиянски, ОДС със Софиянски може да носи само негативи.Прошко Прошков (по прякор Прошляка) не можа да направи нищо в община Лозенец. За съжаление СДС остана само с аутсайдери, а ДСБ с Костов може единствено да се хареса на склерозирали старци.

1

Мечо Пух

преди 13 години

Пълна каша- ОДС, СДС, ДСБ, РЗС- бълвоч.