166

Цоньо

преди 13 години

Някой да помни да е имало по посредствени управленци от Бойко Борисов,ЦветанЦветанов,Цецка Цачева,слабата Искра Фидосова в българската история?

165

Анонимен

преди 13 години

Този Яне вече обезумя!Такава омраза!

164

Стоян

преди 13 години

НЯМА УМЕН,ОБРАЗОВАН ЧОВЕК,КОЙТО ДА Е ГЛАСУВАЛ ЗА ГЕРБ.БРАТЯ БЪЛГАРИ СА-МО ОБЕДИНЕНИ ЩЕ ИЗЧИСТИМ ПОЛИТИЧЕСКОТО ПРОСТРАНСТВО ОТ ТАЗИ НАГЛАМУТРЕНСКА ПАРТИЯ.МОЛЯ ВИ ДА НЕ ПОЗВОЛЯВАМЕ ТОЛКОВА ПОСРЕДСТВЕНИ ХОРАДА УПРАВЛЯВАТ РОДИНАТА НИ ИЗБОРНОТО МОТО "ГРАБИМ БЪЛГАРИЯ"НАЙ ИМ ПОДХОЖДА.ВСИЧКИ ЗАЕДНО ОН 23 ОКТОМВРИ ДА ИЗМЕТЕМ БЪЛГАРИЯ ОТ ТЯХ.

163

БЪЛГАРИН

преди 13 години

В ПОЛИТИКАТА Е ПЪЛНО С НЕНОРМАЛНИЦИ, ***, МАФИОТИ, *** И РЕД ДРУГИ ТАКИВА ! ВРЕМЕ Е ДА " ПЕНСИОНИРАМЕ" ТЕЗИ ФАЛШИФИКАТИ В БЪЛГАРСКАТА ПОЛИТИКА ! СТИГА НЕГАТИВИЗЪМ,СТИГА КЛОУНАДА! ВРЕМЕ Е ДА РАБОТИМ ЗА БЪЛГАРИЯ !!!

162

Анонимен

преди 13 години

Да изринем мутрите на 23. октомври.

161

Анонимен

преди 13 години

Засега , мутри , забогатели , работят здраво - за прехвърляне на топката на управлението - ПАК на Гоцетата.. Тъпотата при охранителите - НЯМА граници..

160

Анонимен

преди 13 години

?

159

хммм

преди 13 години

понякога имам чувството че лидерите на някои партии просто се чудят как да предизвикат умразата на народа към самите тях, от къде се пръкна пък тоя *** да казва кой бил грабил и кой не, май го е яд че неможе той да го прави.

158

Анонимен

преди 13 години

Симеон Дянков май се е уредил с апетитен имот под масата. Вицепремиерът си устроил две тайни срещи с кмета на Созопол Панайот Рейзи. Предполага се, че на тях се е уреждало имотното състояние на финансовия министър, пише besove. Според изданието съвсем скоро щяло да се чуе как Симеон Дянков се е сдобил с апетитен имот в Созопол.Но дали е подарък от кмета, или инвестиция от типа кон за кокошка, ще се разбере едва при смяна на правителството.

157

Анонимен

преди 13 години

Яне е клоун, но е прав. Истината си е истина. Гарантирано от действителността.

156

ишкембе

преди 13 години

според мен на следващите парламентарни избори герб ще са назад дори и от рзс.герб кво започнаха да съживяват удавения комунизан.хора да не позволим на комунизма да бъде съживен!!!

155

Анонимен

преди 13 години

ЗАЩО СЕ ПИШЕ САМО ЗА ГЕРБ, СДС, БСП, РЗС а за АТАКА НЕ ?

154

Анонимен

преди 13 години

Боко Кратуня бърка посоките още от преди...,дава десен мигач пред избирателите си ама нали е със специален режим на движение и си завива на ляво съвсем спокойно...

153

Анонимен

преди 13 години

ГЕРБ- И шумкари сме, и кулаци сме!

152

Анонимен

преди 13 години

А боко тиквата какъв беше преди червените генарали да го назначат за премиер?

151

До 147

преди 13 години

А на мен ти си ми проблема, защото е твърде вероятно и ти да си от същото котило, но подхранван от време на време от червени банкноти. Тоя цвят за вас е символ на партията ви, но за баща ми и майка ми е символ на кръвта с които са оцапани, която очевидно върви и с лицемерния капитализъм, но почна от натуралния социализъм.

150

за 150

преди 13 години

Хората бягат от БГ откакто комуназите я оградиха с телена мрежа преди 60 години.....ако някой е виновен за бягството на младите са те

149

0.5% одобрение

преди 13 години

и спада.....що е то?Рейтинга на РЗС

148

Герберски любител

преди 13 години

Знам че ние сме най-големият гаф в историята на България. Знам че ние докарахме страната до дъното на Европа. Но ние ще победим отново. Някой ще попита защо. Защото всичко годно и интелигентно се изнесе в чужбина и тук останаха само нашият любим електорат-***,чалгари,диви селяни, грозни силиконови пачаври,дебелогъзи мутри и некадърни простаци с основно образование. Те ще гласуват за нас отново.

147

Анонимен

преди 13 години

Борисов е използвал поста си, като глава на българските правоохранителни органи, за да прикрие криминалните си деяния, а жената, с която съжителства, Цветелина Бориславова, управлява голяма банка, която е била обвинявана в пране на пари за престъпни организации, както и в участие в незаконните транзакции на самия Борисов. Говори се, че Борисов има сериозни връзки с някои фигури от мафията, включително с Младен Михалев (наричан още Маджо), и с неговия бивш партньор от организираната престъпност Румен Николов (наричан още Пашата").[/