90

Анонимен

преди 12 години

Тежка ситуация, значи фекалии в морето и по плажа!Но "Пари нема действайте"!А Мазния започна да се репчи на созополии.А той им "има зъб", затова събори рибарските бараки на Ропотамо.Ами като не му дават и на него парцелче на брега на морето, като "социално слаб" ...

89

Анонимен

преди 12 години

По-добре си е без пр.станции.

88

до: Етнически Турчин

преди 12 години

какво правиш над *** бе ,айде лапай го и се потапяй

87

нищоправенето

преди 12 години

герб пак си играят на тука има - тука нема. Днес решихме това и народа вика урааа! Утре решихме да го отмениме и народа вика ураааааа. И така 2 г.

86

до 87

преди 12 години

То в този сайт ,освен като теб и кумуняги други няма.Нали вие го подържате с ония Данчо Ментата,с цигарите от 90-сте години.

85

Анонимен

преди 12 години

даим запушат тръбите че да се омеришат в созопол неможеш да минеш покрай шахтите миришат ужасно

84

ДО 81

преди 12 години

Е , виж реалността , тази тръба я има , драконите са вид риба , местните не могат да се борят срещу държавата в лицето на мутри кметове и бизнесмени мутри.Каква е печалбата от 10 кг.риба пред печалбата на 5 * хотел. Да не мислиш че не е имало оплаквания от хората отправени към Държавата . Но на морето всичко е пари - колкото повече , толкова повече.

83

Анонимен

преди 12 години

""Когато трябва да плаща таксите на легло, цифрата е 2000, а когато трябва да се изгради скъпа пречиствателна станция, цифрата е 80 000, възмути се той."Созопол е 4000 лятото става 100 000,така че Плявната да си гледа матриала по-добре!

82

до 79

преди 12 години

ами чувал съм го от запалени рибари, така че ...до 78 за съжаление е вярно ... една обществена тайна...

81

Калин

преди 12 години

кметовете милионери .. кирил мутрата, оня мафиот царевския..приморските бейове .... да си замерят с нечистотии летовниците .. !малко кинти щото прибраха, още искат .. прасетата!

80

марти

преди 12 години

До 78А защо тези твои,местни рибари не покажат на когото е нужно тази тръба,за да могат всички да разберат как участват дружно...в изхранването на драконите,а и не само на тях???

79

Анонимен

преди 12 години

Да но и в Гърция по висок хотел от 3 етажа с все партера няма, а са основно вили.А в БГ на две педи морска ивица са наблъскали хиляди огромни хотели. Както и да го мислят няма да стане. Цялата морска ивица на БГ е само колкото п-в Халкидики в Гърция.Аз и затова в БГ не стъпвам - задръстване и тълпи си има и в София. На море трябва да се почива, да е тихо, чисто, да няма хора.

78

Анонимен

преди 12 години

@73 Щом не си ходил защо говориш? *** до Гърция за един уикенд и сам ще се убедиш. Аз съм ходил достатъчно и на нашето и на гръцкото море. От 2007г. не съм почивал на Черно море. Защо ли?

77

До 73

преди 12 години

Прав си , има такова място и се намира между Ахелой и Равда - има тръба която бълва всички мърсотии от Слънчев Бряг , Несебър и Равда . Местните рибари наричат мястото *царството на драконите* и избягват да спират с лодките там.

76

НОВИТЕ КМЕТОВЕ...

преди 12 години

....ДА ИМ ОРГАНИЗИРАТ СДРУЖЕНИЯ НА БАРОВЦИТЕ С ХОТЕЛИТЕ И РЕСТОРАНТИТЕ ....И ДА СЕ САМОФИНАНСИРАТ ....ПАРИ ИМАТ!ДА ТЕГЛЯТ КРЕДИТ ОТ БАНКИТЕ ------И ДА СИ ФИНАНСИРАТ "ПРЕЧИСТВАТЕЛНИТЕ СТАНЦИИ" ПО МОРЕТО!КАКВО НИ ЗАНИМАВАТ ......С ПРОБЛЕМИТЕ СИ??!!!!КАКТО СА ПОСТРОИЛИ ХОТЕЛИТЕ СИ ----ТАКА ДА СИ ПОСТРОЯТ И ПРЕЧИСТВАТЕЛНИ СТАНЦИИ!!!"КОЙТО СИ ИМА БРАДА----ДА СИ ТЪРСИ И ГРЕБЕН"!БОЙКО , ЛИ ДА ВИ ....РЕШЕ ..БРАДИТЕ ,БЕ....ХА,ХА,ХАААА.......ИЛИ ПЛЕВНАЛИЕВ...!?????

75

Анонимен

преди 12 години

Нека да праим пачка от чужденците по морето, па да не мислим за последствията. След година-две, ще плуваме във фекално море и чужденци няма да има, които да наливат в наща икономика, щото няма да си заслужава! Те такива сме .... квот' сами си напраим, никой не мож' ни го причини!!!

74

Цеко Сифоня

преди 12 години

Хайде някой да светне публиката, от колко кабинета се е заприемал Закона за ВиК операторите?И защо няколко поколения депутатски кюфтета избягват да го сътворят? Може би поради последните скрити апетитни държавни активи като собственост? Или други лападжийски интереси...Както и за скритите проблеми пред новопостроените и предадени ПСОВ за стопанисване от общините?Напоследък да се чуло в някой приет общински бюджет да има вкарани разходи за експлотация, поддръжка и персонал? А откъде ще дойдат?

73

марти

преди 12 години

Значи разни мутрогени и мутрафони могат да строят хотели за милиони,а после тъпата държава,т.е.ние,данъкоплатците да отделим от нашите пари,за да могат същите тези мутрогени и мутрафони да имат адекватни на световните изисквания хотели???Ха,познайте тогава кой ще прибере лъвския пай от такава сделка???

72

"местен"

преди 12 години

до: ЛЮБОПИТНОне знам не съм ходил там, но съм чувал някой рибарски легенди, за места с големи и охранени рибки. Запознатите знаят каква е причината за това и не ходят да ловят риба там....

71

ЛЮБОПИТНО

преди 12 години

В Гърция е забранено да има пречиствателни станции и централна канализация в хотелите и къщите до морето.Всеки собственик е длъжен да си направи септична яма (ама не по БГ модела),това е пречиствателна станция във всеки дом.Пречистената питейна вода отива по гравитационен път за напояване , а твърдите отпадъци третирани с биологични препарати , за наторяване на маслините.Никой не си прави шега с морето и да изхвърля *** и мърсотиите в него.Водата е кристално чиста.