22

Анонимен

преди 12 години

Време е НАТО да направи допитване до американския народ има ли недоволни от режима на Обамата и да ходим да сваляме този диктатор.

21

Анонимен

преди 12 години

20 ..еврейските ви номера вече не минават съзнанието на човечеството се промени и децата знаят що за (държава са щатите и какво се крие зад вашата вече никому нежелана циониско-масонска(демокрация)

20

шашнат

преди 12 години

Леле, леле, всички се хванахте за кобура! Човекът иска да каже, че собственият им народ ще ги измете, на американските ракети.

19

Анонимен

преди 12 години

Има да мечтаеш чифутино Макейн ,Русия и Китай скоро такава (демократизация) ще ли лепнат ,че от вашите сатанински юдейски щати и папер няма да остане ,сенатор Макейн явно го е подгонила здраво склерозата щом е забравил какви държави са Русия и Китай та затова вчера му припомниха с онова земетресенийце ,че високо технологичните оръжия вече не са само запазена мярка за САЩ

18

Хематолог

преди 12 години

Най-противната субстанция, която се е получила през вековете на човешка еволюция, е помията от еврейска и англосаксонска кръв. Единият компонент е *** агресия заради самата битка и никакво уважение към живота, а другият - безгръбначната меркантилна хитрост, духовна нечистоплътност и змийско коварство. Това е веществото, което захранва с енергия съвременния свят. Всичко, което се противопоставя, му се търси цаката - където може, с интриги и преврати, където не - с директна смазваща война.

17

555

преди 12 години

DO NOMER 16.................................. ARABITE NA NIKOGO NE PRECHAT PROSTO IMAT NEFT CHAK LI SI

16

ves666

преди 12 години

kvo vi praviat arabite ,az sam jivial pri tiah 3,5 god kato ne gi zakachash za dryjelubni ,ogladniahte *** amerikanci i evrei *** negri boklyci.

15

555

преди 12 години

ALO MAKEIN TI DA NE SI NADRUSAN

14

Код червено

преди 12 години

Където има Американско присъствие има много кръв...В Ирак и Авганистан хаоса е пълен , всеки ден коли бомби и минимум по 40-50 жертви . Каква демокрация е това? Целия изток се дави в кръв .... Но черешката на тортата все още стои ... ИРАН ....

13

Мони

преди 12 години

Браво на номер 6 .

12

технологичен

преди 12 години

обади се на адолфчо и наполеончо

11

Анонимен

преди 12 години

Америка загива братя гответе се тези ще спретнат нещо за да се отърват като няма кредитор няма на кого да връщаш пари ама Русия и Китай ще им прeседнат.

10

Анонимен

преди 12 години

За кой Китай говори Г-н Маккейн? За онзи от който зависи американската икономика? И за коя Русия? За тази от коята зависи (ресурсно) цяла Европа ли?

9

!

преди 12 години

Лека по лека и нещата се насочват към истинските стратегически военни цели - Русия и Китай ! Е, преди това вероятно ще има генерална репетиция с Иран ... Мисля, че с наша помощ, не говоря за пари, но с нашата технологична помощ, а и с други методи, при тях нещата ще се получат - с други думи - военна технологична помощ !

8

Анонимен

преди 12 години

Подкрепям напълно мнението ти!!!

7

а

преди 12 години

Браво на Маккейн. Трябваше той да е президент. а не Обама.

6

Анонимен

преди 12 години

Хааахахаха...! Гладна кокошка просо сънува! :)Малко ще ви заседнат Русия и Китай, гнусни ***! Изпуснахте момента, кога водехте оня с лекето на тиквата и пиянката след него за носа като панаирджийски мечки. Тая свобода, дето я раздавате по света, вече я опитахме. У Бегето за 20 години се стопихме с милион и половина, икономически се върнахме в шейсетте, а сега ни утешава само това, че у Ирак и Либия ше са по-зле и от нас... :)

5

ПСИХОПАТА ОТ САЩ

преди 12 години

Джон Маккейн-АМЕРИКАНО-ЕВРЕИСКИ ТЕРОРИСТ НОМЕР 1 В СВЕТА.ОСАМА РЯПА ДА ЯДЕ В СРАВНЕНИЕ С ТОЯ МАСОВ УБИЕЦ ТЕРОРИСТ.

4

chach

преди 12 години

pusia i kitai 6to si traiat.vreme e da dadat urok na niakoi darjavi.

3

Анонимен

преди 12 години

САЩ май взе и към Русия и Китай да поглежда...Така ще ги изрине Русия/Китай ако нападнат, че и парче земя няма да остане от САЩ.