151

зевзек

преди 12 години

След 3 месеца непрекъснати бомбандировки от НАТО, мазилката на резиденцията на Кадафи леко се напука:)))

150

до 148

преди 12 години

"безплатното" образование и здравеопазване го знам какво е и хич не ми го хвали

149

1234

преди 12 години

Уж щяха за 2 седмици да го унищожат...

148

пръдливо джудже

преди 12 години

аз лично предпочитам да умре като мъченик....

147

Фактите

преди 12 години

Виждам, че има хора, които не харесват изложените факти. Съжалявам за тях ... някои истини трябва да се приемат, колкото и да не им се харесват. Авторитарните режими в повечето арабски държави, колкото и да не се харесва на някои бяха единствената ефикасна преграда пред ислямския фундаментализъм и само поради тази причина бяха толерирани от САЩ и ЕС. Сега тази преграда пада. Въпросът е дали едно зло няма да се замени с друго по-голяма зло. Спомнете си 11.09 ... това също е факт.

146

до 142

преди 12 години

ти си провокатор,гнусен кремълски тъпоъгълник! иначе защо ще наричаш западната цивилизация ИМПЕРИАЛИЗЪМ ???? ЗАЩО СИ СЛАГАШ НИК "СЕДЕСАР" ?ГНУСЕН ПРОВОКАТОР! а си и *** КАТО ВСЕКИ КОМУНИСТ/ А СТЕ ***,ЗАЩОТО КАТО ПОЛУЧИТЕ ВЛАСТТА, ВИНАГИ Я ГУБИТЕ, ВИНАГИ С ГОЛЯМ ТРЯСЪК И КАТАСТРОФИ ЗА ХОРАТА/. *** СИ,защото не знаеш,има си хас да е обратното,хаха,та,не знаеш,че сега ЗАПАДЪТ СЕ ГЛОБАЛИЗИРА, а не колонизира,тикво тъпоъгълна!

145

до 119

преди 12 години

и с какво плащащ. С все още парещите от печатнициа долари. Ами дай и аз да си измисля едни хартийки с печат и с/у тях да ми доставят петрол

144

анонимен

преди 12 години

абе мусолини и японския император които са диктатори защо не са комунисти а

143

Анонимен

преди 12 години

след като е обещал да умре,да умира!

142

Анонимен

преди 12 години

до 150Другарю,"Млъкнете" ще казваш само на тъщата и на разплутата си тьотка вкъщи,ясно ли е?А сега марш в копанята да защитаваш мъчителя на българските сестри!

141

Разобличителя

преди 12 години

Вчера ви казах,че в този комплекс няма да намерят никой.Някой предоставя логалистична информация на този *** Кадафи.Разобличителя

140

Ivan Grozni

преди 12 години

Rudi нещо не схващаш концепцията... войната е бизнес... това коеот става тези дни можеше да стане отдавна... но рабоатат с "бизнеса" трябва да се опича бавно за да стаен както трябва...

139

ДО 133

преди 12 години

ДРУГАРЮ, МОЖЕ ДА СИ СЪС СКРИТ РУСКИ ПАСПОРТ, НЕ МИ Е ПРОБЛЕМ, НО ТЪЙ КАТО СИ В БЪЛГАРИЯ, пиши АФГАНИСТАН с Ф, а не с В, както го правите в русия.и защо не плюеш америка от русия, ами си тук, като ти гледам - IP -то ?

138

Лошооо!!!

преди 12 години

След Кадафи идват ислямистите, така както ще дойдат на власт и в Тунис, Сирия, Египет и др. Ислямистката примка около Израел ща се затвори окончателно. Скоро след това ще бъде нападнат от новите ислямистки държави от типа на Иран и тогава започва св. война, точно както е предвидил Нострадамус, че тя ще бъде на религиозна основа-между християни и мюсулмани. Защото, колкото и да са били лоши светските режими, те бяха преграда за ислямизирането на арабските държави, а сега няма кой да ги спре!

137

Мартин на 12

преди 12 години

Нато с тези бомбардирания го съсипаха!Кадафи няма силни ВВС което го прави почти аут!Ето сега се радвайте на свобода пълна с мизерия и вечни войни!Кажете здрасти на новият колонизатор Бритиш петролиум!Да видим сега как новите ще успеят да задържат всичките племена в Либия след като са толкова (демократични)Хамериканците направиха новият Ирак!Да им е сладко! :)

136

МЛЪКНЕТЕ...

преди 12 години

Млъкнете скапани проамерикански ***, които ни довлекохте цялата помия на тази скапана държава- САЩ и у нас. МУАМАР КАДАФИ НЯМА да им се даде !!!

135

арсенал до 138

преди 12 години

америка и русия не направи нищо за бг ама вие им вярвате.еми глупави сте какво да правя

134

Фактите

преди 12 години

1. В Либия винаги е имало бедност, но никога не е имало гладуващи2. В Либия няма хора ровещи в кофите за смет3. В Либия има безплатно здравеопазване - добро или лошо, но безплатно, а повечето лекари са от някогашните социалистически държави, в това число България4. В Либия има безплатно образование - повечето преподаватели са от Западна ЕвропаТова беше при Кадафи ... какво ли ще стане след него?

133

Stas

преди 12 години

До 138/анонимен-Много неща направи Америка за Бг, включително и тоновете бомби които изсипа през 44 и стотиците невинни жертви. Но народ, който никога не е извоювал сам свободата си, а винаги е чакал наготово-никога няма да я оцени и ще си остане винаги роб.

132

Казасов

преди 12 години

Най важният въпрос е кои са хитреците.Нали знаете-революции се замислят от умни хора,провеждат ги смели,а накрая кярят-кои-ами хитреците.