19

Анонимен

преди 12 години

И откъде накъде непременно трябва да води точен огън? По принцип автомата не е оръжие за точен огън, а Калашника още по-малко. Калашника е точно затова, просто оръжие за прости маймуни, да гърмят като на заря.

18

Анонимен

преди 12 години

Колкото до снимката, човека се крие зад ъгъла на къщата, естествено, че така ще стреля, няма да се покаже целия да го гръмнат. Стреляли сте по ламаринени мишени в казармата и веднага специалисти по улични боеве.

17

9К79 Точка-У

преди 12 години

Унищожили са "дръжки" .... поредният пропаганден кьорфишек! Що се отнася до пропагадната война хамериканците са отличници. А този на снимката наистина прилича на бензинджия ил таксиджия, всики който е билв казармата знае че да се води точен огън човек трябва да се прицели поне, до колкото умее. Този образ гърми като на заря .... така трудно биха победили привържениците на Кадафито!

16

Анонимен

преди 12 години

войната срещу Саддам стана набързо след като той обяви, че разплащането за нефта ще премине от долари на евро. Войната срещу Кадафи когато реши да иска срещу петрола злато.--------------- Това са абсолютни глупости, не мога да разбера как може да има такива прости хора, които да ги повтарят. Нали като продадеш петрола за долари, после можеш да ги обърнеш в евро, в злато или в каквото си поискаш. Бива ли да си такъв ***?

15

Анонимен

преди 12 години

Тоя по ми прилича на бензинджия.

14

Анонимен

преди 12 години

Някак странно се получава. Вярно - диктатурите са зло. Но как така се получи, че войната срещу Саддам стана набързо след като той обяви, че разплащането за нефта ще премине от долари на евро. Войната срещу Кадафи когато реши да иска срещу петрола злато. Накои държат много на това светът да търгува само с долари.

13

Анонимен

преди 12 години

Сигурен съм, че тоя на снимката за пръв път докосва автомат. След като е хванал ложата с дясната ръка, значи е левичар и сгъваемият приклад трябва да е на лявото рамо. А той обратно. Така както е хванал Калашника, въобще не може да се стреля. Тоя просто позира пред журналистите и не е никакъв боец.

12

На дали

преди 12 години

А стига глупости де! Та тоя "***" май никога не е виждал автомат и доста се чудикакво да прави с него?Добре че ,не го е обърнал с приклада напред!!!!!И сега "Народа си иска победата"!!!! ДА ама НЕ!!! НАТО и САЩ си искат победата!Малейййййййййй , и как ще помагат на Либия!? - Докато и вземат петрола!!!!!

11

Ястреб

преди 12 години

Ужким синът на Кадафи, Саиф, беше арестуван ала бала, преди няколко часа човекът даваше интервю в Риксос Хотел, обграден с неговите си въоръжени хора! Май тази война по-вече се води по медиите, отколкота на фронтова линия! Чакай да видим какво ще излезе от цялата тази патърдия!

10

Фен от Село

преди 12 години

Странна снимка )))Арабски гей с АК На по малко позьорски са пикапите с картечници !Там позьорите са лесна мишена дори за начинаещ снайперист.

9

Анонимен

преди 12 години

Тоя позьор от снимката само да натисне спусъка и затворната рама ще му разпори дясната ръка.

8

pepo

преди 12 години

Войни на демокрацията... *** мръсни

7

pepo

преди 12 години

Искрено се съмнявам тези дрипльовци на снимката да са успели просто така да притиснат Кадафи. Предполагам, че както винаги сме слабо информирани за това, което се случва.Нека си припомним че във тридневната война между Грузия и Русия, намериха утрепани чернокожи грузински командоси :))Можем да предположим кой води тая ***, събрана из цял свят от кол и въже.

6

Nobody

преди 12 години

Обама обещава, че в момента пакетират демокрацията и ще я докарат с транспортни самолети.

5

омнипотенс

преди 12 години

Вижте само този с автомата на снимката - мяза на търгаш от Илиенци, който журналята са заставили да прави палячовщини пред камерите им. А по това как държи оръжието, въобще каква стойка е заел и как се е прицелил, си личи и какъв боец е. Точно никакъв. Всичката им толкова на тези т. нар. "бунтовници". Майко мила.... Изобщо не е за чудене, че Кадафито издържа цели 6 месеца и то при интензивни бомбандировки на НАТО. Представям какъв е бил приноса на тези телевизионни клоуни. Само викове и цирк. :)

4

мен

преди 12 години

стига си спамил бе ***. население на либия се е увеиличило три пьти от както управлява кадафи и е едниствената страна в света без дьлг кьм ротшилд. малко преди да го нападнат гадафи имаше неблагоразумието да иска да продава петрол за злато вместо за хартия. резултатьт е налице. да се надяваме че народите на франция и англия ще се опомнят преди да е кьсно. смьрт за камерьн и саркози. да живее свободна либия.

3

Гърция

преди 12 години

Е сега най-големия кошмар за комунистите и олигархията се сбъдна - вместо да краде милиардите от петрол -да извършва геноцит в Либия и по света -да клеца цицорестата блондинка - сега ще го клецът него- линч и на въжето - а она оня свят да се пържи в казанНезнаен Гроб за Кадафи

2

Freedom People

преди 12 години

Геноцид на комунистите - Нато да вкара целия си потенцял и за 24 часа да измете Асад- поредния на въжето до Осама,Садам и Кадафи - когато и последния комунист се пренесе в ада при тато на оня свят светът ще стане по добър

1

2ГУ ДС ВКР политбюро

преди 12 години

Българските олигарси тип Кадафи кога- Българската комунистическа олигархия е по лоша от Кадафи- не плаща заплати краде от държавата- ограбва труда на хората чреа корупцияСлед 89 година комунистите в българия си запазиха вътрешното-външното и правосудното министерство-и до момента ги контролират и политическия елит контролират чрез поставени лица олигарсиЛумпен Петкоф -Запалката Боко Тиквата мутра социално слабата Масларова Р.Овч -Цецо Лъжецо са все продукт на КГБ на Златев и нащо ДсБългарските комунисти създадоха модел на управление - хаоса-корупцията беззаконието понеже така им е по лесно да ограбват държавата-Да направим референдум да се откажем частично от суверинитет в полза на демократична коалиция от Европа- да им дадем правосудното и вътрешното министерство и за 1 година заплатите ще са 1000евро бензина 2лв, а цените на храните ще поевтинеят- ако искаме да бъдем държава - референдум но комунистите държат 90% от медиите в България няма да се дадът лесно бесните комунисти в България са по лоши от Кадафи и няма да пуснат лесно баницата - и финансовия геноцид над редовия гражданин продължава