93

БГ

преди 13 години

Вие аМУДЖИТЕ не разбирате май че един ден просто ще бъдете провинция на КюРДИСТАН , БЪЛГАРИЯ ,ГЪРЦИЯ И ИЗРАЕЛ

92

митко до 115

преди 13 години

кой ще ти даде това а смешнико.първо кюрдите ще ви унищожат

91

Мюмюн

преди 13 години

Вие каурите не разбирате май че един ден просто ще бъдете провинция на Турция.

90

бг

преди 13 години

КОНСТИТУЦИЯ на Република България Член 11 Официален език в Република България е българският език. Чл. 36. (1) Изучаването и ползването на българския език е право и задължение на българските граждани.(2) Гражданите, за които българският език не е майчин, имат право наред със задължителното изучаване на българския език да изучават и ползват своя език.

89

счети до 94

преди 13 години

Математическите гении имат шанс, ама само ако някой разбере, че са такива, и то навреме, акомеразбираш. Днес не само, че никой не се интересува от това, ами и ако искаш да учиш и да се развиваш, околните те гледат като "***", най-малкото. Отделно,както спеменах неслучайно,с работата си те са си върнали "дълга", така че не ми говори за "еднакво бедни и лишени от свобода". Защото сега съм в пъти по-малко свободна от родителите си.Помисли!Не боли!

88

кюрд до 103

преди 13 години

ние напредваме скоро ще станем 30 мил и после ще ви погубим

87

до Мюмюн

преди 13 години

Мюмюне, ти учи арабски, понеже скоро ще сте като Иран и Афганистан. Ще ни заплашваш, не си видите хала - 75 % неграмотно и бедно население.Ние ще се оправим един ден, но вие ще вървите само надолу, понеже стеагресивни ислямски фундаменталисти.

86

ПОЗДРАВИ ОТ ВАРНА

преди 13 години

я съм стоуичанин,но си одим сека неделя/седмица/ у волуеко да си садим пиперо! лани одИх за кисело млЕко на пазар,а ла опустих трамваьо,па се върнАх пешком! я съм одил у варната,а ла нещем пак! я не моем да плуваме,по и они сакат да ме млатят тамо као маче у дирек! а и у варна не слуят лепа брена...е ба ти сеуяците! я зе знам ке от искаро по длибоко нема,а косово йе србия! е па защО да варненци да ми се не нравят? они са далеко,а београд са нам ближни брат! по-голями са србите от нази-ФАКТ!

85

митко до 103

преди 13 години

и защо ще ни трябва турския език

84

Пурко

преди 13 години

"Хубаво е, че България става отново притегателна и хората се завръщат". Това са пълни глупости. България не е притегателна дори за хора от най- бедните региони на Африка.

83

митко до 103

преди 13 години

и защо да е турския официален а.абе изчезвай.отивай в турция като искш турски

82

Дядо Йоцо гледа...

преди 13 години

В случая министъра на образованието и науката говори за някакъв абсолютно измислен проблем. Несъществуващ проблем. Истинските проблеми на Игнатов са следните:90% от сегашните ученици никога не са чели "Под игото"!70% от сегашните ученици пишат "акциЙ, юлиЙ, медиЙ" вместо "акциИ, юлиИ, медиИ"!30% от сегашните ученици си мислят, че Христо Ботев и Васил Левски са футболни отбори!70% от сегашните ученици никога не са чели нищо от Алеко Константинов и си мислят, че Бай *** е герой от вицовете.60% от сегашните ученици не могат да изрицитират "Аз съм българче" но със сигурност ще ви изпеят новата песн на на-нашумялата чалгаджийка.80% от сегашните ученици никога не са чели нито една поема от "Епопея на забравените". Преди "промяната" "Опълченците на Шипка" се учеше на изуст!В резултат на всичко това, образователната ни система бълва безпросветни ***!

81

UK до ppp

преди 13 години

Криза има само в главата на Боко. Работа има колкото искаш тук в западна Европа.

80

Мюмюн

преди 13 години

Офицялен език трябва да е турският или пони заедно с българският и тои.Половината народ сме туркоезични, а само по БНТ има едни кратки новини на майчиният. Учете турски! Ще ви трябва.

79

счети

преди 13 години

2. Да не говорим, че не създаваме кадри за България, а .. и аз не знам за къде! Болшинството от сегашните младежи са НЕУКИ, по подобие на "силните" на деня "политици", гордеещи се с ниската си култура и образование. А тези, които имат потенциал, отиват зад граница в ПРЕСТИЖНИ университети, без намерение да се върнат тук. Това е трагедията! Защото след още 20 години кой ще ни лекува, учи децата ни, съгражда или прилага съвременни технологии?!?Тези от "соца", ако са тук случойно, ще са към 60те

78

иван

преди 13 години

Всички псуват онова време,всеки се титулуват,професори,академици.политици разни.А никой не си хвърли дипломата че нали тези комунисти дето отричат съм и дали тези дипломи.Гадни ***.

77

митко до македонец

преди 13 години

какъв е александър велики бе.македонец ли е

76

ррр

преди 13 години

Българите се връщат, щото е криза и няма работа навън. Когато западните икономики се стабилизират същите тези ще излязат пак.

75

UK

преди 13 години

"Хубаво е, че България става отново притегателна и хората се завръщат", обобщи министърът. "Миналата година около 200 000 души по неофициални данни са започнали да се движат към България", съобщи Игнатов.Интерестно като са започнали да се движат, къде са се спрели? Аз лично не съм чул двама да са се върнали,камо ли 200 000. А може би това са поредните халюцинации на облъчените гербери?

74

Данъчен

преди 13 години

Какво ли мислят по въпроса баба му и дядо му? Ако не знаете да ви светна, те са активни борци срещу фашизма и капитализма!?