291

има ли значение

преди 12 години

*** е предпочела момчето с по луксозната кола.стрелецът с ладата е постъпил мъжки,само че е пощадил жената-грешка.нека имат страх и да внимават какво вършат ,всички беди са заради тези жени разпасани .двама млади български мъже загинаха тва е баси трагедията

290

dnes.bg,

преди 12 години

Триете някои интелигентни и смислени мнения, а оставяте Марио-36 да сипе простотии! Писна ми да чета несвързаните му излияния под всяка статия. Хайде банвайте го, моля!!! Иначе ще си изгубите аудиторията. Ясно, че момчето е болно, но тук не е група за психодрама - не го жалете!

289

жоро

преди 12 години

марио скоро ще си останеш сам тука да си приказваш щуротий

288

МЪЖ

преди 12 години

ТОЗИ Е БИЛ ПЪЛЕН ПСИХАР!! НЕ СИ СТРУВА ЗА ЕДНА К..ВА ДА СИ ОТИДАТ ДВЕ МОМЧЕТА ТОЛКОВА МЛАДИ!!

287

Анонимен

преди 12 години

Марио,почини си бе брат!Или си упражнявай професията.От тая словесна диария не остана място за другите!

286

жоро

преди 12 години

защо не е гръмнал жената ,има сега и други момчета да подлудява .както ще те съсипе една жена никой не може .жалко за момчетата ,от възраста е .на 30 щяха да разберат че не си струва да си почерниш живота за тези същества.още сутринта ви казах че няма за какво друго да е .този марио само на копютъра ли стой ?ти не работиш ли бе пич или господ не ти дава.

285

Анонимен

преди 12 години

Марио,кефиш ме много .Според мен най-вероятно си доста интелигентен човек с хуманитарно образование.Но ме радваш как се бъзикаш

284

до 360

преди 12 години

360 НЕ Е ПРАВ А ГЛУПАВ КОМПРЕКСАР КОЙТО ЩЕ СИ ОСТАНЕ ЦЯЛ ЖИВОТ САМ.

283

Анонимен

преди 12 години

Ами лека им пръст на момчетата.Е заради такива жени мъжете стават обратни.Айде дано таа да е щастлива и като и отраснат деца да ги сложи в земята да лсжат.

282

Анонимен

преди 12 години

Ние с минусите те дразним нарочно :)))))))))))))))))) Много си се разписал нещо...

281

Def

преди 12 години

Аман от разбирачи, всички много знаете, кой крив, кой прав...жените били виновни, мъжете били виновни, майките им били виновни. Някакъв комплексар / а такива има в целия свят/ почерни едно семейство...е това е цялата работа.

280

360 е прав

преди 12 години

Имах приятелка която искаше да се омъжи за мен само задето съм финансово стабилен. Вендъж я чух да казва, че щяла да си уреди живота като се оженим. Е да, ама аз не искам да работя за някаква си повлекана. Когато и казах за RAF 4 и други екстри беше на 6, после прекратих всичко. Както казва човека "360" четете БГ мама (им)... и косите ще ви настръхнат.

279

До Mарио-36

преди 12 години

Мама знае ли,че си на компа?

278

124

преди 12 години

нея е требвало да трепат!!!!

277

до ??

преди 12 години

Не,тъпоъгълен е,със сигурност

276

до 360

преди 12 години

Докога ще търсите оправдания за глупостта? Държавата била ***, жените били ***, *** ли сте, кви сте. Никой не е виновен за ТВОИТЕ решения, никой не му е виновен на тоя смотльо, че така е решил да оправи проблема си, нито е първия, нито последния, който ще попадне в такава ситуация, такива има МИЛИОНИ и малцина тръгват с пистолет!!! Дано оживее, да го осъдят доживот, и *** да му порят *** в затвора. Жалко за починалото момче. Кога ще проумеем, че света нито почва,нито свършва с нас

275

??

преди 12 години

"Предполага се, че любовен триъгълник е в центъра на драмата'правоъгaлен ли е триъгълникa ?

274

Anonimous

преди 12 години

Напълно подкрепям поместените тук постове,че българките са *** и ***.Аз ще добавя и следното-българките са прости,ограничени,елементарни,безумно алчни и тотални използвачки.Винаги ще те продадат и предадат!Не вярвате...?Ами влезте само в сайта bg-mamma и ще видите неща,от които ще ви настръхнат косите...!Особено в раздела за юридически съвети-ще останете потресени от това как българските *** взаимно си разменят и обменят съвети и информация как да прекарат и прецакат мъжете!Ето един нагледен и особено фрапиращ случай:млад мъж и жена имат извънбрачно дете,което е признато от бащата.Живеят на семейни начала в жилището на мъжа,което всъщност е собственост и се води на името на неговите баба и дядо,които обаче не живеят там.След време въпросният мъж и жена се разделят.И сега следва най-интересното-тази *** пита в сайта за съвет и информация как да изгони от жилището не само мъжа но и неговата баба и дядо,при условие че нямат брак а са живели само на семейни начала(фактическо съжителство).Е какво повече да говорим за българките...?*** отвсякъде!И накрая-жал ми за тези двама млади мъже,чийто живот е погубен заради една кифла!Жал ми е и за техните родители...

273

Az

преди 12 години

:) Ейй тая държава, нашата, как да се оплачеш, всичко може ! Разкош !Сигурен съм, че отиваме към по-добро ! Скоро очаквам да е още по-хубаво ! Ха дано, нали всички от 20 години на това се надяваме.

272

Az

преди 12 години

.. може да ми дойде подобна брилянтна идея, като тази, така че да ме помнят всички.. По тая причина се чувствам ощетен и искам милата държава да ме обезщети с одобрение без въпроси като ида да карам курс за притежание на огнестрелно оръжие. Пък, дано всички имат успех, явно е модерно при нас всичко да се има и да се може.. шофьори камикадзета, недоносчета с пистолети.. чакам скоро кварталния полицай да замести и кварталния дилър - няма ли и това да ни е едно прекрасно улеснение и удобство :)