134

Анонимен

преди 12 години

Благословен да бъде всеки пирон в ковчега на партията столетница!АМИН

133

ИЛИЯН

преди 12 години

ХОРА НЕ ВЯРВАЙТЕ НА ГЕРБ ТЕ СА СИ ЧИСТИ КОМУНИСТИ ОПИТВАЩИ СЕ ДА СЕ ПРЕБОЯДИСАТ ГЛАСУВАЙТЕ ПРОТИВ ГЕРБ

132

ИЛИЯН

преди 12 години

ПОВЕ4ЕТО ОТ ГЕРБ СЛЕД ИЗБОРИТЕ Ще БЬДАТ СЬДЕНИ ТЕ СА ПРЕСТЬПНИЦИ

131

venko

преди 12 години

Интересно щом ГЕРБ са толкова "прозорливи" могат ли да видят колко ли още престъпници са издигнали за кметове? Хората със сигурност вече се притесняват от тази тенденция! Вярно, че всяка стъпка напред на ГЕРБ е последвана от поне две назад, но положението вече става наистина страшно!!!

130

Анонимен

преди 12 години

Тва майните ги мислих за тарикати, ама и те ще се окажат *** като целокупното булгаристанско население.

129

100% победа за ГЕРБ

преди 12 години

На кого бяха спрели Еврофондовете?Тия искат да си остане мизерията и ограниченността защото иначе няма кой да гласува за тях. Умен,честен,комунист - три думи,които НИКОГА не могат да се употребят заедно

128

kk до Иван

преди 12 години

Иване,Иване и до всички тъпоъгълници като теб!ГЕРБ какви са,от къде дойдоха?"Лидерът" им още си пази "святата" Партийна книжка!За да я запази,напуснал "системата",като пожарникар!Макар,че след това покрай "Винету" се изучил и станал "Мутрафон"!Заобичал и "паричките",даващи ВЛАСТ във всички времена!Не казвам,че другите са по-добри,но ГЕРБ определено са си БКП!И всички областни и кметове,които са назначени от ГЕРБ,са БКП/ДС кадри!Малките "изключения" бяха освободени по незнайни причини!

127

Анонимен

преди 12 години

От лошото винаги има по- лошо, а и от доброто винаги има по- добро. Герб са и добрите и лошите, а БСП и сателитите и като РЗС,ДПС,ДСБ и т.н.са бедствие, което не трябва да бъде допускано в никакъв случай, дори и случайно.

126

Пешо

преди 12 години

Всички партии в българия се командват и финансират от едно и също място така е било така и ще бъде докато гласуваме този театър ще продължава dox.bg/files/dw?a=b5b75b0fd8

125

Анонимен

преди 12 години

Няма закон който да регулира шашкънията на червените писарушки по форумите.

124

НЕМА БАЛАМИ

преди 12 години

ТОЗИ *** ХИЧ НЕ Е ТОЛКОВА *** КОЛКОТО ИЗГЛЕЖДА.ЧРЕЗ КОВЧЕЖНИКА СИ ОТ В и К ЗАМ.ДИРЕКТОРА СПАРТАК НИКОЛОВ,ПРИБИРАТ СТРАШНИ ПАРИ- ДОБРЕ НАУЧЕНИ УРОЦИ ОТ РОДИТЕЛИТЕ ИМ.МАЙКАТА НА ТОТЕВ БИВША ПАРТИЙКА/БКП,ПЪРВА ПРИЯТЕЛКА НА ИВАН КОСТОВ,НАТРУПАЛА МИЛИОНИТЕ ПОКРАЙ НЕГО,А ДРУГИЯ- СИН НА ПЪРВИЯ КМЕТ НА РАЙОН 'Тракия' ПО КОМУНИСТИЧЕСКО ВРЕМЕ.КАКТО СЕ ВИЖДА-ПАРИТЕ НЕ САМО НЕ МИРИШАТ,НО И НЯМАТ ЦВЯТ.ОТРОЧЕТАТА НА БИВШИТЕ НАСТОЯЩИ,ЗНАЯТ НАЙ-ДОБРЕ.И КРАДАТ ЗДРАВО ЗА ГЕРБ,КОЙТО"НЕ ЩЯЛ ДАРЕНИЯ"САМО ПРИБИРА

123

до 124

преди 12 години

Другарю Тодоров Преди време "в името на народа " беше мантрата довела толкова неприятности на България и населението и.

122

Христо Тодоров

преди 12 години

ГОСПОДА САМОЗАБРАВИЛИ СЕ,НЕ Е ЛИ ПО-ДОБРЕ ТОВА ДА ГО КАЖЕ НАРОДА ?

121

до НОРМАЛНИТЕ

преди 12 години

ГЕРБ както винаги до сега пак ще ги смачка на изборите. Нека си се пенят червените мутанти сега по форумите. Още малко им остана докато изтрезнеят завинаги след 23.Мечтите са безплатни какво толкоз .

120

Jitan

преди 12 години

Накрая ще стане така:-Кой гласувал,гласувал....кюфтетата свършиха....и нашия човек е вече кмет!

119

Анонимен

преди 12 години

Има само един начин бесепарите да помогнат на държавата и да осъществят своите изконни идеали за равенство и братство... - да се бръкнат в джобовете и да върнат заграбеното... - другарко Масларова, вие какво мислите?...

118

Анонимен

преди 12 години

Слаба държава- празна хазна. Алчни монополи, свирепи картели, високи цени на стоки и услуги и един отчаян и беден народ.Добре дошли в България, добре дошли в единствената бананова република, член на ЕС!

117

гражданка

преди 12 години

Не виждате ли, че всички на наш гръб печелят. В момента пари крадат ГЕРБ и затова крадците трябва да бъдат изгонени не от властта, а от България. Като са толкова добри управленици да идат другаде в света, места колкото щеш, но крадците станаха много. Българският народ стана болен , тъжен и беден.

116

Shark

преди 12 години

ГЕРБ - Пловдив ще духа супата още на първия тур, особено с този кандидат. Вече 2 години са на власт и работят против Пловдив, особето този, в качеството си на областен. Екак ще гласувам за тях. Няма да го бъде.

115

до 114

преди 12 години

А ти кефиш ли се на записите на нашия ПРЕМИЕР, както и на неговите министри и депутати. Или какво да не стават достояние на народа. Вижте какви ги върши този ГАМЕН БОРИСОВ и после ставайте зад него.