87

ПРАВОСЛАВЕН

преди 12 години

Не ви ли е срам, какви сте вие, сектанти ли, че хвалите трансплантациите ?! И МЕТОДЪТ " ИН ВИТРО " , И ТРАНСПЛАНТАЦИИТЕ СА АНТИХРИСТИЯНСКИ, ЗЛОВЕЩИ И ПРОТИВОЕСТЕСТВЕНИ !

86

Познат на Загиналия

преди 12 години

Ей Момчиле къвто си там гледай да не те срещна, че ти *** *** майчина. Внимавай кво пишеш и за кого като нищо не знаеш!

85

Дам

преди 12 години

Гледайте филма "Седем души" с Уил Смит. Там човек понесъл вина за катастрофа ,издирва хора и дарява органите си ,като след това се самоубива и то така ,че да не ги увреди. Чета мненията ви и не мога да повярвам ,че има толкова безчовечни същества ,които не само не биха направили добро ,но и се подиграват с направеното от друг... Няма нищо по- прекрасно от такава постъпка ,да дариш за да живее друг! Нелепа смърт и родители с ОГРОМНИ сърца , поклон!

84

Момчил

преди 12 години

Сори ако някой не ме е разбралЩе се опитам да го преведа за достъпен език1-та идиотчето е умряло защото се е возило на капака на знакова за нашата Родина кола(поне на такова прилича) Гоуф 2-всички *** участащи в Йекшънът са или пили или дрогирани3-евала на роднините на *** покатерен на капака ще живеят няколко ЧОВЕКА4-факта,че сте чукали някъде(или са ви чукали) е хубав-ама това което се е получило си го възпитавайте сами-никой не ви е длъженлека вечер

83

1

преди 12 години

една полза от тоя да има!

82

Момчил

преди 12 години

защо блъскате ми бре?да не би и вашите ИДИОТЧЕТА да са такива-сигурно е непозната дума за Вас НЕВЪЗПИТАНИ(т.е. първите 7 къде са)

81

мама

преди 12 години

Ако не дай си Боже починеш в болница, твойте близки дали ще те отварят да видят дали всички органи са ти на място, не вярвам така че ако има мафия тя е заедна с лекарите там. Но иначе е добре да знаеш, че някъде тупти неговото или нейното сърце и всички други органи, смятам че е по добре отколкот да те изятат червеите.

80

---

преди 12 години

Аз лично съм "ЗА" донорите , предпочитам да дам живот ... и да съм жив макар с една част от мен дори в душата на някой друг...от колкото да ме изядат *** или да стана на прах... !!! Мисля че не е нужно да се подписвам където и да е било ...важното е ,че най близките до мен хора с наясно с моите разбирания и не-дай си Боже се стигне до края ...какво да направят !!!

79

ТРАГЕДИЯ

преди 12 години

Бог да прости момчето.Познавам нелепо отишлото си от този свят момчето и родителите му.Прекрасни хора.Трагедията , шока и мъката,който ще изпитват ежедневно родителите по загубата на единственото им дете.Молбата ми към критиците е,ако може бъдете малко по умерени.Лека пръст ГОШКО.

78

Момчил

преди 12 години

ДОБРЕ,ЧЕ НЕ СА ДАРИЛИ МОЗЪКА МУ-УЖАС КАКВО ЩЕ ШЕ ДА СЕ ПОЛУЧИ...А ИНАЧЕ ЛЕКА МУ ПРЪСТ НА *** И ЕВАЛА НА БЛИЗКИТЕ

77

Асере

преди 12 години

Всеки пети Българин - донор.С две думи части бол.

76

Теодор

преди 12 години

Кажете кой преживе е казал че ще си даде органите след смъртта и ще му уредим смърт при инцидент :-). Дано сте наясно че единствения начин да се даряват органи е да се питат роднините чак след смърта на техния близък а не предварително да подписваме някаде че ще даряваме. Тове си е потенциално самоубииство.

75

tulski

преди 12 години

На тези които говорят за мафия, продажби и далавери, и призовават да не се даряват органи, нека им изясня следното. Ако докторите ще те трепят, дори и да не си дадеш органите, те пак могат да те оставят да изпаднеш в мозъчна смърт или нещо друго. Ще кажете: няма да имат интерес към органите. Ами те може и да нямат интерес, да те спасяват. От друга страна най - лошия вариант е да речем, вземат ти органите, изнесат ги в чужбина и т.н. Дори и така да стане, пак ще спасиш живота на някой. Нямате никаква полза и никакъв смисъл да отнасяте органите със себе си в гроба, където да станат плячка на 9 породи гробни червеи. Каква е ползата от това ? Ако се притеснявате за душата си, то знайте, че нетленната душа не се нуждае от органи гниещи в земята. Душата дали ще ходи в пъкъла или на друго място, или пък ще се преражда, органи не и трябват.

74

Анонимен

преди 12 години

Този 21г. ме шашна с хаотичната си мисъл. Мисля,че е младия вариант на Димитър Пенев.

73

:))

преди 12 години

Няма нищо геройско да лишиш детето си от живот за да дариш няколко други човека които се нуждаят от органите му! Но въпроса дори не е там! Работата там, че посредниците които осъществяват процеса се облажват добре /незаконно/ от нещастието и на двете страни!!

72

:))

преди 12 години

Мноооого са далеч от истината някои хора!!! ДДАРЯВАЙТЕ СИ ОРГАНИТЕ ПРОДАВАЙТЕ И ТЕЗИ НА ДЕЦАТА СИ АКО ЩЕТЕ НО НЕ АГИТИРАЙТЕ ДРУГИТЕ ДА ГО ПРАВЯТ!

71

do 21

преди 12 години

Ti maj naistina si na 21 godini:))))

70

Чекай/те/ малко

преди 12 години

Коментарите се отклоняват за мафия и т.н., а не за това, че от една трупна маса са отделени органи за спасението на нуждаещи се хора. Ако аз си напиша в здравната книжка, че съм съгласен да си даря органите, кой точно ще го прочете, ако не му го покажа? Всеки може да пострада ислед това роднините му ще са тези, които казват последната дума. Не е ли наистина добре да има полза от труп, а полиция, роднини и обществото да полагат усилия да няма злоупотреби?

69

21г.

преди 12 години

до 75 защото имам ограничени на символите и като почна да поправям от тук от там за да изразя цялото мнение на 1 коментар и стават малко гафове :Д

68

21г.

преди 12 години

до 70 родителите трябва да дадат съгласие защото тои е 17г няма право да взима самостоятелни решения. органите вече са поставени на 2ма души (дано е успешна трансплатацията) българското население се нуждае от органи следователно ще останат в България а няма да бъдат изнесени. не могат да режат каквото си искат заяото после трябва да представят тялото на родителите за погребение и според мен би си проличало ако няма рак или крак и всичко не е така както си го мислите мафия могат да правят каквото