228

До 231

преди 12 години

Какъв е проблема ли? Проблема е в кухия ти череп, пълен с мухъли.***! Кои сте тези, които сте били Русия отворко?Нашето население е много по-малко от колкото е населението на столицата им - ако са искали, щели са да ни изтрепят само с шамари, без да се налага да ползват оръжие. Я си извади пръстите от контакта, седни и се успокой малко, после воювай с някой друг и печели битки.... срещу Русия. Навъдиха се неразумни юроди, както е казал Паисий - "патриоти" без съвест и мозък

227

ФАКТ

преди 12 години

Шоп, и цяла вечер да дрискаш тук, НАРОДЪТ е признателен на Русия!

226

Анонимен

преди 12 години

232 съвсем си се ошашавил ... Къф лазар т.е. лазер си им дал, ква атомна енергия си им дал, че нашите офчари, когато са правили атомната бомба у Америката не са чувале за "атом". И особенно "антигравитацията". Отде я измисли и на кого си я дал ? Да не говорим за култура, че не можеш да им даваш нещо дето го нямаш

225

Анонимен

преди 12 години

Добре де, нека изстрелят, нека направят епохалните открития и пробиви и тогава да говорим.

224

РУСКА ПРИЗНАТЕЛНОСТ

преди 12 години

ДАВАМЕ НА РУСКИТЕ *** АЗБУКА , КУЛТУРА , ПИСМЕНОСТ , ВЯРА , ДЪРЖАВА СМЕ ИМ ОСНОВАЛИ , КОМПЮТЪР СМЕ ИЗМИСЛИЛИ , ЛАЗАРА , АТОМНАТА ЕНЕРГИЯ , АНТИГРАВИТАЦИЯТА И ОЩЕ МНОГО ДРУГИ НЕЩА !

223

Шоп

преди 12 години

Не знам за какви "Национални катастрофи" става дума. Имаме спечелени и загубени няколко войни. 1885 г воюваме срещу руския интерес и печелим - Русия подтиква Сърбия да ни нападне в гръб 1913 г воюваме срещу руския интерес и губим - Русия подтиква Румъния да ни нападне в гръб 1916 г воюваме срещу руснаци и печелим 1917 г губим, защото сме по-слаби. Тогава Русия също пада. В общи линии нормално - веднъж биеш, друг път падаш. Какъв е проблема?

222

КГБ Е МАФИЯ

преди 12 години

РУСКИТЕ ВЪРКОЛАЦИ СА ВИНОВНИ

221

до Шоп

преди 12 години

А кой е виновен на Българите че са имали толкова Национални катастрофи, една след друга?

220

Шоп

преди 12 години

Само да припомня, че както винаги заяждането почна от някакъв кандидат-мужик, дето под номер 2 се изцепи: "Къде са сега *** дето писаха за невероятните американци:))"

219

Шоп

преди 12 години

214, не разбирам какво общо има сравнението между БВП на ЕС и Русия с отричането на Баташкото клане? Нима не е истина, че руснаците винаги са били против силна и единна българска държава? Ей, ти май пишеш от руски компютър, а? Каква марка е? ;))

218

Анонимен

преди 12 години

Ъ той портиера на некое предприятие на НПО "Лавочкин" е с коефициент на интелигентност със 100 точки по-висок от вашия. Така като преглеждам коментарите - нищо смислено. Некви се ожикват един друг - и те не знаят що.

217

БЪЛГАРИН

преди 12 години

КАТО ГОВОРИТЕ КАКВИ ПРИНОСИ ИМАЛИ РУСНАЦИТЕ И КАКВИ ИМАЛИ АМЕРИКАНЦИТЕ ТА СЕ ЗАМИСЛЯМ ЗА НЯКОЕ НАШЕ ПРОИЗВОДСТВО . МИСЛИХ И ОСВЕН ЧУШКОПЕКА ЗА ДРУГО НЕ СЕ СЕТИХ.

216

Лумпен Петкоф запалк

преди 12 години

Я съм главното заптие на бг олигархията които не му харесва геноцида(вдигането на цените и намаляването на заплатите) ще му пратим моя авер цецо крадецо -имотния брокер - ние сме си една партия управлявана от ГазпромМоите другари Гоце и Боко - падара на Тато - тоя комунистическе експеримент назначен и финансиран с краден капитал от държавния бюджетНие сме новите дерибей - пашибозуци-търтей и всеки трябва да се съобразява с БКП-БСП-ГЕРБ - защото си имаме частна милиция срещу редовите граждани

215

за 219

преди 12 години

за 10 години не е кой знае какво, дано не са само те.....само за цигари и пиячка човечеството ще изхарчи стотици пъти повече

214

Анонимен

преди 12 години

219Започва на Н и завършва на АСА. Утре, ще ти кажа верният отговор, ако не си познал коя е.

213

до 218

преди 12 години

Мисля от името, е ясно, че не е предназначено за теб.

212

Анонимен

преди 12 години

Аз пък мразя руснаците понеже киевският княз Владимир унищожи първата Българска държава преди 1000 години...айде бе ***, оборете ме , че това е били право дело :)

211

за 212

преди 12 години

ами посочи една космическа агенция която изпраща 8 апарата ей така без много да се зори , пиши астронавте ...

210

за 217

преди 12 години

Не очаквам да ти "пука".....няма как да разбереш, че не му е тук времето и мястото

209

до 216

преди 12 години

Трябва ли да ми пука?