97

до 95

преди 12 години

Храните в Лидл дори са опасни. Забелязвате ли, че откакто откриха супермаркетите като ЛИДЛ и Карфур хората масово се освиниха? ХРАНАТА, КОЯТО Е ТАМ Е РАЗРЕДЕНА С *** И ЗА ДА СЕ НАСИТИТЕ ТРЯБВА ДА ИЗЯДЕТЕ 3 КИСЕЛИ МЛЕКА, ВМЕСТО 1 КАЧЕСТВЕНО. Затова хората на запад, най-вече бедните, са над 100 килограма масово. Ядат от Лидл, Алди и Карфур и стават ***! Това е като да ядете от ХрансКомерс ***- същата работа. В Америка това е причината за дебелината - храната съдържа по-малко ХРАНА!

96

Анонимен

преди 12 години

В Билла и Пикадили месото било развалено, а в кварталната бакалия е по-прясно...Вие не сте наред! :-))))))

95

А БОКЛУЦИТЕ В ЛИДЛ ?

преди 12 години

А ЗА *** В ЛИДЛ ?КОГА ЩЕ НАПРАВИТЕ ФИЛМ И СТАТИЯ ЗА -------------------- *** В ЛИДЛ ?И ЗА КОСМИЧЕСКИТЕ ИМ ЦЕНИ ----------- НА *** В LIDL ???

94

Бъфало Бил

преди 12 години

Мозък, кости и т***ш***ци - всичко под месомелачката.

93

Анонимен

преди 12 години

В Била и Фантастико съм сигурен, че не продават развалени продукти. Развалени стоки с изтекъл срок продават в Кауфланд, ПроМаркет, Лидл, Тмаркет и разни такива вериги. Там трият стария срок и слагат нов печат.

92

Анонимен

преди 12 години

Каквото и да си говорите, този е правилният път на развитие... Трябва още по-голям контрол на хранителните вериги, а всякакви квартални бакалии тип "бивш гараж на Жигулата" трябва веднага да се затворят, защото не отговарят на никакви санитарни норми!!! *** пазарува продукти на едро от "Метро" и после ми ги продава двойно по-скъпо в гаража си, това в коя нормална държава го има?!?!

91

Билла

преди 12 години

Ако в Билла продаваха развалени продукти, както твърдите - защо ми се струва, че щяха да имат по-малко клиенти? А в новите малки Билли в центъра по обяд по-добре да не се мяркаш - навалицата е доста голяма.Развалени продукти, а? И тия мобилни оператори - колко са лоши и те! Ми хвърли си GSM -a и говори по ЕГН-то! Виж, в малките магазинчета - някои - наистина повечето неща са развалени. Просто нямат достатъчно хладилна площ.

90

Messi

преди 12 години

В "Дружба" *** чакат с каруци от Билла да изхвърлят храни с изтекъл срок в кофите!!!

89

Анонимен

преди 12 години

Малки магазинчета...Дребен бизнес?!?!? Не, мерси! Номер 84 го е казал много добре! Аз също от селски тарикати на по-високи цени не купувам! Брашно в Билла 0.75 лева! Същото брашно в кварталното магазинче е 1.40 лв.! Да не съм бунак да давам повече пари на кварталните търгаши :-))

88

До Пазар

преди 12 години

Билла и прясно месо, да, да!Билла и нормални зеленчуци, да да!

87

Анонимен

преди 12 години

Един съвет: НИКОГА не купувайте замразено месо! Замразявайте си го сами, ако се налага. Охладеното пиле се вижда на момента дали е развалено. А всичкото развалено месо отива в колбасите + солидно количество сол и стабилизатори.

86

Billa

преди 12 години

Dnes nai dobroro za men

85

Пазар

преди 12 години

Всеки пазарува където желае. Аз лично пазарувам в Билла именно защото месо и риба са винаги пресни, а и зеленчуците, при това не лъжат в грамажа. И персоналът е любезен, - вярно че ме познават защото все там ходя, но ... А репортажът на Ахчиева е поръчков - толкова пари се наляха в БНТ "за отразяване на изборите" че и тя иска да се вреди.

84

Обективен

преди 12 години

Не пазарувам от малки магазинчета в София по няколко причини:1. Всички те са направени в бивши гаражни клетки на жилищни кооперации без каквито и да е подобрения, не може хранителни стоки да се съхраняват в близост до ***, плъхове и всякакви други обитатели на наземните пространства на сграда, строена през 50-те години на миналия век!2. Липсва разделение на хранителните продукти, не може до белината да стоят вафли и брашно!3. Липсва разнообразие на продуктите и цените са по-високи! ...

83

консултант продавач

преди 12 години

Фантастико и ДАР си изхвърлят колбасите(които не се връщат на доставчик) в кофите за битови отпадъци, месо не се изхвърля, сетете се къде отива. Част от изтеклите млека отиват в млечните салати

82

Платен драскач

преди 12 години

Най- пресни и свежи били нещата в била, а?!?!

81

Анонимен

преди 12 години

Сега трябва да проверят екарисажите - какъв им е капацитета и документи за колко унищожени продукти са издали. Бъдете сигурни , че на книга са унищожени пъти повече отколкото могат да преработят

80

Анонимен

преди 12 години

79Парите спестени сега от храна, ще ги дадеш после за здраве.

79

ДО75

преди 12 години

ти в тая месарница откъде мислиш че вземат месото бе ланкоолу?хаххаха ей много прости хора тука..ако не бяха тия хипермаркети с намаленията си досега да сме изпукали от глад половината българи,и поради тях ей такива малки магазини с разни *** свалиха цените,,ако имаш малко акъл спокойно можеш да си пазаруваш в хипермаркетите,но помисли прочети и чак тогава го вземай...местната месарница...хахахха глупав народ,оня съветва вървете на село дядото даси заколил прасето ,тоя местна месарница

78

Анонимен

преди 12 години

В СБА преди година нейде, си купих замразено пиле. Чак в къщи осъзнах че срока му на годност е изтекъл от 2 месеца. Вънах го на касата, заедно с касовата бележка и продавачката ми обясни, че 2 месеца при замразените пилета не бил проблем. Аз и отговорих, че не ме интересува и искам друго пиле в гар. срок или парите. Като отидохме до щанда с пилета, ВСИЧКИТЕ бяха с изтекъл срок !