86

wiktor

преди 12 години

Преди 3 г. бях за последно на Слънчев бряг. След като видях какво е положението си казах, че повече няма да стъпя там.

85

Анонимен

преди 12 години

До 94Наздраве и на теб!:))))) Днес на какво си?

84

аьаьаь

преди 12 години

Да, ако може да съсредоточат всички дискотеки на едно място по ще е най-добре. Ако може всичката помия да се излива на южното черноморие, щото така или иначе вече е осрано. Само да не ми идват на Северното, щото тука си имаме градинки, голф игрища, полянки. е .. имаме и издънки, но работим по тях, да ги превърнем пак в красиви места. Общо взето *** винаги са привлечени от тоалетните ;) (ако ме разбирате)

83

Анонимен

преди 12 години

50% от българите смучат яко в т.ч жени и деца и не виждам какво се правите на ощипани.Това че сте битови алкохолици не ви прави нещо по -годни от тези където идват да се насмучат у нас без пари.

82

Joro

преди 12 години

Ako iskat otliv na chujdestranni turisti ot porqduka na 95% neka slojat takuv vecheren chas.Koito iska tiho i spokoino mqsto.....neka si hodi na Kiten,Ahtopol,Elenite ili kum drugi mesta.Sl.Brqg e mqsto za kupon..............i vinagi e bilo takova!

81

Анонимен

преди 12 години

хахаха вечерен час, болни мозъци

80

читател

преди 12 години

Обичам гръцките острови, последния ми беше Корфу, в малко селце, плаж 4-5км, всички видове водни спортове (напълно безопасни за плувците), десетки заведения по брега, но музиката е такава, че се чува амо в заведението, всички хотелчета са до 3 етажа, огромен брой вили и малки къщи под наем, но на разстояние 50-100м, чисто, приятно. Няма дя зябравя никога как на Тасос си поръчах в един бар чаша бяло вино, и сервитьорката на перфектен английски 10м. ми обяснява, кое вино от къде, какво и т.н....

79

79

преди 12 години

До 86Съжалявам, трудно различавам пола според това, кой как пише. Ами след като си се завряла да почиваш под звуците на чалга и не си сменила курорта , оплакваш се от условията там , но продължаваш да си там - не мога да определя каква си. Вероятно държавна служителка или софиянка, може би и двете.

78

Анонимен

преди 12 години

В Испания се оплакват от същото, имат проблем с алкохолни туристи. Ама през ум не им минава идеята за вечерен час. Търсят всички възможности за нови атракции, за да привличат и друг тип туристи. Това за вечерния час може да се роди само в някой болен български мозък.

77

Анонимен

преди 12 години

Алкохолният туризъм е някаква пазарна ниша и няма какво да се обиждате след като така сте си организирали туризма, че да е подходящ за сбирки на пияници. На плажа ги виждам германците как влизат с дюшеци в морето с 2 л Каменица. Ако не им вземете парите вие, които така сте си постлали, ще им ги вземе някоя друга държава. Мълчете и трайте и се радвайте че и такива ви посещават при тези условия. Иначе наистина ви чака фалит. Никой нормален няма да си остави парите в ЛУДНИЦА за почивка.

76

до 79

преди 12 години

Евала бе, анонимен, тогава тия дето се наоколо на морето какви са според твоята класификация! Имах пари тая годинка, но недостатъчно за чужбина, за догодина обаче ще се постарая специално и малкото парички да не отиват в джобовете на алчни *** и озверели чалгаджии по родното черноморие. Между другото съм пич, но съм жена, в нашта родина жените бачкаме яко и се борим с живота вместо мъжлетата! Давай още мнения, че са ми ценни!

75

Анонимен

преди 12 години

Аз искам вечерен час в цялата страна!

74

bez

преди 12 години

I togava koi shte idva pri vas. Zaradi starite i nekachestveni hrani?; zaradi personala, koito govori angliiski kato *** bulgarski?; Za tova da gledat izmucheni fizionomii - opitvashti se da oceleiat na 300 leva zaplada dokato DEBELITE praseta preiali i prepili gi machkat; ili moje bi zaradi mutrite , koito iskat da te natepat sh'ot drugo ne mogat. Horata idvat zaradi evtinia alkohol i noshtnia jivot - kato im go otnemete shte si badete sami i sobstvenici i gosti ;) Az otivam v Garcia

73

+/-

преди 12 години

хахаха :)Че кой ще иде в бетонен квартал на морето за да почива? Там се ходи да пият и да си правят оргии. Ако има вечерен час, просто ще фалират. Кухи ***! :)

72

Анонимен

преди 12 години

До 77Споко, пич, за преобладаващата част от българите Черно море е само географско понятие. Като нямаш кинти не ходиш на почивка, а като имаш - не ходиш в България.

71

Мими

преди 12 години

КАКВАТО ДЪРЖАВАТА -ТАКИВА И ТУРИСТИТЕ!

70

Анонимен

преди 12 години

Добро утро! На море съм, в Ахтопол. Цяла година чаках почивката и отпуската, за да си почина от двете работи, на които работя, от ученето, от обичайните задължения покрай ученик и всичко в семейството. Почивам със семейството си. Казвам ви, българи, НЕ ПОЧИВАЙТЕ В БЪЛГАРИЯ! нЕ ПОЧИВАЙТЕ В АХТОПОЛ. До пет часа тая сутрин от дискотеката на плажа изтезаваха почиващите с безумни децибели ЧАЛГА!!! В центъра на градчето сме, щом при нас се чуваше така, не искам да мисля, за хората около дискотеката!!!

69

Чоки

преди 12 години

Ако си плащат, нека се давят скотовете!!! Само де не мърдат от Слънчев Удар!

68

Анонимен

преди 12 години

Да пуснат нощем жандармерия с автомати да контролират вечерния час и който не го спазва да стрелят на месо.

67

123

преди 12 години

Спад с 12% означава че пияниците ще спрат да идват- какво по-хубаво :)