62

лопес

преди 12 години

Секса е най-добрия спорт.Лошата новина е че виртуалния секс не спорт:-)

61

Мацулка

преди 12 години

Аз пък с ръка на сърцето си признавам че много ме мързи да спортувам.За мен спорта е изтезание над тялото.Не мога да се съгласа че като бягам или се чекна/независимо какъв спорт/,ще се чувствам добре.Ми кое му е добрето,като сърцето почва да тупка силно,краката ме болят яко ,след някакъв спорт съм като разглобена.Абсурд е да спортувам,това са живи глупости.Най много мога да отида пеша до някоя кръчма да изпия по някоя бира със свински уши или дробчета и това е.Даже навръщане съм с такси.

60

do nomber 30 !!!!

преди 12 години

"Бягането не е за всички и не се препоръчва много като масов спорт - има доста противопоказания" ave pich shto si mislish che na stadiona moje samo da se biaga....tapouxo magare...???moje da se xodi "Аз лично плувам и това е прекрасен спорт " super pluvai si ti si sigurno niakoi mangizi a tova da pluvam v moreto v tova more s pluvashti choveshki fashkii from all bulgarian resorts ti ako iskash xodi da pluvash ama az neshta i gb kulturata shte xodia da se izpikam v moreto :)

59

Анонимен

преди 12 години

След 8-10 часа работа (каквато и да е) желанието да правиш каквото и да е умира веднагически. Пък и от заплата 300-500лв трудно се отделят 20-30 за абонаментни карти за фитнеси и др. Тези, които пискат, че има паркове да си ходят там. Нямам черен колан по карате, за да мога да се защитя от тълпите наркомани дебнещи в местният парк. Пък твърдението, че 2/3 от младите спортуват е грешно, освен ако взимането на анаболи и след това блъскането във фитнеса не се води здравословно.

58

Младоженка

преди 12 години

До скоро до преди да се ожена спортувах да си подържам фигурата,защото за мен беше важно да хвана някой паралия.Сега вече се ожених и спирам глада и спорта.Почвам да си огаджам на душичката и това е.Вече съм на мнение че щом съм се оженила е редно да си почивам и да се отдам на глезотий и релакс.

57

от фитнеса

преди 12 години

....нещо бъркате.....Ония с дебелите вратове и мускулите - мутрите де - те нали спортуват ?????

56

Анонимен

преди 12 години

елате в Бургас да видите не спортуват ли

55

50 до 51

преди 12 години

Работата е в склад на едро за пакетирани стоки, по много тонове на ден ни минават през ръцете с още един работник. Най ме скапват чувалите със захар.

54

Анонимен

преди 12 години

За 1600 анкетирани са похарчени 3.4 млн. лева. Моля ви дайте ми на мен да направя следващата анкета обещавам, че ще я направя за 3 млн. и ще ви спестя парите. П.С. Пак някой си е напълнил гушата.

53

Анонимен

преди 12 години

abe nqkoi da znae rabota za 700lv? az ne znam kak izglejdat tezi pari ehhhh smesna mi smurdqsra bulgario ste pikam na bg kartata ot 4ujbina

52

Анонимен

преди 12 години

Това е да си държавен чиновник. За 3 милиона и половина си правиш социологически изследвания. Вместо да ни купят по някоя студена бира.

51

Глас Народен

преди 12 години

Аре бе, от къде сили да спортувал, като работил тежка работа...колко па да ти е тежка работата?? Спортът е здраве, особено ако е за кеф. Ако работиш физическа работа нужда от спорт нямаш. Ако работиш работа с доста мисловен процес, то спортът е задължителен за изкарване на стреса и натоварването! Факт е, че повечето ви мързи и ви е кеф да киснете по кафетата с цигара в ръка, вместо да правите нещо смислено за собственото си здраве.

50

провинциал

преди 12 години

От къде сили да спортувам, като работя тежка работа. Незнам дали да се броя за спортуващ.

49

Анонимен

преди 12 години

"мързи го да гледа" е български лаф, неслучайно

48

Анонимен

преди 12 години

Егати статистиката точно на международния ден на бирата. Аре наздраве:)Буба 46 +

47

До БУБА

преди 12 години

Здрасти, знаеш ли кое е смешното? Идвал съм 2 пъти във В. Търново и как д*ба за тея 2 пъти намерих къде да бягам и да играя баскетбол, докато бях там ?

46

буба

преди 12 години

Добре бе...аз обичам да спортувам, ама къде да ида да тичам? Къде да ида да играя тенис на маса? Къде да ида да играя волейбол?Аз като бх в щатите, в радиус от 30 мин пеш от дома, имаше 3-4 волейболни игрища, 2 футболни, големи, и 1-2 писти за бягане - ама супер писти, меко и гладко. а не кат нашите бабунки в търново.АМАН БЕ ;)

45

спортист

преди 12 години

Я хващайте мотиките, дебели празноглави СЪНАРОДНИЦИ!!!!

44

едф

преди 12 години

Значи това е от тия проучвания дето незнам коий ги прави аз от мойте познати почти всичките спортуват,а пък за чужденците в сравнение с нас са *** кифлите,стига писали само лоши неща за България и Българите *** червени продажни

43

Уранос

преди 12 години

Те не са идвали с Бургас, затова така говорят.Имаме си само "яки батки"