192

Лина

преди 12 години

При многоброините автопроизшествия,единственното което ни трябва е и шестнадесет годишните да бъдат на пътя.На тази възраст е много трудно да се оцени стойността на човешкия живот,личността не е оформена и много от ценностите не са осъзнати.Но ако целта е по-бързо да изчезне нацията ни -може!

191

а де!

преди 12 години

Значи според теб след като ще кара на 16, деца ще има на 17 и ще е един ЗРЯЛ ЧОВЕК, мислещ трезво.... това, че има възрастен до него не означава, че той натиска *** или върти волана! Мисли реално, защото ми е писнало да треперя по пътищата от разни НЕКАДЪРНИ и без грам НАВИЦИ шофьори.И пиши на кирилица, че е срам да се наречеш българин!

190

егати тъпотията

преди 12 години

Оправиха всичко в държавата и до тук ли опряха. Поредната глупост измислена от некадърните и некомпетентните управляващи.Те луди ли са??? Ще дадат право на безмозъчните тинейджърчета да ни убиват по пътищата? То и без тях си е един ад. Късметлия е този който е пристигнал някъде благополучно. На църква трябва да ходим сега и свещи да палим ,че не са ни бутнали някъде по пътя. ПОРЕДНАТА ГЛУПОСТ И ТЪПОТИЯ В НАШАТА ХУБАВА ДЪРЖАВА ..............Просто неам нерви вече..............

189

Анонимен

преди 12 години

Сегашните 16 годишни са за изправителни училища, не за шофьори!

188

Анонимен

преди 12 години

Chakai be [ 180 ] zashto da sa samoubiici - ima mnogo koito za vzeli knijka i ne mogat da karat ili gi e strah, sushto kakto ima mnogo koito imat pone nqkakuv opit i sa karali dori da ne e na magistrala no znaqt neshtata i nqmat godini ... to samoubiici vinagi shte ima - tva che si na 18 nishto ne dokazva ( 2 godini po-golqm) no fakta che dokato shofirash prez tezi 2 godini shte ima vuzrasten s teb e nachina da si suzdadesh edni dobri navici , shtoto spored men kursa ne gi dava :)

187

Анонимен

преди 12 години

до 184че ги кремираме

186

Анонимен

преди 12 години

Не прочетох кой ще носи отговорност при ПТП или СМЪРТ, 16 годишния или родителя?????

185

Със стаж над 10 г.

преди 12 години

Е такъв *** ако ми се прави на шофьор, засичайки ме или свиркайки ми... недай си боже неправилно изпреварване или ме застраши по някакъв друг начин.... направо го настигам и го бия барабар с придружителя му.

184

Алчност и безхаберие

преди 12 години

Ами хайде да почнат от детската градина с придружител и в колата

183

boy

преди 12 години

Що за *** идея? На 16 се мислят за велики, а като им дадат и да карат - е т'ва вече е върха на тъпотията! Ще се правят на майсторчета по пътищата, докато някой не слезе и не им удари по един тупаник..

182

хм

преди 12 години

Мамините златни милионерски *** нямат търпение да яхнат поршета и беемвета. Ако ще трепат да трепат само себе си ,не невинни хора.

181

21г.

преди 12 години

ква ти Америка бе ... в америка и дават контролна хлапетата и след 18 като идат в колежа им пращат парите и до там иритват ги от дома плащат им семестрите плащат им общежитията и некви пари за джобни дето са ги сабирали цял живот и това е. а колкото до Ванката тоя работещ тип на 18 тъкмо завършил 11-12 клас работи на бюро с компютур и свободно ползване на интернет...wtf ... някой да го ощипе да се събуди. ако приемаха така лесно на такава работа без висше никои нямаше да учи и да дава излишни $

180

Анонимен

преди 12 години

Дека че ги копаме измрелите по пътя? То и сега вече гробищата отесняха...

179

Анонимен

преди 12 години

на пътя просто някой нервак ще му избие зъбките и ще го рита след това

178

Стар на 36

преди 12 години

Ванка, с писанията си даваш неопровержимо доказателство, че макар и на 18 (както сам заявяваш), поведението и начина на мислене са ти детински, т.е. ЗА ДА ИЗПИТАШ УДОВОЛСТВИЕ, дразниш, провокираш, излишно предизвикваш... Слава Богу, тук го правиш с постове, но зад волана, по пътищата ще предизвикаш екстремни ситуации - ужасно. И в този момент - дано около теб да няма други, или да са "стари", за да съумеят да опазят себе си и семействата си! Пък на теб - каквото ти е писано от оня горе!

177

Калин

преди 12 години

ванка късай рогатия ***, къде само правят шкембета .. от бири по цял ден!!

176

сокалниче

преди 12 години

Само така строй магистралите за да се движат по тях малолетните самоубийци

175

Анонимен

преди 12 години

ванка айде млъквай бе ***

174

Ванката

преди 12 години

Работата е такава,че аз пиша в свободното си време,а Вие ми се връзвате,докато сте на работа.Добро занимание имате.Ама за к'во Ви е на Вас най-великите да работите.Нали така или иначе сте на твърда заплата ха-ха

173

Стар на 36

преди 12 години

Ванка, да нямаш курсова работа на тая тема, бе мушмурок! Социология, психология, а?Щом мен наричаш стар - зле си ;), т.е. още не си порастнал - къде си тръгнал кола да караш, тегли си камиончето на връвчица и толкоз!