53

rwalker

преди 12 години

Браво на Хелън, но според мен първото и място е незаслужено. Тия британци и техните класации изобщо не са в час. Дамата има хубаво тяло, но тя през живота си и едно дете не е родила! А и това оказва много голяма роля. За тези, които веднага ще тръгнат да ме оплюват ще дам и доказателство за измисленото й първо място

52

бай хой

преди 12 години

ех, колко жалко, че тази Хелън никога няма да попадне на световно неизвестния ви сайт, та да ви осъди, та да и плащате, докато сте живи. тогва ще се научите, селяни потни, че "баба" и "дядо" са само родителите на родителите ви. такова бабосване и дедосване на непознати възрастни хора има само на балканите - признак на балканската простотия....

51

Анонимен

преди 12 години

бабо бабо, много са ти увиснали цицищата бабо

50

Анонимен

преди 12 години

Извинявам се, че повтарям коментарите, но заглавието наистина е МАЛОУМНО. Отделно от просташкия подбор на думи, самото им подреждане не е както трябва.

49

суетник

преди 12 години

И тая червеи щея ядат. Така, че всичко е суета...

48

гф

преди 12 години

И КАТ САБЛЕЧЕ БУХЧАТА ДЕТО САЙ УВИЛА С НЕЯ КАТ ВИСНАТ ЕДНИ КОЖИ И МЕСА.НИКОЙ НЕ СЕ РАЖДА С ДРЕХИ ЗАПОМНЕТЕ ГО ТОВА...

47

Анонимен

преди 12 години

Много *** мъже пишат тук, много простотия се лее.Я пуснете по една снимка, да ви видим вас какви красавци сте.по писането е ясно какви е.ачи сте, няма нужда от коментар.Кой знае какви дебели кифли сте и какви себеподобни пачи чукате.

46

ценител

преди 12 години

Баба Лила е 72 годишна и я тръшка тая "девойка" от воле....

45

MURDOC

преди 12 години

Заглавието на статията само по себе си показва културата на написалите я . Защо трябва наистина с такава грубост "Баба удари в земята топ красавици" ,дайте там едно "Дама " по добре звучи .

44

Анонимен

преди 12 години

42 малко се пооля, най-добрите актриси на всички времена? АНХХАХАХАХААХАХХААНХХАХАХАХААХАХХААНХХАХАХАХААХАХХААНХХАХАХАХААХАХХААНХХАХАХАХААХАХХААНХХАХАХАХААХАХХААНХХАХАХАХААХАХХААНХХАХАХАХААХАХХААНХХАХАХАХААХАХХААНХХАХАХАХААХАХХААНХХАХАХАХААХАХХААНХХАХАХАХААХАХХААНХХАХАХАХААХАХХААНХХАХАХАХААХАХХААНХХАХАХАХААХАХХААНХХАХАХАХААХАХХААНХХАХАХАХААХАХХААНХХАХАХАХААХАХХААНХХАХАХАХААХАХХААНХХАХАХАХААХАХХА

43

Анонимен

преди 12 години

актрица? За сефте ме огрява тваз име

42

8-ия ден

преди 12 години

Не само е начело в класация на звездите с най-добре поддържани тела, а и в класациите на най-добрите актриси за всички времена.Това е Хелън Мирън.

41

Айтоския селтак

преди 12 години

Член оправя, член разваля. Кой ли знае на колко черни кабели е пяла...

40

65 годишна българка

преди 12 години

Браво на Хелън - с една година е по-голяма от мен , а изглежда като мен !Секретът : - плуване, плуване, плуване + секс !!!Гаранция !!!

39

gost

преди 12 години

26,дърта *** може би си ти.А тя е баба само на собствените си внуци(ако има такива)

38

Анонимен

преди 12 години

Евала на жената. При нас 66 годишните наистина се сдобиват с вид на баби затормозени от всичко и от всички.

37

ццццццццц

преди 12 години

Хей 36, не се ли сещаш, че едни от най - търсените пластики са подмяна на влагалището. Може пък да се учудиш...

36

STOKOVED

преди 12 години

OT 6 MILIARDA 4OVEKA NA ZEMQTA POLOVINATA OT KOITO SA JENI NALI SE SE6TATE 4E TAQ BABKA TO4NO OT MEN NQMA DA Q OGREE UJAS KATO SE SETQ KAKVA E RAZ4ORLENA OTDOLU KATO VOINI6KI TERLIK

35

zz

преди 12 години

Искам тел. номер на пластичният й хирург. Супер реставрация, харесва ми!

34

рамон

преди 12 години

я кво бабенце ярено, дали ще ми разреши да и правя лайниян синджир ? ( за непросветените лайниян синджир - от *** към устата и капе по пътя)