Общ преглед

 

Носителката на "Оскар" Хелън Мирън е начело в класация на звездите с най-добре поддържани тела, пише в. "Дейли експрес".

66-годишната актриса се пребори с много по-млади конкурентки като Ел Макферсън, Черил Коул, Кели Брук, Дженифър Лопес и Пипа Мидълтън за челното място. За Мирън са гласували 17 процента от 2000 почитатели на фитнеса, участвали в допитването, направено по поръчка на веригата гимнастически салони "LA Fitness".

Второ място в класацията с 10 процента от гласовете заема 48-годишната Ел Макферсън с прякор Тялото. Трета е Кели Брук, следвана от Дженифър Лопес и Черил Коул.

Въпреки възхищението, което предизвика със стройната си фигура на сватбата на принц Уилям и сестра си Кейт, 27-годишната Пипа Мидълтън е класирана едва на осма позиция. 29-годишната херцогиня на Кембридж не е намерила място сред известните дами с най-добре поддържани тела.

"Първенството на Хелън Мирън показва, че когато става въпрос за поддържането на фигурата, възрастта не е нищо друго освен  цифра", казва Тони Орм.

На първо място сред мъжете с най-добре поддържани тела е  36-годишният футболист Дейвид Бекъм. Сред останалите  представители на силния пол, заслужили адмирациите на  участниците в допитването, са Даниъл Крейг, Брад Пит и Дейвид Хаселхоф.

(БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase