55

do 47

преди 12 години

Щом Доган стана хидроинженер, колко му е на Костов да стане пътен инженер.Нещастници и гадове са и двамата.

54

Анонимен

преди 12 години

Kostow, komunisti4eskoto otro4e w sinio i toj progowori. Nablijawat izbori i wsi4ki pluqt.

53

naroden

преди 12 години

Костов и той честната станка в ушите.Преди години нали лъснаха парите във фондацията на жена му.уж там всеки може да работи ама без заплата доброволно ама ядат мафиотските пари.Щом му е наредила Еленка ще бзема проби от магистралата

52

син

преди 12 години

Мартине,стига му приглася на драгалевския,време е да възмъжееш и да станеш по-самостоятелен.Политическо поле за изява има .

51

Син Патладжан

преди 12 години

Предлагам подарък 3 СИНИ ПАТЛАДЖАНА, екологично чисти от собствена градина на АВТОРА и РЕДАКТОРА за съдържателното заглавие.Евалла, Машалла и Дълбоко Темане на Вашата Творческо-Журн. Муза.

50

Анонимен

преди 12 години

кой продаде нефтохим за 100 милиона при оценка 3 милиарда,кремиковци за 1 $, балкан за 150 хил, щетите от тези сделки без да броим стотиците партийни рмд-та, които получиха държавни предприятия срещу обещания, са достатъчни за всички магистрали построени от швейцарски работници

49

Анонимен

преди 12 години

Нека от сега да обещаят,че ако не са прави те ще заплатят анализите.*** и комунистическите циркове!Никоя експертиза няма да признаят,ако не потвърждава думите им.Все ще е манипулирана.

48

до 47

преди 12 години

Викаш те и в Америка бият негърчетата...

47

Пътен инженер

преди 12 години

Синята коалиция настоява да се извърши изследване на пробите от автомагистрала "Тракия" от независима пътна лаборатория. Това се посочва в декларация, прочетена от името на парламентарната група от депутата Иван Иванов. Като искате такъв анализ, на вас, депутатите , ви се дават безотчетни пари за съветници, разследвания, анкети, проучвания и т.н. Вие сте 15 депутати, дайте тези пари за 1 месец за провеждане на анализ от независима лаборатория на качеството на вложените материали. Вие ще си подбирате лабораторията, вие ще им давате материалите и накрая пак вие ще оповестите резултатите от анализа. Хем ще се знае , че депутати от ДСБ и СДС са проявили патриотизъм, като един месец не са сложели безотчетните апри в джоба, а са ги дали на ползу народу. Иначе и баба знае: Искаме анализ от независима лаборатория! Ами дайте на ваши хора да го направят и така няма да говорите, че резултатите са манипулирани. Съгласни ли сте?PS: Не знаех, че Иван Иванов е пътен инженер. Аз ли съм в грешка или г-н Иванов страда от раздвояване на личността?

46

АЛОО,...... 41

преди 12 години

..ПРОЧЕТЕ ЛИ......38....А?

45

Анонимен

преди 12 години

А най-лошото е че ако е така (което е доста възможно) цената за поредното безумие и далавера ще я плати народа.Най много Господин министъра и сие да зареват че турците ги били прецакали ха-ха-...

44

AHMET

преди 12 години

SINITE VE4E 6TE IGRAYAT PO SVIRKATA NA DOGAN...I TOVA 6TE BADE TEHNIYA KRAI..SAJALYAVAM ZA MARTIN4O...NO 6TE SE NAU4I...

43

Анонимен

преди 12 години

Избори ли идат, или какво?

42

АЛООО,СвИНИТЕ

преди 12 години

...НЯМА НУЖДА ДА ВДИГАТЕ РЕЙТИНГА НА БОЙКО ,....ДОСТАТЪЧЕН Е ,....А ЗА ВАС И ТРОХИЧКИ НЯМА ВЕЧЕ ....!

41

39

преди 12 години

39, По времето на Костов нямаше пари за магистрали, но въпреки това се правеха ремонти. Виденов и Ко бяха откраднали всичко в държавата !!!!!

40

Червена статия

преди 12 години

Магистралите трябва да бъдат построени - факт ! Но е глупаво и жалко това да е преоритет на правителството и да слушаме глупостите на Бойко всеки 10 минути. В страна, от която всеки ден БЯГАТ хиляди млади хора, онкоболните са без лекарства, училищата се рушат, болниците са под всякаква критика, престъпността и корупцията са ежедневие е наглост да се хвалиш, че си построил 10 км. магистрала. Това им е работата и трябва да е нещо нормално. Хвалбите на Бойко ми звучат като: "Честита баня!"

39

Анонимен

преди 12 години

"Сините твърдят, че са направили внимателен анализ на предоставената им техническа експертиза и според тях тя разкрива съществени недостатъци, които биха могли да създадат сериозни рискове за живота и здравето на хората, ползващи магистралата."-От "грижа", за хората те не строиха магистрали. Браво Ваньо, браво Костов.

38

до 18

преди 12 години

...защо СДС и ДСБ са зад борда на ..."кораба"?Кои държат ОЩЕ,парите на СДС,......ТЕ СА : И.Й.КОСТОВ ,НАДЕЖДА НЕЙНСКИ,ПЕТЪР СТОЯНОВ ,ХРИСТО БИСЕРОВ И АЛ. БОЖКОВ /ДЪЩЕРЯ МУ СЕГА/!ФИРМАТА НА СДС -2 ----ЮРИДИЧЕСКО СДРУЖЕНИЕ---КОЕТО Е ОТКЛОНЯВАЛО СРЕДСТВАТА---В МОМЕНТА ОЩЕ СЪЩЕСТВУВА И РАЗВИВА АКТИВНА ДЕЙНОСТ!ТАЙНОТО СДРУЖЕНИЕ ----НА ГОЛЕМИТЕ -----ДАМОКРАТИ.........РЕЗИЛА НА .....СДС!

37

Анонимен

преди 12 години

"Сините твърдят, че са направили внимателен анализ"*** са *** нечий, това се има предвид. Най-вероятно на Доган..

36

ехооо

преди 12 години

Всичко построено от Костов и Станишев е вечно и нерушимо, просто защото НЕ СЪЩЕСТВУВА!!!