149

българин

преди 12 години

157, ти много добре илюстрираш порочния кръг, в който сме. По кой начин, напримар, сега "управляващите" - ГЕРБ и Атака, ще се борят с агентите и *** на ДС, ВКР и пр. като те самите поне 90% произхождат оттам, а "лидерите" им - 100%.Но, ако не искаме да умираме прави, трябва да намерим други, по-читави, да не са пионки на ЦК, ДС, РУМНО, ВКР, МВР и пр. - те да ни управляват (а не - командват) - трябва съчетание от акъл и кураж. И да не са така грабливи.

148

lyctraziq li

преди 12 години

TOZI KOITO GOVORI ZA LYCTRAZIQ TRQBVA DA BADE LICTRIRAN.DA CE BORI ZA PATYVANE DO USA BEZ VIZI,tova e ynijenie za BG.CAMO BG,POL6A I RYMANIQ C VIZI DO USA,a ca 4lenki na EC.KAKVA DICKRIMINAZIQ.ZA6TO TOVA E TAKA,zaradi takiva LYCTRAZII LI?

147

Анонимен

преди 12 години

КИРИЛОВ , КАК ТИ Е ПАРТИЗАНСКОТО ИМЕ ?

146

KItov

преди 12 години

До 154 и 155154, Прав си! Това е спасението, но май закъсняхме и те се окопаха здраво.155 И ти си прав, но кандидатът на ГЕРБ за кмет на Русе Пламен Стоилов е бивш офицер от Военното контраразузнаване и от ДС. Така, че пак двойни стандарти, които са характерни за сегашните управлчващи.

145

Българин

преди 12 години

Това комунистическо *** ,което обходи почти всички партии у нас не е достойно да дава оценки на сериозни политици от ранга на Първанов.Всички "отрочета" на бившите ченгета и политически величия станаха "от ходжата по- големи мюсюлмани" и този не е изключение. Докога ще го търпи Б.Б. ?

144

българин

преди 12 години

хмульо 149, бъдеще няма да имаме, ако продължават да ни "управляват" комунисти (независимо дали "партийци" или "идеалисти"), особено тия от ДСр които никога в живота си нищо не са създавали, а само са рушили като и днес ни се представят за мтого умни и работливи. Та, проблемът не е в "плюенето", а в това, че има само "плюене". Трябва комунист, ДО ДЕВЕТО КОЛЯНО, да не припарва във властта.

143

Анонимен

преди 12 години

ЛУСТРАЦИЯ НАВСЯКЪДЕ В ДЪРЖАВАТА!!! ТОВА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ НАЧИН БЪЛГАРИЯ ДА ВЪРВИ НАПРЕД И ДА ИМАМЕ БЪДЕЩЕ!

142

кан Крум

преди 12 години

Ейййй,червените мишоци пак са изпълзяли!!!Не им стигат 66 години кражби!Иска им се още!Уууууууууууууу!!!

141

Кирилов

преди 12 години

За разлика от тебе г-н Младенов,Георги Първанов няма агентурно минало.Единствените престъпници сте вие герберите,защото сте изметта от всички политически партии,бивши полицаи и офицери в съюз с мутрите от СИК.

140

до яз

преди 12 години

Нещо бъркаш , нашите служби на дс от тошово време бяха чисти престъпници , бандити облечени в държавна власт изпълняващи партийни поръчки за елиминиране на хора и контролиране на нарко-оръжейни канали.Такива хора са позор за Бг и мястото им е в затвора.ДС беше и продължава да е символ на престъпна кримиогенна структура.

139

до 147

преди 12 години

Нима мислиш,че едно старо ченге над 50г. вече може да се развива? Да научи чужд език? Да научи обноски? Да забрави старите си приятели, подлости, прегрешения? Да не е зависим от онова от което се срамува?... Или че едно младо момче , на 30г., нахъсано , интелигентно, знаещо 3-4 чужди езика....не може да се научи? Ако си поне малко честен пред себе си ...отговора го знаеш!

138

хмульо

преди 12 години

Докато продължаваме безразборно да плюем миналото си, няма да имаме бъдеще.

137

Дани

преди 12 години

до Летописецмного бързо забрави коя партия бе против влизането ни в НАТО! Но това е характерно за Позитано 20. Но хората помнят, и това, че сега Гоце се гърчи в стремежа си да запази кадрите на ДС, си е проблем на партията им. Отиват към забрава ***.

136

до 144

преди 12 години

Къде ги виде тия нови кадри?И посланик на 26, мислиш ли че ще има акъл какво да прави?Като Калинка в парламента? - е ти млади, да са ти честити

135

Анонимен

преди 12 години

Трябва ЛУСТРАЦИЯ. Какви глупости ги дрънка Гоце! Вижда им се края на *** и ДС.

134

яз

преди 12 години

Младенов! ходи се скрий некъде - кой ще пратиш дипломат, Стоичков ли?Да им спретне две изречения на английски . . . В цял свят дипломатите са от службите, ние ще преоткриваме студената водаБраво Младенов, браво!

133

добре,де...

преди 12 години

Добре,де...Няма ли един обективен да напише, че действително не може със стари " кадри" нов бърдак? И че тези стари, престари кучета буквално пречат на младите дипломати да се развиват, на БГ - да не се излага, на икономиката - за нови контакти.Защото при търговските представители е същото...ченге до ченге, необразовани, прости, с бай Ганьовски манталитет, способни единствено на доноси и шуробаджинащина. Бъдете поне малко обективни....

132

Анонимен

преди 12 години

Летописец, я отивай да копаеш лозето!

131

Анонимен

преди 12 години

Младите сме виновни за съдбата си - докато бяхме на концерт на Азис, бабите ни избраха Първанов за президент!

130

ддд

преди 12 години

ВЕТОТО Е ЗАРАДИ *** ВИ РЕШЕНИЯ !!!ТИЯ ГЕЙБЕРИ СА ПЪЛНИ *** !!!