73

НФБ

преди 12 години

ромите намалели с 14% и ето ти фандъкова ще ги спонсоризира с нашите данъци безплатни общински жилища построени с парите на данакоплатеца безплатни ток и вода сега бусчета за училище безплатни закуски и за поощрение пари за всеки ученик!това валидно ли е и за ;ладите български семейства или има дискриминация за българте

72

Валя

преди 12 години

Мен и моите баба и дядо никой не ни преброи, така че сметката е с минус трима българи.

71

Анонимен

преди 12 години

аз съм 70Пропуснах да кажа, че съм българин, но съм работил в разградска фирма, където 90% бяха турци и ***.

70

до турчин 61

преди 12 години

И моите впечатления са същите като твоите. Турците нямат много деца. Дори в районите с преобладаващо турско население /Разград, Търговище/ и турските ***, наверно влияейки се от турската среда, също вече имат по 1 - 2.

69

Турчин

преди 12 години

Какви ги пишете бе серсеми, щяло да стане циганистан вариант 1, вариант 2 и прочие глупости.Турция колко милиона кюрди има и колко голяма по-площ страна и пак не им дава терен от около 20-30 хил.кв.км. до границата със иран-сирия а вие вече оставихте страната на *** че и умувате как ще се развие територията след това!ВМЕСТО ДА КАЖЕТЕ НИКАКВА АВАНТА БОЙ ПО ТИКВИТЕ ИМ А ВИЕ...ЖАЛКА РАБОТА!ПОРАДИ ТАКОВА МИСЛЕНЕ СМЕ НА ТОВА ДЕРЕДЖЕ

68

до Жо

преди 12 години

Какъв блок? Цяло ромсо село, има и такива. Може да са ***, но там работят, а сега всички млади са в чужбина. През 1992-ра до един се писаха българи.

67

Анонимен

преди 12 години

Обзалагам се, че *** в момента са между 40 и 50% от всички, живеещи в България.

66

Жо

преди 12 години

БЯХ ПРЕБРОИТЕЛ през 1992 г. на един 8 етажен блок с 5 входа. Общо- над 100 апартамента. В 10 от апартаментите живееха *** семейства /тогава още не се наричаха роми/. На въпроса ми за етническа принадлежност, 9 семейства пожелаха да ги запиша като българи, а само едно - като ***. Това е истината от преброяването от 1992 г.

65

Софиянец

преди 12 години

Що се чудите, бе? И аз не съм посочил. Мое право е да не посочвам етническа принадлежност. Право е и да не отговарям на въпроси за моето вероизповедание. Никой не може нито да ми ги налага, нито да ме принуждава към отговор.

64

българо-маке-тур4ин-

преди 12 години

Абе много са се станали българите с матов тен и са намаляли ромите.Трябва да се пооштри раждаемоста при ромите да не липсат.

63

ТПК УСПЕХ

преди 12 години

Ми успех на бюрократите .... хи хо ха ха хе

62

Анонимен

преди 12 години

До 61Върви по селата, пък после ще говорим. Колкото по-примитивни - с толкова повече деца са.

61

Турчин

преди 12 години

Турците не са повече от 350 хиляди гарантирам ви го, средно по 1.5 деца се правят от едно семейство!Почти няма семейства с 3-ри деца да не говорим за повече в стил ***

60

Трайкофф

преди 12 години

Онези, които не са се определили етносно или религиозно вероятно се срамуват и от двете си идентичности!

59

кака

преди 12 години

Г-н Доцент, ами много е просто- те не са изчезнали, атези 10-14% са т.нар."група на интегриралите се роми",роми,които по много деликатен начи са се разграничили от изостаналия си етнос.Елементарно.Аз ли да Ви уча!

58

Иван-акъла

преди 12 години

1 200 000-1 400 000римлянина700 000-900 000туркишаи от общия брой извадете поне 500 000 българи дето са броени,но тука идват само да подновяват документи за самоличност.Вадете калкулаторите и смятайте.А аз кото не признавам религиите и не ме вълнуват самурай ли да се пиша.

57

Анонимен

преди 12 години

Ако един *** се е записал българин, ескимос или американец, то той си остава пак ***. Ако аз се запиша, че съм *** това трябва ли да означава, че съм почернял? Бе изобщо имате ли идея за какво говорите или просто си бръщолевите от жега?

56

Анонимен

преди 12 години

Китайците го измислиха преди много години. За едно дете - детски, за две - не само чце не дават, но и спират тия за първото. Системата проработи. За България това трябва да важи за след трето дете. Все пак не сме многобройни като китайците. Европа като каже, че не е демократично - да си ги вземе. Ако искат да ни наказват - чудо голямо. То от туй наказание, да съжителстваш с ***, по-голямо има ли?

55

Анонимен

преди 12 години

Ако един *** се е записал българин, то това е стъпка към интегриране и постепенно претопяване. Това е все пак по-добър вариант от капсулирането й. От тук са минали много племена и всички са претопени, само това племе ни се кара, ни се води.

54

Анонимен

преди 12 години

Май Банго Василий стана национален празник. :)