61

но комент

преди 12 години

Върнахме се в 91ва...е няма спокойствие и няма живот.

60

но комент

преди 12 години

Законите са за хората .да правят живота им по лесен а не по труден.заради някакъв закон да се затрием.може би сте млади, и не сте чакали 10 часа на опашка за бензин , и то с купони.не сте го преживели, и не ви се струва възможно може би.Е аз съм го патил, и не искам да се връща-пък било то за какъвто и да е закон.да не говорим каква спекула и контрабанда развихря такова положение, и какви гуши пълнят някои хора.Ама карайте, викайте ура пък ще видим.

59

ПЕТЪР ДО BIG AL

преди 12 години

НЕКА ИЗЧАКАМЕ С ОЦЕНКИТЕ.МНОГО СИ АГРЕСИВЕН И ИНФОРМИРАН........ДА НЕ СИ ОТ ДРАСКАЧИТЕ НА ДРУГАРЯ СТАНИШЕВ И ДОГАН.....

58

Ирка

преди 12 години

Много ви се радвам на всичките разбирачи тук. 9 от 10 знаят кой, как и кога ще "оправи държавата" (не по начина, по който ни ОПРАВИ Тройната Коалиция). Знаят кое е популизъм, знаят мръсните ризи на всеки от ГЕРБ. Едно и също всеки ден: ако не се прави нищо-ревете, ако започне да се прави нещо-популизъм. Проблема на нацията е в главите ни. Говорете по-малко, гласувайте повече.

57

Стършел

преди 12 години

......вярно е, че Златев не е случаен човек, но всеки рано или късно си намира някой, който да го сложи на мястото му......е, надявам се да успеят и да имат куража да го направят до края.....но чак пък "харакири" и Правителството да падне....това може да е мечта на БСП и компания!.....недей да се плашиш толкова от руските и БСП клакьорчета!

56

Хитлер

преди 12 години

Най-добре ни е когато сме в ***,с население на което е вродена злобата и омразата никога не може да има просперитет,липсата на средството за контрол на разумът води държавата към състояние на "будна кома",болеста която най-успешно беше пренесена от болшевишка Русия чрез *** които имаха само една способност да ходят не на четири а на два крака,ето сега господа червени *** защо храчите кога ще започнете да използвате трептенията на езикът и пристите си след действието на мозъкът.

55

невярващ

преди 12 години

пичове, пак ни разиграват театър. постановката е "Честният и непреклонен Бойко", а идеята е простият народ да ахне, да каже "какъв принципен мъж - законът над всичко". да, ама не толкова простите не се връзват. ако Боко е искал да натисне Лукойл, да го беше направил, когато цените полудяха. всичко е ПОСТАНОВКА - ГЕРБ трупа рейтинг, а моментът е подбран така, че Лукойл да понесе минимални загуби. ВСЯКО ЛЯТО РАФИНЕРИЯТА РАБОТИ НА НАМАЛЕН КАПАЦИТЕТ ЗАРАДИ ПЛАНОВ РЕМОНТ.... затова точно сега!

54

BIG AL ::)))))

преди 12 години

И появи се един Николов, от светлата партия и ни обяви ГОЛЯМАТА мисъл - Законът е за всички ..::)))) Каква дълбочина , какъв ум , какво просветление ..в една герберска глава ..Просто-учудващо ..:))))))

53

BIG AL ::)))))

преди 12 години

И защо налагате цензура-не ви ли напушва смях , като слушате този *** ?? ::))))KОГО призовава за подкрепа ?? Светия синод, Университета или хора на на радиото ?? В чии ръце е властта? В "съюза на филателистите" ли ?? Не е само слънчасване , когато слушаш някой от герб ..Неграмотност , негодност ,нефелност е ..::)))))

52

Ни Лукял ни Лукойл

преди 12 години

Без да се продаде Плама на някого макар и за един лев, няма да се преборим с руската мечка....

51

ПЕТЪР

преди 12 години

НАИСТИНА,МНОГО МИ СЕ ИСКА ВСИЧКО ТОВА ДА НЕ Е САМО ТЕАТЪР С НЯКАКВИ СКРИТИ ЦЕЛИ.ВРЕМЕТО ЩЕ ПОКАЖЕ.

50

BIG AL ::)))))

преди 12 години

Комедианти , който със сетни усилия се мъчат да представят пиесата ; Боко срещу ЛУК...ха,ха,хааааааааа.....Представление ще се играе най-много ДО месец октомври -тогава са изборите..Билетите са безплатни и напечатани от д.дамяновата -ПиАр-на Боко и на златев-преди това ..::)))))))) A този-по горе- препредава заучени реплики- САМО това му е позволено-в стадото ГЕРБ..:)))

49

Умерен

преди 12 години

Това по хамстерско не можеше да се случи...само за това ГЕРБ имат моят глас

48

ЛУК

преди 12 години

Браво.Вече вярвам, че имаме държава.ГЕРБ, вие искате подкрепа от хора забъркани с енергийната мафия.Желая ви успех.

47

Логика§ студена бира

преди 12 години

1. Преди рИваха, че има монопол2.Държавата се сети да притисне монополиста3.Риването продължава4.Едни и същи хора рИват и преди и сегаИзводите за вас....

46

t666

преди 12 години

НАТФИЗ обявява Кандидатстудентската кампания 2011 за е открита. Практически изпит по актьорско майсторство 26.07.2011.Тема на етюда Държавата притиска ЛукойлКритерии за оценка убедителност, влизане в ролята и душевността на героя, въздействие върху публиката. Списък на приетите от 27.7.2011: Ваньо Танов Бойко Борисов Симеон Дянков Неизвестен асистент от А Митници, набрал на компютър текста на заповедта. Записвания: от 27.07.2011г.

45

rumen221

преди 12 години

Приятели,Брей, че лоша власт дойде... Та кой нормален Мафиот и дори дребен Мошенник не би искал да се махнат полицайчетата Вижте ги какво правят:- Натискат съда да съди разбойниците, А НЕ ДА ДЕЛИ С ТЯХ ПЛЯЧКАТА, те пък се поуплашиха и не взимат както преди две-три години, а какви съдий и прокурори имаше и колко яко вземаха. - Дори без капка срам и свян посегнаха на Символите на Българската Демутрокрация... - Борчетата..., а те вече са кой бизнесмен кой депутат, кой кмет!!!- Сега посегнаха на ЗЛАТНАТА КРАВА, НА СВЕТАЯ СВЕТИХ НА МАФИЯТА ЛУКОЙЛ- Не власт, а терористи...!Изгониха "символите" на преходаот "работните" им места - магистралите и отвличанията..., разбиват им "честната" търговия с наркотици и контрабандни цигари..., развалят заменките, разбиват схемите по ДДС, дори на бинзиностанциите им (без касови апарати) посегнаха... - Сега с новия закон за Гражданската конфискация, посягат на бентлитата им..., искат да запорират къщите на лъскавите им мадами..., че посягат и към прогимназийте и хотелите на "бедните" им дечица... Явно на тези "кръвопиици" не им стига, че изгониха "личните" им полицаи и митничарчета, сега налитат дори на ЛИЧНИТЕ ИМ ДАНЪЧНИ ИНСПЕКТОРИ..... - Къде е тук човечността..., правата на човека... Какво доживяхме, боже-е-е, какво доживяхме... Да опозоряват така символите на прехода...!!! А момчетата аха, аха, да преминат в "бялата икономика"... и какви данъци само щяха да си плащат... По 20% от "магистралните" заработки..., по 30% от отвлечен душманин..., па като от новата власт не искат, както от триглавата ламя да прибират тези пари..., можеха да ги внасят в хазната...Добре, че още не са посегнали на хилядите фалшиви казина... и Лихварски къщи, кой знае защо наречени чужди банки Все пак трябва да уважаваме чуждестранните и нашите "честни частници"..., а и не може да оставим нашите съвсем без доходи... Дечица хранят...!!!

44

Анонимен

преди 12 години

като са еднакви за мсички законите, какво прави ЦЦ на поста си.............или само вие си мислите, че апартаментите са му от заем от тъщата

43

тия па

преди 12 години

стрижи тая гад

42

Галя

преди 12 години

Нещо не ми е ясно. Каква подкрепа от опозицията търсят ГЕРБ. Изпълнителната власт е в техните ръце. ГЕРБ просто трябва да си върши работата в съответствие със законите на страната.