40

Нико

преди 12 години

"Българските мюсюлмани не са имигранти, заселили се тук в последните 30 години. Те съжителстват мирно със сънародниците си от векове..."---> Не е вярно - Въстанията, Кърджалиите и хайдутското движение не са примери за мирно съжителство.

39

контра удар

преди 12 години

На 22 юли 2011 година - Беринг Брейвик ...На 11 септември 2001 - ислямски тероризъм....Ето кой му даде пушките - ответен отговор....

38

Азъ

преди 12 години

Подкрепям detritus с 4 лапи!

37

Анонимен

преди 12 години

Не е търсене на конспирации и сензации да провериш и премислиш всички хипотези, дори и невъзможните на пръв поглед. По-скоро обратното би било глупаво или съмнително.Аз продължавам да мисля, че младият мъж е използван . Свидетели пък продължаваха да твърдят,че е имало още един стрелец ? Къде е той и защо спря да се говори за него ?

36

До Един от Перник

преди 12 години

Всичко е въпрос на гледна точка. За едни е "възползване от системата", за други е оцеляване. Пожелавам ти да не виждаш втората част.

35

Анонимен

преди 12 години

Пълни глупости. Каквито и да е политически оцеветявания на това чисто зверско убийство са гавра с паметта на жертвите и единствено нагнетяват още повече напрежение и водят до още повече такива изцепки. Този *** трябва да бъде изтрит от паметта на човечеството все едно никога не го е имало.

34

detritus

преди 12 години

Много обективна и изчерпателна статия. Браво на авторката!

33

kantara

преди 12 години

ako iskate da se razreshi problema vav bg -predlagam -:partiata dps i ataka da gi sprem -ili po tochno (zabraniat)!!predi kato gi nemashe -kak beshe!!

32

123

преди 12 години

Истината е, че колкото и да се подценяваме като българи именно тук ние намерихме правилния баланс на съжителството между различни култури. И "толерантна" и развита Европа трябва да се учи от обикновените българи. Само изключително малоумната намеса на родните политици провалят всичко!

31

яаз

преди 12 години

Браво на авторката. *** в БГ са мноого, които чакат да им се каже какво да мислят.

30

Един от Перник

преди 12 години

Ако живееш в Осло това не ти дава по-сериозне мироглед от този, който живее в Перник. И да ми твърдиш, че арийците не са расисти няма как да хване "декиш". Особено ако ги сравняваш с българите... Тепърва ще има сериозни проблеми за скандинаските общества с емигрантите. И ТО поради факта, че са социални държави (и доста богати), което привлича доста сериозен контигент от необразовани и мързеливи емигранти, които търсят местенце, където могат да се възполват от системата.

29

...............

преди 12 години

ХЕЙ 17ти КОЛКО МНОГО СИ ПРАВ ............. ЧАК МИ Е ГАДНО КАТО СЕ ЗАМИСЛЯ , ЧЕ НАИСТИНА ИСКОПУВАТ ТЕРИТОРИЯТА И СКОРО МНОГО СКОРО ЩЕ Я ПРИТЕЖАВАТ ЦЯЛАТА - БАРАБАР С РОБИТЕ !!! СПАХМЕ ЛИ ? СПАХМЕ ! Е СЕГА ВЕЧЕ И ДА СЕ САБУДИМ ВЕЧЕ Е КЪСНО ! НО БЪЛГАРИТЕ НЯМА ДА СЕ САБУДЯТ - ТОВА Е ФАКТ ( ВЕЧЕ СМЕ РОБИ , НАЛИ СЕ ДОСЕЩАТЕ ?????? И УСЕЩАТЕ ?) АЙДЕ СЪС ЗДРАВЕ БУТКАНДЕЛИ

28

Илиев

преди 12 години

Поздравявам автора на тази статия ! Една от причините за случилото се е, че този 32годишен норвежец не е могъл и не е пожелал да приеме нахлуването на новите хуни (***, араби, *** и всякаква друга *** *** ) в любимата му Норвегия през последните 10на години. Норвегия се определя като толерантна страна, но всъщност през годините срещу кого да са били нетолерантни ?? Срещу шведи или финландците?Сега се сблъскват срещу тази *** с която ние в България отдавна сме "свикнали" и "толерани"

27

добре казано

преди 12 години

много правилно казано то страна на авторката, разни имигранти *** населяват европа отдавна и проблем винаги е имало, просто сега по някакви политически причини се раздухва повече и дори се преекспонира създавайки опасност от ентически сблъсъци в мирни европейски общшества...интеграция на толкова различни култури не може да бъде успешна, само пълната асимилация

26

каква ли е истината

преди 12 години

всъщност истината е, че когато човек е луд дори не му трябва сериозна причина за да превърти, антимюсулманството е било в случая само повод, ако нямаше такъв проблем болната глава щеше да си създаде друг...откачалки винаги е имало, просто случаят се използва за политическо влияние...нищо чудно даже нарочно да е бил подстрекан

25

Мен

преди 12 години

95% от изнасилвачите в Норвегия са мюсюлмани имигранти. Наказанията са им смешни, защото те повтарят и потретват. След това отиват в съда и казват, че норвежките сами са си го търсили, защото ходили предизвикателно облечени а тяхната религия им позволява да изнасилват жените - нещо като наказание за това, че не се обличат според моралните норми на исляма. Та така с норвежците, норвежките и изнасилвачите мюсюлмани. Толерастията така ще ги прецака, че ще се чудят от къде им е дошло...

24

VDCH

преди 12 години

Да Анонимен-18. Не се занимавай с такива като 15. Това са такива като Антонина Желязкова, Красимир Кънев или други такива криминални типове от Отворено общество. Знаеш ги какви са нали.

23

мдам

преди 12 години

Много готина статия.

22

А У НАС?

преди 12 години

НЕ Е ВИНОВЕН ИЗВЪРШИТЕЛЯТ,А ПОДСТРЕКАТЕЛИТЕ. ТЕ НАВИВАТ ПРУЖИНИТЕ, А ПОСЛЕ СЕ КРИЯТ ЗАД ГЪРБА МУ. В БЪЛГАРИЯ СЪЩО ИМА ПОДСТРЕКАТЕЛИ В НЕТА И ЗА ДА НЕ СЕ СТИГНЕ ДО ЕДИН БЪЛГАРСКИ ЮТЬОЯ,ТРЯБВА ТЕЗИ ЛИЦА НАВРЕМЕ ДА ВЛЯЗАТ В ПОЛИЦЕЙСКИТЕ РЕГИСТРИ И СТРОГ КОНТРОЛ НАД ТЯХНАТА АГРЕСИВНОСТ. ИМАХМЕ СЛУЧАЯ АТИЛА. ПСИХИЧЕСКИ ЛАБИЛНИ ХОРА ВИНАГИ СЕ НАМИРАТ. ВАЖНИ СА ПОДСТРЕКАТЕЛИТЕ. НА ТЯХ ТРЯБВА ДА СЕ ТЪРСИ СМЕТКА. ТЕ МНОГО ДОБРЕ ЗНАЯТ ДО КАКВО МОЖЕ ДА ДОВЕДЕ ТЯХНОТО НАСЪСКВАНЕ И МАНИПУЛАЦИИ

21

Ралица

преди 12 години

Рязаниет *** е благодат...всяка българка мечтае за него....