264

Апис

преди 12 години

Илия, не знам кой не може да си завърши магистралките. За 45 години комунизъм имаше 100 км Хемус и 150 км Тракия. И тогава ли някой им е пречил?

263

ха ха ха

преди 12 години

Сините не искат Първанов да назначава служебен кабинет.Ами добре тогава след изборите Калифин ще го назначи.

262

Илия

преди 12 години

Дори незнаете закво са на власт ГЕРБза да лъжат или за да крадат

261

zzz

преди 12 години

Дойде ред и на началния учител от Момчилград, да се изцепи! Може би, като бивш член на СДС. Защо, не обясни на аудиторията, как тормозят собствения си електорат. Как вече, правят проучвания поименно, за кого ще се гласува. Или, това не е актуално? Който пита, това е Движение за права и свободи! Чии права и свободи?

260

РАЗПАД

преди 12 години

СЛУЧАЙНО ЛИ Е ОТСЪСТВИЕТО НА Г-Н ДЯНКОВ ? НЕ НЕ Е,

259

Илия

преди 12 години

Не аз работя тва което мога и съм завършил така е навсякъде по света, в България пожарникарите стават МИНИСТРИ и затва цъвтим и вързваме олигуфрени

258

Константин

преди 12 години

Този вот е поредната безмислица на опозицията. Тъй като нямат реални смислени доводи срещу Правителството, единствените им опити за политиканстване се изчерпват с това да внасят вотове на недоверие и да хвърлят от време на време някакви медийни бомби с фалшифицирани срс-та и компромати. Изобщо не си заслужава Министър-председателят да си губи ценното време в дебати с тях. Те просто са далеч от високото му ниво.

257

4-ти километър

преди 12 години

Ха -ха-ха! Много сте жалки. Явно сте атакисти. Нищо не можете да кажете, нали?!?

256

Анонимен

преди 12 години

Някой вижда ли нещо на снимката горе:) Явно е в тон с обстановката в парламента-пълна мъгла.Не се разбра кой какво иска,защо го иска и изобщо защо е там:) Всички се смесиха до хомогенна маса за кекс-жълтъци,белтъци,олио и бакпулвер.

255

Анонимен

преди 12 години

Няколко гаджала да се намират тук....

254

Илия

преди 12 години

А и правителство което неможе да си довърши магистралките , да си подслушват хорицата и да си мият ръцете с миналото няма как да стане, ние гласуваме за бъдещето не за миналото кой да ги разбира тия работи

253

до Илия

преди 12 години

Ами ти явно работиш това, за което си учил - платена комуноидна пропаганда. Такива като теб могат само това да работят, за всичко друго не стават.

252

Апис

преди 12 години

Илийке, никой не ти е виновен за личното ти неблагополучие. Аман от мрънкалници като тебе.

251

Gabi

преди 12 години

Простаците и *** в парламента се надлъгват и надприказват. А го отнасяме ние! Пък и плащаме заради грижата на Бойко някой недай си боже да не мине отзад на лудото Яне!!??

250

uha

преди 12 години

абе,Илия,ти си нормален.То да си продажник е нормално в тази ненормална страна)))Пример-от дупетатите и кметът на варна

249

Илия

преди 12 години

Алис ли си малис ли си.Ние живеем днес , а не с миналото и комунизма, днес искам да работя затова което съм учил, днеска искам да работя , а не заради ГЕРБ да си получавам надника след месец сещаш ли се. а ти като искаш Бойко да ти го навира щото е красив си е лично твой проблем !!!

248

hahaha

преди 12 години

Слушам депутатите от ГЕРБ и съм изумен, че хора с подобни интелектуални "способности" са депутати .....

247

Илия

преди 12 години

Аз не съм комонист, аз съм обикновен дупедавец и продажник.

246

4-ти километър

преди 12 години

Тия минуси дето ми ги нащракахте за *** ли беше, или за демокрацията като част от националния интерес?!?

245

uha

преди 12 години

абе,Апис,ти лично ли видя това и ако е така що не наля и в моя празен чувал нещо.Абе,мозъци промити ,има си банкови сметки,а не чувалчета.Виждали ли сте поне 100000 лв накуп колко са??