110

Факт!

преди 12 години

Вече повече от 2 години под управлението на ГЕРБ, България продължава да е най-бедната държава в Европа!Най-бедни сме в континента Европа, а не в ЕС!Алтернативата ни е:1. Да продължаваме уверено към светлото бъдеще под мъдрото управление на ГЕРБ!2. Да е отървем от ГЕРБ и да дадем шанс на друг да извади България от това унизително положение, Но не някога в някакво светло бъдеще, а тук и сега!

109

до 105

преди 12 години

ха-ха-ха :)) Като ти прочетох малоумното плещене и си те представих на трибуна, с едната ръка нагоре, как надъхваш другарите срещу класовия враг ГЕРБ :)) Пийни малко водица, да не ти пресъхне *** устичка :)))

108

Анонимен

преди 12 години

SAMO GERB !!!MAFIQTA E V ISTORIQTA!!!ZAVISIMI GEIOVE BOMBADJII PI6AT TUK I PODKREPQT PARTIQTA STOLETNICA KOQTO E NA SMARTNIQ ODAR.ZA PRALAMENTARNITE IZBORI 6TE E RAZKASANA NA 3-4 PAR4ETA OT KRADLIVITE I AGENTI LIDERI KAKTO DA6TERNATA I SDS

107

Анонимен

преди 12 години

Няма какво да се лъжеме.От ЕС щом са решили да е ГЕРБ на власт значи така ще е.Ако спрат да слушкат ще ги махнат и ще ни предложат уж други спасители.Ако някой в БГ си мисли,че избира някой жестоко се лъже.Всичко се диктува от вън.Но за пред света уж има демокрация.А то в който са парите винаги е слагал управляващите.Така че правете си изводите кой държи парите и с какъв произход е рода му и тогава говорете за партии,парламенти и президенти.Просто те са им работници!

106

ГЕРБ=БКП

преди 12 години

Платеното, но напълно неграмотно гербаджийско лакейче от No. 85 се подвизава и в други сайтове под други никове, но е толкова *** ***, че всеки може да разпознае елементарния му почерк и селски изказ от километри!!! Цялата сбирщина покрай вожда от Банкя са именно такива - ***, прости, примитивни, бедни, неграмотни, но за сметка на това - МЕГА алчни и долни.

105

.---

преди 12 години

мен лично ме е срам и изпитвам неудобство докато наблюдавам "дебатите" ... Цветанов си държи телефона и се смее, министрите си лафят, недоволните си лаят и е толкова прозрачно, че всъщност само лъскат имиджа на силните на деня..

104

вот

преди 12 години

Долу групирофката гЕРБ-занимаваща се с организирана престъпност корупция, изнудване, директно насилие и други незаконни начини на оказване на влияние и облагодетелстване

103

до 99

преди 12 години

Що се мислете за много умни, не мога да разбера? Видяхме какво направихте за 45 години народна власт. Последно място в Европа. Едни маратонки не можахте да измислите, само на "Ромика" и "Тренинг" карахте...палячовци.

102

DO 96

преди 12 години

4ESTNITE HORA 6TE SE VARNEM OT 4UJBINA ZA IZBORITE DA PODKREPIM GERB I DA KAJEM NE NA VAS I MAFIQTA KOQTO STE SAZDALI.

101

...

преди 12 години

До нормалните хора в този сайт :)Няма смисъл да пишете и да вадите хонорара на платените червени *** :)Оставете ги да си пишат самички и това е :)Само червени *** могат да слагат минус, когато теглих майната на Тройната коалиция :)

100

ИПОН

преди 12 години

до 90незнам може и да има ама ние сме по безплатните работи, гарантираме и качествена охрана от кучетата на щефа и включване на регистрационния ноер на автомобила ви в белия списък на МВР:)

99

Анонимен

преди 12 години

Бойко ще го духа

98

до факт

преди 12 години

като измрем всички родени преди 89 и останете вие, ще настъпи ""Идиотокрацията" - гледал ли си филма?

97

миокард

преди 12 години

Цветанов е в залата само за да си разменя смс-и с пожарникаря..... пародия...заслужена може би..

96

BSP MAIKATA

преди 12 години

DRUGARI OT BSP,RZS, SDS,DSB I DPS,DRUGATA SEDMICA NOV VOT.TRQBVA DA SE PRE4I NA PRAVITELSTVOTO DA PRIEMA ZAKONI.TRQBVA DA SE SPASIM OT CVETANOV I ZATVORA.

95

до:ha-ha haaaaaaaaaa

преди 12 години

Честните хора не знам дали са зад Бойко,но неграмотните хора като теб които не знаят да пишат на КИРИЛИЦА са зад Бойко както повечето негови почитатели.

94

до 81

преди 12 години

консерва е това между ушите ти, ***! точно защото помня Живковото време ще направя всичко за да не се върне!

93

До 84-ия Анонимен

преди 12 години

"Тоя Яне какъв чаршаф показа с акции на МВР край нямат... "Никакви акции на МВР няма!Просто PR-екипът на ЦвЦв кръщава с гръмки медийни наименования обичайните резултати от труда на обикновените ченгета!

92

Анонимен

преди 12 години

Аз съм безработен откакто ГЕРБ дойдоха на власт.

91

OT AYYYYYYYYYYY

преди 12 години

това е просто хварляне на прах в очите на народа и EC koito gi натискат.Не могат да справят с корупция престъпление и мафия само политиците на тези държави които са мафиоти.Абсолютен цирк на Другарите и пред народа ще мине но не и пред ЕС.До есента трябва всички да си отишли,аз разлика не виждам от младенов при боко и чичо му младенов при Тато,тоя същия дето викаше от трибуната танковете против народа.Боко= БКП т.н. ДСП-етническа незаконна партия и рябва да се забрани