224

Анонимен

преди 12 години

Европа ясно показа позицията си към сегашното правителство и действията му.Първо ни го показа недвусмислено с отговора за Шенген, в който пак не ни допуснаха, малко след доклад, който констатира колко млрд. Годишно губи ЕС от контрабанда през нашата граница.Малко по рано Европа показа каква позиция има с това, което се случи с Р. Желева ЗА ПЪРВИ ПЪТ в историята на ЕП.Между двете събития ни отговориха и на шегаджийската кандидатура за Еврозоната пак отрицателно.Едновременно с тази си позиция Европа бълва ли бълва доклади и протоколи повишена корупция, много ниска усвоямест на средства, намалени граждански права, натиск над съдебната система, неефективност в борбата с организираната престъпност.Европа е недвусмислена... стига да имаш поне малко мисъл.

223

КОМУНИСТ

преди 12 години

Властта с кръв сме я спечелили и без кръв няма да я дадем!!!

222

до 221

преди 12 години

Народът ще каже кой е станал за ***.......

221

Анонимен

преди 12 години

Нямаше да има взривове ако не се задаваха избори. Изводът е ясен - изборите са вредни. Предлагам да се премахнат всички партии, президентът да поеме задълженията и на премиер, а депутатите да се избират мажоритарно /то като няма партии, нама да има и партийни листи/.

220

Анонимен

преди 12 години

Бойко стана за ***!

219

инспектор Главочев

преди 12 години

Другарю Главоч, донасям, че се косае за майтап, по народному - "***", който Лудото Яне и Ваньо Черния са си направили с нашия Вожд и Учител Премиер Главочът на държавата.

218

Анонимен

преди 12 години

За 30-годишния непрестанен (задължително непрестанен) възход към сияйните (задължително сияйни) бъднини; За историческите (задължително исторически) успехи на ГЕРБ, извоювани под мъдрото (задължително мъдро) ръководство на Б.Б. Великият Вожд и Учител на българския народ, всепризнат строител на новото време и верен продължител на своето велико дело; За поредната рискована и успешна акция на Министерството на любовта срещу враговете и предателите; За километрите построени магистрали и повишеното благосъстояние (то се повишаваше до пълна изнемога); За предстоящите митинги, шествия, концерти и екзекуции в чест на 30-годишнината от величествената победа на ГЕРБ.....Този потоп се лееше денонощно от телекрана, затлачваше всяка пора на общественото битие и всяка мозъчна клетка, но всеки беше длъжен да изчете всичко още веднъж....... ..Защото ако не посетиш електронната си поща, ще те посети Полицията на мисълта....... ..

217

Анонимен

преди 12 години

БСП блокирали разследване на връзката между Яне Янев и службитеBy Иво Инджев ⋅ май 27, 2009 ⋅ Post ament Filed Under В БЕСЕДКАТА Надка Балева , като представител на БСП в комисията Вътрешен ред и сигурност в НС, е отказала преди два месеца да подпише писмо с искане до ДАНС да се разследват връзките на Яне Янев със службите. Това заяви в студиото на радио К-2 председателят на комисията, депутат от НДСВ, Минчо Спасов.Минчо Спасов сам определи този факт, който съобщава за пръв път, като новина. С други думи един от най-осведомените хора в републиката пряко обвини БСП в тайна завера с Яне Янев и неговата дейност, отказвайки да разследва какво е общото между лидера на партията Ред, законност и справедливост и службите в България.

216

Анонимен

преди 12 години

ГЕРБерясалите пак се из-акаха на метено.

215

Анонимен

преди 12 години

Е много ясно, че това е удар с/у ГЕРБ.Ако някой мисли нещо различно - просто е *** и да ходи да се прегледа.А тия *** до сега успяват да се самовзривят без да убият хора, но до кога? Следващия път може да има жертви. Трябва да се направи нещо за тези вредители РЗС ...

214

Анонимен

преди 12 години

Цецко знае, но няма да ви каже!

213

Анонимен

преди 12 години

Аз прочетох какво е написал 212 и не видях нищо нецензурно. Защо го премахнахте? То си е верно, няма бивши ку..ви и куки.

212

BKP

преди 12 години

ABE TAPANARI NALI TO4NO NA TOVA RAZ4ITAT PYMIQRITE OT GERB,4E VSI4KI MALOYMNI BULGARI 6TE SI POMISLQT,4E TE NE6TE GO NAPRAVQT,ZA6TOTO SAMI 6TE SE O4ERNQT,NO IMA I YMNI KOITO PERFEKTNO RAZBIRAT,4E NOMERAT IM PAK NQMA DA MIE.TO NEBE RAZGOVORITE S BOKO,NEBE CECKO S NEGOVITE 6-APARTAMENTA NEBE AGITACIITE V Y4ILI6TATA NEBQXA KALINKITE V MINISTERSTVATA,NAPADKITE SRE6TY LEKARITE I VSI4KI INAKOMISLE6TI VIJDA6TI FALITA NA BG. YPRAVLENIETO NA TROIKATA E KATO RENESANS DO TOVA NA ZAPADNO-EVREISI GERB-GROB

211

плам

преди 12 години

Мисля,ч е тия дето са поставили взривовете са чели пресата сутринта и са решили да я карат на късмет - хвърлят бомбите и каквото стане. Защото се обърках и аз? Първо удряли по ГЕРБ, сега по Борисов и Цветанов, после по БСП, ДСБ, РЗС? В крайна сметка, да не се окаже нов метод за ремонт на ппътната настилка или пробиване на шахти за водата от пътната настилка? Ако видя доклад на МВР тогава ще имам поне малко визия на събитията? Дайте и шпионските снимки на някой ЮЕсЕй-сателит, който дебне горе!

210

за 208

преди 12 години

стига бе....доган има алиби . Бил е кьор -китюк пиян за последните 20 години

209

bb

преди 12 години

plujeka gerberski palzi iz foruma i prechi na drugite

208

до 206

преди 12 години

НЕ СИДЕРОВ. ДОГАН Е БОМБАДЖИЯТАААААААА

207

за 203

преди 12 години

Според мен ЕС е зад трактора....там чули за качествените му *** и бело и искат да ги пробват

206

Анонимен

преди 12 години

Ей, за всички се изписа много, само за Сидеров - нищо. Я, кажете сега, че той е поставил бомбите.

205

Ирен

преди 12 години

Не съм очаквала Иван Костов да падне толкова низко....