118

Мартин

преди 12 години

БОЙКО БОРИСОВ НЕ САМО ДЪЛЖИ ИЗВИНЕНИЯ, А И ТРЯБВА ДА СИ ОТИДЕ ЗАРАДИ ФАЛШИВАТА ПОЛИТИЧЕСКА САМОЛИЧНОСТ, С КОЯТО СЕ ЯВИ НА ПАРЛАМЕНТАРНИТЕ ИЗБОРИ. ТВЪРДЕШЕ, ЧЕ Е ЧОВЕК С ДЯСНО ВИЖДАНЕ, ЧЕ ПАРТИЯТА МУ Е С ДЯСНА ОРИЕНТАЦИЯ (И ГО ТВЪРДЕШЕ ДОТАМ УБЕДИТЕЛНО, ЧЕ ПРИЕХА ГЕРБ В ЕНП), ЧЕ ЩЕ ПРАВИ ДЯСНА ПОЛИТИКА И ЩЕ ПРОВЕЖДА ДЕСНИ РЕФОРМИ. ВМЕСТО ТОВА САМИЯТ ТОЙ СЕ ОКАЗА ТЕЖКО ЗАРАЗЕН ОТ СОЦ-НОСТАЛГИЯ И БЛЕНУВАЩ ПО СВЕТЛИЯ ПРИМЕР НА БИВШИЯ СИ РАБОТОДАТЕЛ ТОДОР ЖИВКОВ, А С ДЕСНИТЕ СИ ПОЛИТИКИ Я ДОКАРА ДОТАМ, ЧЕ ПРЕДПРИЕ ПЪРВИЯ СЛЕД 1944 Г. ОПИТ ЗА НАЦИОНАЛИЗАЦИЯ НА ЧАСТНА СОБСТВЕНОСТ КАТО ПРИ ТОВА ЗАСЕГНАТИТЕ ИЗЕДНИЦИ БЯХА ТЪЙ НАСЪЩНИТЕ ЗА БЪЛГАРИЯ ВЪНШНИ ИНВЕСТИТОРИ. ЩО СЕ ОТНАСЯ ДО РЕФОРМИТЕ, ТАКИВА ИЗОБЩО НЕ БЯХА ПРОВЕДЕНИ ВЪЗ ОСНОВА НА АБСУРДНИЯ ВЪЗГЛЕД, ЧЕ НЕ СЕ ПРАВЕЛИ ПО ВРЕМЕ НА КРИЗА. ПОЛИТИЧЕСКИЯТ МУ СТИЛ НА ПОВЕДЕНИЕ ОБАЧЕ МОЖЕ ДА СЕ ОПРАДЕЛИ НЕ КАТО ДЕСЕН, А КАТО ЧИСТО ПОПУЛИСТКИ СЪС СИЛНИ ЛЕВИ УКЛОНИ И НАСОЧЕН НЕ КЪМ ПО-МАЛКО ДЪРЖАВА В ЖИВОТА НА ХОРАТА, А КЪМ ПО-СИЛНА И ДОРИ СИЛОВА ДЪРЖАВА.

117

Анонимен

преди 12 години

да бе да,едно време като беше глав.сек на МВР се пукаха игърмяха всеки ден и ти г-н Премиер пак се правехте на умен,а стига вече другите това и онова,питам вие какво направихте да се спре това -едно голямо нищо?

116

VEI

преди 12 години

Бившото ДС си свърши работата ! Рядко ДС правят грешни ходове .И да си говорим , че нещата са скалъпени , на по-неинтелигентната маса хора в България това действа ! Колкото и да не вярвате е така . Ние и да си пишем тук , те са много повече . Признал съм ги знаят как да действат .

115

VEl

преди 12 години

Анонимен , Абе пич те сринаха кулите близнаци в САЩ , най-полицейската държава , та 2 врати на офис ли няма да могат да взривят България , ако ще военен ред да има .Подслушвания , взривове ....... Ясно е води се война ! А питам се аз срещу КОЙ !Дали когато си на власт водиш показна война или когато не си . Методите са ясни бившото ДС . По-умните ще си отговорят ! Но и да си отговорим , файда никаква , това си действа върху обикновенната маса общество , а именно те имат повече гласове .

114

аз построих и тн...

преди 12 години

Които одговори на въпроса "Кои е кантонер номер едно на България"получава награда направо от Брюксел.Боико ще му я осигури от специалните фондове на Е.С.

113

лекарче-некадърниче

преди 12 години

Брех,таман на ББ да му потръгне с матриала и самият лош маТриал все му пречи.Др Вожд,що не хванеш великите сибирски или азиатски полета-там имат голяма нужда от теб да въведеш ред и да си гърмиш на воля.Ама,нали пустата Цветелинка още не е станала милиардерка...зор

112

човек

преди 12 години

доклада на брюксел е написан отдавна , утре ще бъде прочетен в съответната комисия в ес. така че връзката с взривовете е по скоро с предстоящият вот на несоверие . поне до сега костов не бе си самовзривявал офис .

111

Анонимен

преди 12 години

Разхождат се хората нощем спокойно с взрив,защото полицията не може да ги спре и провери,нали ще им наруши правата.

110

Краси

преди 12 години

Бойко: "Оказват лошо въздействие и върху инвеститорите..." Какви ИНВЕСТИТОРИ???

109

Анонимен

преди 12 години

Бомбичката пред офиса на дсб е за заблуда.Защото ако имаше само една-пред рзс става много прозрачно.Предполаагм,че са ги избрали на произволен принцип.Всяка партия можеше да е на тяхно място.А и нали трябва някой да приглася на яне в плача му...

108

Весо Потния

преди 12 години

Нас не ни плашат взривове нашата полиция ни пази

107

Анализатор

преди 12 години

Живеем в Полицайска държава - това по БГ стандарта означава, че права и сигурност има само за Полицията и хората от Власта, останалите сме Население-явно "В повече" за Управляващите ни, на които име е най-изгодно да седят и да управляват сами себе си

106

Анонимен

преди 12 години

След тия два взрива око не се развихри полицейщината значи сами са си ги сложили !

105

агент на ДС

преди 12 години

СтаниШЕФ кажи си бе моето момче, не ги тормози с догатки повече

104

Анонимен

преди 12 години

Що за държава е това където може да се разхождат нощем хора с динамит и да не бъдат заловени !

103

анонимен

преди 12 години

тези,които си мислят,че е дело на ГЕРБ са хора с болни мозъци. вие нормални ли сте? ако бяха те, защо ще искат да има реални резултати? защо ще искат положителни реакций от европеийците? засрамете се бе *** ***,смотани мухъли.

102

Жоро

преди 12 години

Абе хора какво значение има кои е сложил бомбите !Не е ли по важно ,че ДНЕС няма сигурност може да те убият в парка може да те взривят може да те ограбят на улицата може да ти оберат жилището .кои каквото се сети може да ти се случи .В същото време нямало основание за вот на недоверие по сигурността .

101

do da jivej BB

преди 12 години

Помисли как варира образът на лошия в нашето общрство последните 30 години.Първо гадният меркантилен капиталистПосле комунистите.После из лош стана в новодемократичното ни общество богатият (видоизмененият капиталист). Успяхме да го припознаем с комунистите и мутрите продължение под силова форма на комунистите.Днес е апогеят лошият вече не е богатият, поне не всеки защото днешният герой Пожарникар е скандално богат. Лошият не е и комунистът, поне не всеки понеже днешният герой е имал партийнакнижка като комунист до 1992 г. Лошият дори не е и мутрата, поне не всяка тъй като дори привържениците на Пожарникарчето осъзнават, че е бил мутра (дали осъзнават че все още е, това е друг въпрос). Лошият е образованият колко лесно едно Пожарникарче насъска обществото срещу лекари, учители, научни дейци от БАН, артисти, а едно физкултурниче насъска всички срещу съдии, адвокати индиректно.Краят е предвидим и не е далеч от твоята приказка. Все по-ниско образовани, съответно ниско интелигентни фанатизирани и отчаяни тълпи лошият е различният образованият,който освен да вярва, може и да мисли и да контролира. Който може да каже този е пожарникар, комунист, мутра и именно заради неговите действия, вия тълпи, живеете като измета на ЕС...

100

1944

преди 12 години

АМА ТО САМО *** НЯМА ДА РАЗБЕРЕ,ЧЕ ТЕЗИ ВЗРИВОВЕ СА ДЕЛО НА БКП/БСП/ДС.ТЕ НЕ ИСКАТ НЕ ГЕРБ,ТЕ НЕ ИСКАТ ЕС И ШЕНГЕН,НЕ ИСКАТ НИКАКЪВ РЕД.ИСКАТ ДИВ КАПИТАЛИЗЪМ ОТ РУСКО-МАФИОТСКО-ОЛИГАРХИЧЕН ТИП,ПРИ КОИТО НОН-СТОП ИЗНАСИЛВАТ СОБСТВЕНИЯТ СИ НАРОД.НО,ДРУГАРИ ТОВА ПРОСТО НЯМА ДА ВИ СЕ ПОЛУЧИ,НЕ И ТОЗИ ПЪТ!

99

Анонимен

преди 12 години

За жалост ББ е болен от нарцисизъм..... И винаги другите са му виновни за неговата некомпетентност